Берое - Всичко около отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Берое - Всичко около отбора

Мнениеот Avgusta 1916 » 26 фев 2012 08:51

sandi74 написа:Не ми се мисли какво ни чака в Разград.Дано не ни разгромят не,че ако ни напълнят кошницата ще е някаква изненада.

Единадесета контрола!!!!! На момчетата вече им е писнало и са жадни за официален мач , пък и на стадиона беше Петев.Дай да му покажем какво можем , така ли?
Важно е следващата седмица какво ще играем , не сега!
Пп: Мощно в Разград и подкрепа до край.
Сашко това се отнася и за теб!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 26 фев 2012 09:27

Дано това което "показахме" вчера е заради Петев, че иначе жална ни майка.
Само БЕРОЕ!!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 26 фев 2012 13:42

greenlandia написа:Дано това което "показахме" вчера е заради Петев, че иначе жална ни майка.
Само БЕРОЕ!!!!

Няма друга причина за слабата игра! В събота Петев също ще е на мача ;) ! :lol: :lol: :lol:
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 мар 2012 18:18

Напълно закономерна и заслужена загуба от водача в класирането Лудогорец.Класика в жанра.След 1-ия гол сдадохме багажа и определено не знаехме къде се намираме.С такава игра за никъде не сме.Не се ли промени нещо ни очакват още доста загуби.Слаби сме и сме много,ама наистина много далече от истината.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 04 мар 2012 11:07

sandi74 написа:Напълно закономерна и заслужена загуба от водача в класирането Лудогорец.Класика в жанра.След 1-ия гол сдадохме багажа и определено не знаехме къде се намираме.С такава игра за никъде не сме.Не се ли промени нещо ни очакват още доста загуби.Слаби сме и сме много,ама наистина много далече от истината.

Ааа , верно ли бе , не думай :mrgreen:
Ти що гледаш тогава :shock:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 мар 2012 14:34

Avgusta 1916 написа:
sandi74 написа:Напълно закономерна и заслужена загуба от водача в класирането Лудогорец.Класика в жанра.След 1-ия гол сдадохме багажа и определено не знаехме къде се намираме.С такава игра за никъде не сме.Не се ли промени нещо ни очакват още доста загуби.Слаби сме и сме много,ама наистина много далече от истината.

Че е вярно,че сме слаби спор няма и цяла България го знае.Май само ти не го виждащ,да не си случайно Колчо слепеца от "Под игото"?Нима ти хареса вчерашното ходене по мъките в Разград?Лудогорец игра 20-25 минути и за това време ни шибнаха 3 парцала и ни скриха топката.Нима ти харесва,че при тази слаба А група Берое едва крета в класирането а играта на отбора е под всякаква критика,ако това нашето изобщо може да се нарече игра.Трябва ли да сме доволни от това,че си тръгнахме само с 3 инкасирани гола от гостуването на водача в Разград?Гола вода сме.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 04 мар 2012 14:55

sandi74 написа:
Avgusta 1916 написа:

Че е вярно,че сме слаби спор няма и цяла България го знае.Май само ти не го виждащ,да не си случайно Колчо слепеца от "Под игото"?Нима ти хареса вчерашното ходене по мъките в Разград?Лудогорец игра 20-25 минути и за това време ни шибнаха 3 парцала и ни скриха топката.Нима ти харесва,че при тази слаба А група Берое едва крета в класирането а играта на отбора е под всякаква критика,ако това нашето изобщо може да се нарече игра.Трябва ли да сме доволни от това,че си тръгнахме само с 3 инкасирани гола от гостуването на водача в Разград?Гола вода сме.

Eee , ще ме разплачеш :cry:
Пий едно валерианче сега , че нещо много си се спекъл.

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 04 мар 2012 22:50

Загуба от най-добрия отбор в България в момента. Няма за какво да се правят трагедии, видя се че Лудогорец са по-сработен отбор от нашия! Привлякохме много нови съзтезатели, 6ма от тях започнаха като титуляри вчера, с времето се надявам, че ще дойдат и победите, все пак градим отбор за следващия шампионат. Санди, колкото и да плюеш по отбора, нищо няма да промениш. Прояви малко търпение, вместо с негативните си изказвания да дразниш всички нас.
1916'

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 мар 2012 10:13

Пожелавам успех на Берое занапред! Бях на мача, наистина имахте много нови попълнения и мисля че като се сработят ще се получат нещата. Лошото е, че имате най-трудния старт на двата полусезона и се надявам да се не отчайвате ако изостанете с точките. Иначе за играчите ви - Овона не ми хареса, има някаква техника, но в защита направи много грешки - и трите гола дойдоха от неговта зона. Малко е бавен и под натиск греши. Аз лично много се радвам, че ни мина гостуването в Стара Загора, защото си мисля че доста отбори ще загубят много точки там. Сигурен съм, че няма да се притеснявате от изпадане и още веднъж - успех!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 05 мар 2012 21:24

D.Georgiev написа:Пожелавам успех на Берое занапред! Бях на мача, наистина имахте много нови попълнения и мисля че като се сработят ще се получат нещата. Лошото е, че имате най-трудния старт на двата полусезона и се надявам да се не отчайвате ако изостанете с точките. Иначе за играчите ви - Овона не ми хареса, има някаква техника, но в защита направи много грешки - и трите гола дойдоха от неговта зона. Малко е бавен и под натиск греши. Аз лично много се радвам, че ни мина гостуването в Стара Загора, защото си мисля че доста отбори ще загубят много точки там. Сигурен съм, че няма да се притеснявате от изпадане и още веднъж - успех!

Успех и на вас!
Относно Овона , мога да кажа , че при тази си форма превъзхожда в пъти стария ни ляв бек , така че за нас си е добре :)

Върни се в “Берое”