Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Omynigo
Контакти:

Re: Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Мнениеот Omynigo » 02 мар 2012 21:26

MORSKI написа:
Omynigo написа:На студентите не може да се наложи вечерен час < но трябва да се наложи на общежитията примерно в 21 часа се заключва вратата и който не е влязъл да си мисли къде ще спи , а след това при 5 отсъствия след дадения час примерно същия студент да губи правата си върху общежитието и да си ходи на село да го питам там дали ще продължава да прави същите простотии !

глупости. Това да не ти е затвор! Я се стегнете малко. И това няма как да реши проблема. Нали тези са били съквартиранти/... Ако искат ще се колят и след 21 часа в стаите си! Що за глупсоти пишат някои хора! На село си ходи ти, кой те знае от къде си дошъл... А при пожар недай си боже какво правим, а? Или, ако някой студент му се наложи да излезе след 21 часа, това да не е Метох?

ти на елитните колежи и университети в англия и щатите метох ли им викаш ???

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 мар 2012 21:26

Не може ли всички нощни заведения в Судентски град да бъдат затворени и да се забрани на територята му да има такива?Едно време в Студентски град имаше само общежития и зелени площи и някое и друго кафе (освен тези във всеки блок)и единствения алкохол,който се продаваше в тах беше бирата.Не че под тезгяха не се подаваше водка в чашата с кола.Вечер съм ходил в Суденски само на купони в общежитията и никога не си спомням да е имало проблем.

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 02 мар 2012 21:29

MORSKI написа: Що за глупсоти пишат някои хора! На село си ходи ти, кой те знае от къде си дошъл...

аз си знам 3 поколения назад къде в София са живяли предците ми ама явно ти щом толкова се палиш идваш от село .........

trayan16

Мнениеот trayan16 » 02 мар 2012 21:30

Вечерен час за вход в общежитията трябва да има!Въпроса просто не подлежи на коментар,които закъснее ще ходи да спи някъде другаде,това е решението!Във ВМУ Варна вечерният час е 22:00 и няма оплаквания!

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 02 мар 2012 21:32

Нито вечерният час, нито ако махнат кръчметата и другите заведения от Студентски град, ще променят нещо, защото ако някой реши да се напие и да си покаже простотията, то едва ли ще му попречи вечерния час или липсата на заведения.

trayan16

Мнениеот trayan16 » 02 мар 2012 21:32

MORSKI написа:
Omynigo написа:На студентите не може да се наложи вечерен час < но трябва да се наложи на общежитията примерно в 21 часа се заключва вратата и който не е влязъл да си мисли къде ще спи , а след това при 5 отсъствия след дадения час примерно същия студент да губи правата си върху общежитието и да си ходи на село да го питам там дали ще продължава да прави същите простотии !

глупости. Това да не ти е затвор! Я се стегнете малко. И това няма как да реши проблема. Нали тези са били съквартиранти/... Ако искат ще се колят и след 21 часа в стаите си! Що за глупсоти пишат някои хора! На село си ходи ти, кой те знае от къде си дошъл... А при пожар недай си боже какво правим, а? Или, ако някой студент му се наложи да излезе след 21 часа, това да не е Метох?

Морски,Военно-Морското затвор ли е?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2012 21:34

Omynigo написа:ти на елитните колежи и университети в англия и щатите метох ли им викаш ???

Първо не сме щатите, студентски град прилича на бонище. Няма улици, блоковете са в отчайващо състояние, няма улици почти- всичко е кал. Тогава ми се сравнявайте с кампусите в САЩ и Англия. И още нещо- когато спрат да ходят мутри, софийски гъзарчета, футболисти от родната "А" група и станем затворен кампус, тогава също сравнявайте какво било на Запад.

И не отговори на нещата, които написах, Милен ме добави. Тези, които работят и им се налага да се прибират след 21 часа какво правят, а? Айде по-адекватни мнения да изказвате!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2012 21:35

trayan16 написа:
MORSKI написа:

Морски,Военно-Морското затвор ли е?

Абсолютно като затвор си е! И неслучайно е направено с тази цел... Да не говорим, че там режимът е такъв само за военните! Студентски град да не ти е полигон на военните? Вие сериозно ли пишете такива глупости?

trayan16

Мнениеот trayan16 » 02 мар 2012 21:37

MORSKI написа:
Абсолютно като затвор си е! И неслучайно е направено с тази цел... Да не говорим, че там режимът е такъв само за военните! Студентски град да не ти е полигон на военните? Вие сериозно ли пишете такива глупости?

Режимът за вход в общежитията е за всички,не само за матросите.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2012 21:38

Omynigo написа:
MORSKI написа: Що за глупсоти пишат някои хора! На село си ходи ти, кой те знае от къде си дошъл...

аз си знам 3 поколения назад къде в София са живяли предците ми ама явно ти щом толкова се палиш идваш от село .........

Аз пък идвам от вторият по големина град и съм много поколения от него, така че село може да викаш на някой друг. И да, дразни ме надменноста ви, проблем?

ПС: И моите корени по майчина линия са от София и то не 3 като теб(прадядо ти кой знае от кое село е дошъл в София), ами поне 5 поколения назад във времето. Но не викам ей така с повод и без селяни ;)
Последна промяна от MORSKI на 02 мар 2012 21:42, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”