Скандалният футболист Анисе Абел вече е играч на Академик С

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

gevel
Контакти:

Re: Скандалният футболист Анисе Абел вече е играч на Академик С

Мнениеот gevel » 02 мар 2012 01:26

peliforewr,смекчил си тона,благодаря!Разбира се,че всеки е прав за себе си,има си свои оцен
ки,но хората според оценките му,го причисляват към една или друга група.Важно е отношението
на хората към фактите.Не отричам зависимостта на "ЛЕВСКИ" от МВР през периода 1968-1984 и по
-нататък по инерция още известно време,но не одобрявам това!А привържениците на ЦСКА не съм
видял да оценяват зависимостта от тоталитарната армия по подобен начин,което ме кара да
мисля,че се ласкаят дори от нея!Как оценявате врътките на ЦСКА от 1946 до 1954,а и по-
нататък-ЦСКА"Червено знаме",ЦСКА "Септемврийско знаме" и пр.сливания.Защо са сменяни имената?
За петолъчката.Как би приел отбор с пречупен кръст върху значката си-петолъчката е подобен
символ,тя стои там демонстративно ,не случайно!За стадионите."Левски"имаше свой стадион на
мястото на "Васил Левски",затова е нормално да получи стадион.А ЦСКА?Стадион "Българска ар
мия" е на убития/буквално/от ЦСКА АС 23!Не може да убиваш и после да наследяваш,въпреки че
се полагат неистови услия да се доказва,че ЦСКА е наследник на АС23.Това е цинизъм и кощунство!
ЗА публиката.Във всяка публика има всякакви,важно е кои преобладават!Не съм от София,не познавам отблизо софийските агитки ,Гугутката ,Дучето.Колкото до заличаването на "Левски"от комунистическия режим
-не го заличиха не защото не искаха, а защото не можеха и го обединиха с със Спартак и Спор
тист, за да владеят нещата,затова го сложиха под шапката на МВР.А колко са били привърженици
те на ЛЕВСКИ в тези години и тяхната голяма сила се вижда на погребението на Гунди и Котков
и от събитията тогава!Падна главата на Ангел Солаков!Пак ще подчертая -не отричам чисто
футболните качества на футболистите на ЦСКА,защото те бяха футболния каймак на България.МВР
в това отношение се стремеше да не остане по- назад ,но всички минаваха през армията, не
през МВР и тук беше предимството на ЦСКА.Тогава беше така, сега всичко зависи от парите!
Каймака се обира с пари!Това е днешната реалност!
И накрая -фактите са каквито са,важно е кой как ги тълкува и отношението му към тях!

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 02 мар 2012 02:00

peliforewer написа:До пехопехо
И като си слушал радио "Свободна Европа", това чу ли го?
-След мача Левски - ЦСКА 7:2, Радио "Свободна Европа" обявява в информационната си емисията, че "отбора на народа е победил отбора на властта". Малко след този двубой, БКП опита да заличи Левски
. Това не съм го чул и мисля че никой не го е чувал,просто поредния кьорфишек.Ще се радвам ако някой очевидец на този коментар ми пиши на ЛС и аз ще му задам няколко въпроса за радио СЕ и ще разбера дали говори истина.Между другото единствения футболен мач които е предаван на живо по Свободна Европа е Байерн-ЦСКА,как си представяш че антикомунистите от СЕ ще им пука за "отбора на БКП" и ще им предават мача.Говоря само за неща на които съм свидетел.Трябва да ти кажа че ако БКП наистина е искала да заличи Левски е щяла да го направи.Но че Левски и партийните функционери в ръководството на отбора изхвърлиха Берое от А група е истина.И щом легендарния Чочоолу не можа да спаси Берое ,можеш ли да си представиш колко високо в йерархията на БКП са били покровителите на Левски.

След като ти не си го чул,кои сме Ние че да спорим с теб?.... :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 мар 2012 09:59

Кашчей написа:
peliforewer написа:До пехопехо
И като си слушал радио "Свободна Европа", това чу ли го?
-След мача Левски - ЦСКА 7:2, Радио "Свободна Европа" обявява в информационната си емисията, че "отбора на народа е победил отбора на властта". Малко след този двубой, БКП опита да заличи Левски
. Това не съм го чул и мисля че никой не го е чувал,просто поредния кьорфишек.Ще се радвам ако някой очевидец на този коментар ми пиши на ЛС и аз ще му задам няколко въпроса за радио СЕ и ще разбера дали говори истина.Между другото единствения футболен мач които е предаван на живо по Свободна Европа е Байерн-ЦСКА,как си представяш че антикомунистите от СЕ ще им пука за "отбора на БКП" и ще им предават мача.Говоря само за неща на които съм свидетел.Трябва да ти кажа че ако БКП наистина е искала да заличи Левски е щяла да го направи.Но че Левски и партийните функционери в ръководството на отбора изхвърлиха Берое от А група е истина.И щом легендарния Чочоолу не можа да спаси Берое ,можеш ли да си представиш колко високо в йерархията на БКП са били покровителите на Левски.

