Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)

Мнениеот DukeUnv » 08 авг 2009 19:55

Браво на Милиев и Еньо. Много се радвам на техните голов. Браво на Ратко, че гласува доверие на повече млади и играчи, дето не са имали възможност много да играят. Са ще им вкараме още 2-3! Само Левски! :)
Изображение

Потребителски аватар
elito_1912
Контакти:

Мнениеот elito_1912 » 08 авг 2009 19:56

циганка ще викаш на някоя твоя приятелка , а кълна щот тва заслужавате и щот така ми е кеф

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Ще отидете ли утре на мач с БОТЕВ?

Мнениеот delpi » 08 авг 2009 19:57

Сега след като изгледах първото полувреме на мача мога да кажа, че Ботев е бацил за българския футбол. Срещу такъв отбор не можеш дори и резервите да си обиграеш. И лошото е, че в А група има още няколко такива отбори... и после защо се излагаме в Европа, ами ето я една от причините!
Овчаров, аз няма да се извисявам чак толкова високо колкото теб за да окачествявам феновете на Ботев, както ти правиш с тези на Левски :) Остани си и ти със здраве...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Какво печели Батков от ЛЕВСКИ

Мнениеот delpi » 08 авг 2009 20:07

Аз много съм критикувал Батков тук в този форум и все още ме е яд на него, заради долния нячин, по който ни лъга цяло лято, че ще вземем този, ще вземем онзи и т.н.... но мисля, че за момента трябва да спрем с критиките и да се надяваме както се казва в едно мнение по-горе, че ще се поучи от грешките си!!! А и за момента успехите са налице.
И не се опитвайте да му правите сметка колко е вложил и колко е спечелил от Левски. В това никой не може да бъде сигурен. Да наистина оправи стадиона, направи общежитие за школата, купи модерен автобус отбора има бюджет... това са някакви средства, от друга страна взехме пари от лигата, продадохме играчи за не малко пари, взимаме пари и от спонсори не забрявайте така, че според мен нещата са горе долу на кантар. Дали е на печалба или загуба си знае само той и може би Чорни.
Така, че да се надяваме на по-добри времена!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 08 авг 2009 20:08

ЕЕе тия цигани не спират да пишат за Ботев...гледайте си турското отборче и не се занимавайте с отбора на Пловдив!

П.С-Става дума за черно-белите циганки!
Последна промяна от alive на 08 авг 2009 20:09, променено общо 1 път.
Изображение

Drago_Nedved
Контакти:

Мнениеот Drago_Nedved » 08 авг 2009 20:09

elito_1912 написа:циганка ще викаш на някоя твоя приятелка , а кълна щот тва заслужавате и щот така ми е кеф

Не,кълнеш щото си гадна миризлива мангалка и защото не ти изнася че ти мачкаме жалкото отборче :mrgreen: :lol:
Само Левски !!!
Forza Juve !!!

Drago_Nedved
Контакти:

Мнениеот Drago_Nedved » 08 авг 2009 20:10

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ !!!
Само Левски !!!
Forza Juve !!!

Drago_Nedved
Контакти:

Мнениеот Drago_Nedved » 08 авг 2009 20:13

ДЕЕБА ТОЯ ПЕДАЛ ДЕТО РИТНА НИКИ ДИМИТРОВ,ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО !!!
Само Левски !!!
Forza Juve !!!

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 08 авг 2009 20:14

Drago_Nedved написа:
elito_1912 написа:циганка ще викаш на някоя твоя приятелка , а кълна щот тва заслужавате и щот така ми е кеф

Не,кълнеш щото си гадна миризлива мангалка и защото не ти изнася че ти мачкаме жалкото отборче :mrgreen: :lol:

Ти не можеш ли да се държиш нормално с едно момиче бе простак!Сигурно си някой гаден гей...нещастник!
Изображение

Drago_Nedved
Контакти:

Мнениеот Drago_Nedved » 08 авг 2009 20:15

alive написа:
Drago_Nedved написа:

Ти не можеш ли да се държиш нормално с едно момиче бе простак!Сигурно си някой гаден гей...нещастник!

Млъкни чикиджия, гей ще викаш на баща си не на мен ;)
Само Левски !!!
Forza Juve !!!

Върни се в “Архив”