Скандалният футболист Анисе Абел вече е играч на Академик С
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Скандалният футболист Анисе Абел вече е играч на Академик С
До Кашчей. Темата за това че Анисе е картотекиран в Академик излезе като сензация в сайта на Крум Савов и аз я копирах и пуснах тук за коментари.В последствие в други медии излезе новината че Академик наистина са подали документи за картотекиране на Анисе ,но от БФС не са ги приели.Следва въпроса защо не са спрели картотекирането на нови футболисти в Академик,защо БФС не обяви публично че Академик е нарушил закона и ги накаже,ами си мълчи и се чуди как да се покрият нещата.Никой фен на ЦСКА не е казвал че Анисе е футболист на Академик за да се правиш на ироничен.Ако имаш някакви претенции ги отнеси към сайта публикувал новината.А веднъж вече ти казах да не се правиш на юрист без да си завършил право,нека видим как ще завърши казуса и пак ще коментираме.Само ще ти кажа че юристите на ЦСКА много правилно реагират,днес картотекираха новите за да се успокои обстановката,а Анеси и без това е наказан ,ще му дойде реда.За това че изчакай малко,ще има време за ирония.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Do peliforewer:Интресно,нищо не отговаряш по съществото на въпроса-многобройните сливания на армейския отбор,целите и защо винаги той е отгоре ,а другите са погълнати и ограбени-къде е тук белия конец,аз ли съм го вършил това ?Аз само вадя фактите и отразявам отношението си към тях и съм любопитен да чуя вашето и на други хора мнението,но не го чувам!МВР-периода на "ЛЕВСКИ" е бил по принуда и мнозинството привърженици на "ЛЕВСКИ" се разграничават от него.Т. Батков не съм го поставил аз на това място,но той няма вечно да е там-скандира се срещу него!Ето Н.Сираков не одобрява Батков и честно и открито заявява това-така трябва! Защо не са искали да излязат заедно с Т.Батков на пресконеренция е ясно,всеки го знае!Хващали сме се за петолъчката-мъглата ,която хвърляте,че имала някакъв друг смисъл, не хваща дикиш.Нейния смисъл на това място е ясен от първоначалното и грейване в центъра на значката ,така както и на московския ЦСКА/да се не види ,че и имената еднакви/И пречупения кръст и петолъчката са преди всичко символи на националсоциализма и на комунизма,на тоталитаризма през миналия век.Всеки има право да харесва ,каквото си иска.Въпросът е да бъде честен да го заяви и да се определи къде е!
P.S.Пропуснах да добавя това ,във връзка с петолъчката:Петолъчката беше снета от униформата на Българската армия,но остана върху емблемата на ЦСКА-ЗАЩО?
Върни се в “Футбол - България”