С дребната разлика, че Берое е изхвърлен от А група заради действия на публиката, породени от тендециозно съдийство, но Левски не взема тяхното място в А група, за разлика от вас и действията ви спрямо Ботев Пловдив.Да не говорим, че синьото БФС промени Дисциплинарния си правилник именно заради публиката на ЦСКА, която има странният навик да нахлува на терена отвреме навреме... как ли щеше да реагира Партията през 71-а, ако го бяхте направили това, от Мездра, тогава?

Фен на отбор, който никога не е печелил на терена правото да играе при най-добрите, :mrgreen: да говори за тендециозност и партийни игри.....

Дисциплинарния правилник беше сменен след като БФС отряза главата на ЦСКА и ги извади от борбата за титлата след мача с Мездра.Тогава от ЦСКА с право поискаха домакина да бъде наказан за лоша организация на мача и допускане на фенове зад вратата, отделени от терена с едно въженце,за това че край стадиона се е продавало алкохол .А ЦСКА беше изградил стабилен отбор,с авторитетен треньор ,който след този скандал се разтури.От БФС защо веднага след този случай промениха правилника и вече домакина ставаше отговорен за организацията.Тази промяна вече не касаеше ЦСКА,а подсигуряваше други отбори.Ако този правилник се спазваше стриктно на 26.02.2011г. след мача Левски-ЦСКА на Герена,домакина трябваше да понесе доста тежки наказания,а пак го отнесе ЦСКА.Ще ти припомня и как БФС картотекира Телкийски в Левски преди година и половина в разрез на всякакви правилници и когато някои отбори се усетиха и поискаха информация от БФС ,веднага беше сменен правилника и всичко бе покрито.Сега за да се възпрепятства на ЦСКА да картотекира Анисе ,отново бе променен правилника.А Сираков и ко още един път пратиха Берое в Б група за да оставят родата си Коце Маца в елита за да си гласи черното тото,но рано или късно идва възмездие.Каквото и да ми говориш за помощ от БФС към ЦСКА,ако има някои дребни аванти,те са гузна компенсация за пладнешкия обир породен от отнемането на лиценза,за 800хил лева,да си спреш шампиона с готов отбор за ШЛ и да го лишиш от 5-6мил.евро приходи е най-голямото престъпление в българския футбол и рано или късно бушоните Георгиев и Кръстев ще отговарят от къде дойде поръчката и как подариха на Левски едни 2-3 милиона евро.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 02 мар 2012 11:22

gevel написа:peliforewr,смекчил си тона,благодаря!Разбира се,че всеки е прав за себе си,има си свои оцен
ки,но хората според оценките му,го причисляват към една или друга група.Важно е отношението
на хората към фактите.Не отричам зависимостта на "ЛЕВСКИ" от МВР през периода 1968-1984 и по
-нататък по инерция още известно време,но не одобрявам това!А привържениците на ЦСКА не съм
видял да оценяват зависимостта от тоталитарната армия по подобен начин,което ме кара да
мисля,че се ласкаят дори от нея!Как оценявате врътките на ЦСКА от 1946 до 1954,а и по-
нататък-ЦСКА"Червено знаме",ЦСКА "Септемврийско знаме" и пр.сливания.Защо са сменяни имената?
За петолъчката.Как би приел отбор с пречупен кръст върху значката си-петолъчката е подобен
символ,тя стои там демонстративно ,не случайно!За стадионите."Левски"имаше свой стадион на
мястото на "Васил Левски",затова е нормално да получи стадион.А ЦСКА?Стадион "Българска ар
мия" е на убития/буквално/от ЦСКА АС 23!Не може да убиваш и после да наследяваш,въпреки че
се полагат неистови услия да се доказва,че ЦСКА е наследник на АС23.Това е цинизъм и кощунство!
ЗА публиката.Във всяка публика има всякакви,важно е кои преобладават!Не съм от София,не познавам отблизо софийските агитки ,Гугутката ,Дучето.Колкото до заличаването на "Левски"от комунистическия режим
-не го заличиха не защото не искаха, а защото не можеха и го обединиха с със Спартак и Спор
тист, за да владеят нещата,затова го сложиха под шапката на МВР.А колко са били привърженици
те на ЛЕВСКИ в тези години и тяхната голяма сила се вижда на погребението на Гунди и Котков
и от събитията тогава!Падна главата на Ангел Солаков!Пак ще подчертая -не отричам чисто
футболните качества на футболистите на ЦСКА,защото те бяха футболния каймак на България.МВР
в това отношение се стремеше да не остане по- назад ,но всички минаваха през армията, не
през МВР и тук беше предимството на ЦСКА.Тогава беше така, сега всичко зависи от парите!
Каймака се обира с пари!Това е днешната реалност!
И накрая -фактите са каквито са,важно е кой как ги тълкува и отношението му към тях!

