17-ти кръг: Лудогорец - Берое

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Re: 17-ти кръг: Лудогорец - Берое

Мнениеот milenkorak » 04 мар 2012 08:39

Честита победа на "Лудогорец"! Желая им успех в преследването на шампионската титла. С играта си те доказват, че я заслужават.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 04 мар 2012 09:41

sandi74 написа:Честита напълно заслужена победа на всички фенове на Лудогорец.Спор няма,че футболистите на Ивайло Петев я разбират тази проста игра футболът.Надиграхте ни особенно второто полувреме по всички показатели,въпреки трудностите до падането на 1-ия гол и напълно закономерно и заслужено ни победихте.Честита победа отново и успех в борбата за титлата и купата.

Айде млъкни вече бе!
Бил фен на Берое!Дали?
Ходи си подкрепяй любимите отбори с перфектния футбол и не се занимавай с Берое!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 04 мар 2012 09:44

donpacko написа:Абе някои хора чувате ли се били подкрепяли Лудогорец и не били давали картони.Във 18-тата минута ама чист жълт картон не даде за играч на Берое,после при идентична ситуация даде жълт за Лудогорец.Дяков е за червен да,но за Бадема аз лично видях да играе със рамо а не със ръка.Но погледнете като цяло мача,че нещо не мога да се сетя Берое колко удара отправи към вратата.

Ами ще ти опресня паметта бе , какъв ти е проблема!
Три чисти положение за нас при 0:0 , и едва едно за вас!Капиш?
За така наречената ситуация за дузпа , мога да кажа че такова нарушение няма как да се свири , защото не съществува :shock:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 мар 2012 11:21

Avgusta 1916 написа:
donpacko написа:Абе някои хора чувате ли се били подкрепяли Лудогорец и не били давали картони.Във 18-тата минута ама чист жълт картон не даде за играч на Берое,после при идентична ситуация даде жълт за Лудогорец.Дяков е за червен да,но за Бадема аз лично видях да играе със рамо а не със ръка.Но погледнете като цяло мача,че нещо не мога да се сетя Берое колко удара отправи към вратата.

Ами ще ти опресня паметта бе , какъв ти е проблема!
Три чисти положение за нас при 0:0 , и едва едно за вас!Капиш?
За така наречената ситуация за дузпа , мога да кажа че такова нарушение няма как да се свири , защото не съществува :shock:

Сега разбрах, че е трябвало да се запише равен резултат. Берое имат 3 чисти положения, Лудогорец 3 гола ;)
Но се чудя същия мач ли си гледал, официално през първото полувреме положенията бяха 2:2, ако не вярваш - изгледай записа от прякото предаване. Казвам официално, а ако трябва да си кажа субективното мнение, за мен Лудогорец създадоха повече опасности през първото полувреме. За второто полувреме да не отваряме дума!
Колко загуби от Лудогорец чакаш да видиш, за да признаеш резултата? Три не ти ли стигат?

Поздрав за обективните и доблестни фенове на Берое, които честитят победата на Лудогорец! Гледах, че Домусчиев в интервю каза добри думи за отбора на Берое и очаква да тръгнете добре. Съвсем обективно повечето фенове на Лудогорец ще признаем, че Берое е труден съперник и създава повече проблеми на Лудогорец, отколкото по-високо класирани отбори. Винаги е по-добре да говорим обективно, няма смисъл да се дразним.
[center]Изображение[/center]

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 мар 2012 12:05

beroefen написа:3:0, ама някой друг път. Ние не сме Светкавица. Никой не ни брои сега, ама едно подценяване от страна на Лудогорец може да им изиграе лоша шега. Все пак се надявам на красив мач и нека наистина по-добрия победи. И много тъпо, че мачът ще се играе на 3-ти март няма такава тъпотия.

Оп ама някой друг път 3-0 си е баце
Изображение

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 мар 2012 12:06

zuekaa написа:1 - 4 Изразителна победа на БЕРОЕ
Не мисля, че има друг възможен резултат

Айде... мощно да превземем, разград

Уви 3 от 3 сме срещу вас :)
Изображение

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 04 мар 2012 13:12

tsonpen написа:
Avgusta 1916 написа:
donpacko написа: .

