Синьо сърце, не се сърди, но определено си скаран със стиловете музика.
Никой не те кара да гласуваш за нашата песен, гласувай за която пожелаеш, все пак живеем във времена на демокрация.
Същата тази песен ако беше изпълнена от друга певица щеше ли да бъде различно?
Софи Маринова спечели Евровизия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Циганка представя България на Евровизия!
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Re: Софи Маринова спечели Евровизия
голяма работа като е циганка украйна негърка ги представлява
Слаба песен,изпълнител със слаба визия .. Голяма работа,че е циганка,но поне да беше нещо качествено.Чалгарска държава сме си и такава ще си останем !
Това е чувството,което в нас гори ..

Bourgas написа:MoNteSo написа:niko_ написа:Като ви чета коментарите ми става жал, че съм българин.
Е нас ни е срам от такива като тебе.. и кво правиме са ?
От кво те е срам пък теб? Я кажи, че ми стана интересно?
Че има достатъчно глупави хора които да подкрепят циганка-чалгарка да ни представя пред света. Ми че тя дори не може да говори нормално на български. Друг е въпроса дали и вота не е манипулиран.
Последна промяна от MoNteSo на 29 фев 2012 23:45, променено общо 1 път.
- obi4am_pirin
- Контакти:
С това се изчерпва интересното около Евровизия!Пак ще се борим за предпоследно място!Боза!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Тая сигурно има 100 първи братовчеди и като гласува цялата фамилия, ето ти 3млн. смс-а....
Синьо сърце написа:nakito18 написа:В сравнение с другата боза си е направо перфектна! След "Вода" тва е най-силната ни песен в тоя конкурс!
Ходи се прегледай!
Пффф всичко ли мразите? И аз мразя циганите, ама в случая Софка е на светлинни години пред утайката, явила се на тоя конкурс!
То е ясно как са я избрали тая. 85% цигански гласове и 15% чалгарчета.
Red Warrior написа:gin написа:авторът на темата е глупак! аз се срамувам от всички останали кандидати като цецо елвиса, оня дето се помисли за по-голям от слави и разни други недоразумения. това беше най-добрата песен. срам е че циганка е най-добрата, но това говори за нас българите какво представляваме.
А бе че съм "глупак" е ясно, но и ти не си много умен, след като харесваш чалга!
почти ме засегна, за малко да се разплача. преди 3-4 години ники кънчев беше поканил софи и лили иванова заедна по дарик и високомерната баба лили и свали шапка в ефир. аз от отгава я уважавам, защото я призна капацитет, а не псведопатриот (расист).няма какво да коментирам повече.
[offtopic]как реши, че слушам чалга?[/offtopic]
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
Народът е такъв, чалгазиран и за това се гласува за подобна певица. А другото с циганката, не съм съгласен. Какво като е циганка?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 6 госта