Пич не става само с ядене требе и акъл за да те разбере човечето а той е промит от татковци и дядовци ;)

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 02 мар 2012 12:49

AN71,благодаря ти!Много си прав!Великият ПУШКИН е писап:"Не спори с глупеца!"Но аз ги пиша тези пикантни истории около "великият европейски гранд" цска-носител на 30 титли и изтипосал 3 петолъчки по този случай,единствено за да светна младите и който има ум ,да разбере!А ако Ники Александров има достойнство,в което не се съмнявам,да изложи публично отношението си по повдигнатите въпроси ,да ме опровергае и да изчисти името на ЦСКА!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 мар 2012 14:47

При Вас петолъчките ви са в главите и каквото и да правите оттърване няма.Аз не обиждам никой ,само вадя факти.Вие не можете и да ме обидите защото сте елементарни.Мамини гугутки, понаперили малко перушина покрай руския спонсор.Ако имахте малко ум в главите щяхте да се запитате защо ръководството на руската банка отказва да седне на една маса с Батков пред медиите.За сега няма да ви кажа.Вие въпроси не обичате да задавате,на вас ви дават готови отговори.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2012 18:39

peliforewer написа:Дисциплинарния правилник беше сменен след като БФС отряза главата на ЦСКА и ги извади от борбата за титлата след мача с Мездра.Тогава от ЦСКА с право поискаха домакина да бъде наказан за лоша организация на мача и допускане на фенове зад вратата, отделени от терена с едно въженце,за това че край стадиона се е продавало алкохол .А ЦСКА беше изградил стабилен отбор,с авторитетен треньор ,който след този скандал се разтури.От БФС защо веднага след този случай промениха правилника и вече домакина ставаше отговорен за организацията.Тази промяна вече не касаеше ЦСКА,а подсигуряваше други отбори.Ако този правилник се спазваше стриктно на 26.02.2011г. след мача Левски-ЦСКА на Герена,домакина трябваше да понесе доста тежки наказания,а пак го отнесе ЦСКА.Ще ти припомня и как БФС картотекира Телкийски в Левски преди година и половина в разрез на всякакви правилници и когато някои отбори се усетиха и поискаха информация от БФС ,веднага беше сменен правилника и всичко бе покрито.Сега за да се възпрепятства на ЦСКА да картотекира Анисе ,отново бе променен правилника.А Сираков и ко още един път пратиха Берое в Б група за да оставят родата си Коце Маца в елита за да си гласи черното тото,но рано или късно идва възмездие.Каквото и да ми говориш за помощ от БФС към ЦСКА,ако има някои дребни аванти,те са гузна компенсация за пладнешкия обир породен от отнемането на лиценза,за 800хил лева,да си спреш шампиона с готов отбор за ШЛ и да го лишиш от 5-6мил.евро приходи е най-голямото престъпление в българския футбол и рано или късно бушоните Георгиев и Кръстев ще отговарят от къде дойде поръчката и как подариха на Левски едни 2-3 милиона евро.

Главата я отрязаха малоумните ви фенове в Мездра, а не БФС.БФС направо ви спасява от изхвърляне при подобен случай за в бъдеще!Аз не виждам по стадионите в Англия и Германия полицаи, нито предпазни огради, но и няма нахлувания на публика.За мен това означава, че проблемът не е в охраната, а във феновете и определени техни липси!Когато няма полиция на стадиона-защо няма?!Когато има и ви набият заради простотиите, които вършите-полицията бие!Е, няма угодия за лумпенизирания фен!

Относно "отнетия " лиценз...Не ви ли писна да казвате, че е отнет, след като той не е даден.Лиценз се издава всяка състезателна година и важи точно една година.Смяташ ли, че със сигурност влизахте в групите на ШЛ, при положение, че нямаше да играете с БАТЭ и посмъртно тогава?Въобще, за какво лишаване говорите, след като всичко е в границите на вероятността-можеше и да влезете, но можеше и да не влезете-защо твърдите, че БФС твърдо са ви лишили от някакви суми?