:

Сега разбрах, че е трябвало да се запише равен резултат. Берое имат 3 чисти положения, Лудогорец 3 гола ;)
Но се чудя същия мач ли си гледал, официално през първото полувреме положенията бяха 2:2, ако не вярваш - изгледай записа от прякото предаване. Казвам официално, а ако трябва да си кажа субективното мнение, за мен Лудогорец създадоха повече опасности през първото полувреме. За второто полувреме да не отваряме дума!
Колко загуби от Лудогорец чакаш да видиш, за да признаеш резултата? Три не ти ли стигат?

Поздрав за обективните и доблестни фенове на Берое, които честитят победата на Лудогорец! Гледах, че Домусчиев в интервю каза добри думи за отбора на Берое и очаква да тръгнете добре. Съвсем обективно повечето фенове на Лудогорец ще признаем, че Берое е труден съперник и създава повече проблеми на Лудогорец, отколкото по-високо класирани отбори. Винаги е по-добре да говорим обективно, няма смисъл да се дразним.

Първото полувреме изключително равностойно , през второто в първите десет минути Берое имаше две 100% положения за откриване на резултата , но уви.Следваше контра на Лудогорец и след нещастен рикошет в крака на Иван Стоянов стана 1:0 , след това последва объркване при нас и страхотния гол за 2:0.От тук нататък беше без абсолютно никакво значение дали ще паднем с повече , или по-малко , просто това е проблем на нашите от край време - не могат да направят нищо смислено след като ни отбележат гол :evil:
Това може би ти отговаря на "обективността" за коментар на двубоя.Не знам как би се развил мача , ако бяхме откри ние резултата , но да не гадаем..

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 мар 2012 13:21

Avgusta 1916 написа:Не знам как би се развил мача , ако бяхме откри ние резултата , но да не гадаем..

Аз знам и ти можеш да се досетиш, ако разгледаш мачовете на Лудогорец от есента. Ако Лудогорец получат гол се амбицират още повече. Единственият път в който не успяха да върнат същия брой голове или повече е в мача срещу Литекс. Напълно възможно беше да отбележите първи, но пак щяхте да загубите мача през второто полувреме с няколко гола разлика.
Между другото, не беше рикошет в крака на Иван Стоянов, а топката рекушира във ваш защитник и попадна в Иван Стоянов, който не пропусна. След това имаше два страхотни гола, първият от който беше неспасяем, независимо кой отбор беше срещу Лудогорец.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 04 мар 2012 15:01

tsonpen написа:
Avgusta 1916 написа:Не знам как би се развил мача , ако бяхме откри ние резултата , но да не гадаем..

Аз знам и ти можеш да се досетиш, ако разгледаш мачовете на Лудогорец от есента. Ако Лудогорец получат гол се амбицират още повече. Единственият път в който не успяха да върнат същия брой голове или повече е в мача срещу Литекс. Напълно възможно беше да отбележите първи, но пак щяхте да загубите мача през второто полувреме с няколко гола разлика.
Между другото, не беше рикошет в крака на Иван Стоянов, а топката рекушира във ваш защитник и попадна в Иван Стоянов, който не пропусна. След това имаше два страхотни гола, първият от който беше неспасяем, независимо кой отбор беше срещу Лудогорец.

Ами нали го гледам , Здравко Илиев избива топката в крака на Иван Стоянов и... гол.
А относно това кой ви е повеждал и как са завършвали мачовете не можеш да гадаеш.Ситуация при която ние повеждаме през второто полувреме при оставащи 25-30 мин. до края на мача и предвид факторите домакинство , първи кръг напролет , президенти на трибуните , пълен стадион , можеше да се получи известна нервност във вашите и дотам с организираната игра.
Пп:Много се смях на диктора на стадиона :mrgreen: Що се излагате така?

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 04 мар 2012 15:37

За диктора,тоя е смешен държат го още защото беше същия и във "В" група,има един друг със него е добре,но тоя така говори,че чак аз нищо не му разбирам,представям си феновете на гостите как му разбират нещо.За мача всеки сега си има мнение.За мене си казах моето мнение,и не отричам Берое бяха много добре наредени тактически.Ако не беше слуачайно влезналия първи гол ставаше все по трудно и трудно,но и те са поредния отбор срещу Лудогорец който гледам и след 75 минута не могат да бягат,не знам на какво се дължи това.

Върни се в “Лудогорец”