Между другото, темата е за Анисе, нали?Днес от Академик преотстъпиха ли ви го, или ще чакате друг ден?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 мар 2012 20:04

Кашчей написа:
peliforewer написа:Дисциплинарния правилник беше сменен след като БФС отряза главата на ЦСКА и ги извади от борбата за титлата след мача с Мездра.Тогава от ЦСКА с право поискаха домакина да бъде наказан за лоша организация на мача и допускане на фенове зад вратата, отделени от терена с едно въженце,за това че край стадиона се е продавало алкохол .А ЦСКА беше изградил стабилен отбор,с авторитетен треньор ,който след този скандал се разтури.От БФС защо веднага след този случай промениха правилника и вече домакина ставаше отговорен за организацията.Тази промяна вече не касаеше ЦСКА,а подсигуряваше други отбори.Ако този правилник се спазваше стриктно на 26.02.2011г. след мача Левски-ЦСКА на Герена,домакина трябваше да понесе доста тежки наказания,а пак го отнесе ЦСКА.Ще ти припомня и как БФС картотекира Телкийски в Левски преди година и половина в разрез на всякакви правилници и когато някои отбори се усетиха и поискаха информация от БФС ,веднага беше сменен правилника и всичко бе покрито.Сега за да се възпрепятства на ЦСКА да картотекира Анисе ,отново бе променен правилника.А Сираков и ко още един път пратиха Берое в Б група за да оставят родата си Коце Маца в елита за да си гласи черното тото,но рано или късно идва възмездие.Каквото и да ми говориш за помощ от БФС към ЦСКА,ако има някои дребни аванти,те са гузна компенсация за пладнешкия обир породен от отнемането на лиценза,за 800хил лева,да си спреш шампиона с готов отбор за ШЛ и да го лишиш от 5-6мил.евро приходи е най-голямото престъпление в българския футбол и рано или късно бушоните Георгиев и Кръстев ще отговарят от къде дойде поръчката и как подариха на Левски едни 2-3 милиона евро.

Главата я отрязаха малоумните ви фенове в Мездра, а не БФС.БФС направо ви спасява от изхвърляне при подобен случай за в бъдеще!Аз не виждам по стадионите в Англия и Германия полицаи, нито предпазни огради, но и няма нахлувания на публика.За мен това означава, че проблемът не е в охраната, а във феновете и определени техни липси!Когато няма полиция на стадиона-защо няма?!Когато има и ви набият заради простотиите, които вършите-полицията бие!Е, няма угодия за лумпенизирания фен!

Относно "отнетия " лиценз...Не ви ли писна да казвате, че е отнет, след като той не е даден.Лиценз се издава всяка състезателна година и важи точно една година.Смяташ ли, че със сигурност влизахте в групите на ШЛ, при положение, че нямаше да играете с БАТЭ и посмъртно тогава?Въобще, за какво лишаване говорите, след като всичко е в границите на вероятността-можеше и да влезете, но можеше и да не влезете-защо твърдите, че БФС твърдо са ви лишили от някакви суми?

Между другото, темата е за Анисе, нали?Днес от Академик преотстъпиха ли ви го, или ще чакате друг ден?

Твоята пунктуалност е пословична, но е и доста избирателна. На база на какво си твърдо убеден, че Анисе е картотекиран в Академик? Защо не спориш с типичния си плам как може да е картотекиран в Академик, а не може в ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2012 20:39

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Твоята пунктуалност е пословична, но е и доста избирателна. На база на какво си твърдо убеден, че Анисе е картотекиран в Академик? Защо не спориш с типичния си плам как може да е картотекиран в Академик, а не може в ЦСКА?

Следващият път ще напиша в послепис, че е ирония, за да не се чудиш!

Ясно е заявено, че Анисе има договор с Черноморец.По правилник той трябва да изгори за срока на договора си (по-дългият срок) та затова попитах кога ще го преотстъпят от Академик.Да не говорим, че времето за преотстъпване изтече във вторник, а вие трябваше да го получите днес.

Чак на толкова тъп ли ти приличам?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 мар 2012 20:51

Ами Кашчей, когато си изградиш репутация на човек, който се вглежда дори в молекулите, с които са написани буквите, тогава става трудно човек да прецени кога иронизираш и кога си сериозен.

Анисе няма договор с Черноморец, становището на СТК е, че той е прекратен(което значи, че вече го няма), но неправомерно. При това положение Анисе не може да изгори за никакъв срок, а само за някаква сума и то ако Черноморец все пак успее да докаже правотата си.

Не виждам защо въпросът за преотстъпването го задаваш на феновете на ЦСКА, а не на балоните, които очевидно иронизираш в една друга тема?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Футбол - България”