Фен тема: Red_Girl

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: 17 кръг А ПФГ : Черноморец - ЦСКА

Мнениеот petkan » 23 фев 2012 15:20

BRF написа:Не темата е Черноморец ЦСКА.Ако ви пречат хора с други футболни пристрастия кажете.Питахте са аргументи дадохви моите.Всичко друго е селска изява от ваша страна.И още нещо аз не викам срещу ,а викам ЗА.Човек не си избира любовта а тя го избира.

Добре, имаш си позиция - твоя си е. Лично на мен не ми пречиш. Но и аз ще подкрепя останалите - жалко! Никога не съм разбирал такива като теб, как аджеба може да ги спохожда такава любов? Това не е ли чуждопоклонничество? Живееш в този град, дишаш чрез него, а се радваш на телевизионните изяви на други.... Нали не ходиш на всеки мач на Армията?
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 фев 2012 15:21

Rudolf Hess написа:
Rudolf Hess написа:
toffees написа:За мача очаквам лесна победа за ЦСКА аргументите са ми ,че ЦСКА има по класни футболисти, по добър треньор и не на последно място ще е домакин в Бургас тоест ще има повече публика от Черноморец.

Аз добавям смазващо предимство в пряките двубои, голямото име на ЦСКА, по добрата подготовка на отбора.

Първите две никой не ви ги отрича, това са факти. Въпреки че, как са станали факти, всички знаем. Централизация, 45 години толериране и т.н. Да не навлизаме в подробности.
Реалностите с днешна дата са по-различни обаче ;)

Честно да ти кажа имам едно притеснение за тоя мач. Да не се бием сами. Всеки по нормален фен знае, че Херо в тактическо отношение няма аналог в България. Няма спор, че е най добрия, но идва момента да погледнем отбора който Херо трябва да нареди срещу ЦСКА. Селекцията която се направи в Черноморец е изключително слаба в сравнение с това което продадохте. Жужу и Анисе ви бяха двигателя на отбора. Не виждам как Преслав Йорданов може да изостри играта. Реално погледнато силната пролет на Черноморец бе благодарение на 5-6 футболиста които бяха постоянни. Двама вече липсват. Цялато ви нападение е съставено от нови играчи освен Мартин Тошев. Това са все факти които може да се окажат фатални, както за тая мач, така и за първенството. При нас историята е същата с разликата, че резервите които трябва да заместят напусналите са от доста по дълго време в ЦСКА.[/quote]

Приятел, проблемът ви е, че за вас освен ЦСКА не съществуват други клубове в България. Поне малко, за обща култура, се интересувайте за промените в другите отбори. Половината от това, което си написал е невярно.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 фев 2012 15:21

Rudolf Hess написа:
Честно да ти кажа имам едно притеснение за тоя мач. Да не се бием сами. Всеки по нормален фен знае, че Херо в тактическо отношение няма аналог в България. Няма спор, че е най добрия, но идва момента да погледнем отбора който Херо трябва да нареди срещу ЦСКА. Селекцията която се направи в Черноморец е изключително слаба в сравнение с това което продадохте. Жужу и Анисе ви бяха двигателя на отбора. Не виждам как Преслав Йорданов може да изостри играта. Реално погледнато силната пролет на Черноморец бе благодарение на 5-6 футболиста които бяха постоянни. Двама вече липсват. Цялато ви нападение е съставено от нови играчи освен Мартин Тошев. Това са все факти които може да се окажат фатални, както за тая мач, така и за първенството. При нас историята е същата с разликата, че резервите които трябва да заместят напусналите са от доста по дълго време в ЦСКА.

Там е разликата ,че ние гледахме Шауше, Мелконян ,Боли , Олембо , Преслав и Мечо , и сме на мнение ,че са много по-добри от Анисе и жужу . Отборът играе много по-добре сега . Повече ме радва от преди . Докато Вас ви гледах в контролите и виждам ,че отбора е по-зле от август когато ни бихте много трудно
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 23 фев 2012 15:23

Ще ядем пържолки!! 2:0 !!! :P

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 23 фев 2012 15:25

Bartolomej написа:
toffees написа:Мисля ,че може да стане така

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r1j4ffozIhg[/youtube]

аргументите ги няма в цска.. кой , кой , кой :?

Защо да ги няма: Райс М'Боли, Иван Бандаловски,Пламен Крачунов,А.Попов,Марко Рамос , Борис Галчев,Антонио Томас, Нджонго Присо, Абел Анисе, Ж.Мораеш,Джарджан Паун.
Примерно
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 фев 2012 15:26

. Не знам като какъв се намесваш в спора между двама , където си ги мерят
2. Никога не съм си позволил да правя забележки и да се правя на много учен, като колегата.
3. Забелязал съм ,че като някой ви зададе въпрос който не ви изнася започвате да се правите на много важни и умни и да отклонявате темата.
4. Може ли да ми кажеш това:
Офтопик:

От къде го преписа?

Тoffes.
Намесвам се, като особа с "привилегиите" да модерирам из този форум.
Привилегия, която аз отчитам единствено, като спирачка на фенските ми чувства
и изказ на това, което мисля... примерно за теб.
За "нещото" от оффтопика ми:
[offtopic]Човек, който никога не би си помислил, че може да напише подобно нещо
поставя винаги под съмнение и възможностите на другите. Това "явление"
броди из нашите географски ширини и до ден днешен си остава неразгадано
необяснимо и неизразимо. БГ човекът е готов само да "поглъща" информация
и да я отнася лесно до големите гънки на мозъка си. При това без да асимилира написаното
или пък да положи малко труд в отдаването на минимална част от своята енергия за да бъде
адекватен на чуждите възприятия.[/offtopic]
Кво викаш за мача. Ша биете значи ?....На кукуво лято - викам аз.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 фев 2012 15:27

Rudolf Hess написа:Честно да ти кажа имам едно притеснение за тоя мач. Да не се бием сами. Всеки по нормален фен знае, че Херо в тактическо отношение няма аналог в България. Няма спор, че е най добрия, но идва момента да погледнем отбора който Херо трябва да нареди срещу ЦСКА. Селекцията която се направи в Черноморец е изключително слаба в сравнение с това което продадохте. Жужу и Анисе ви бяха двигателя на отбора. Не виждам как Преслав Йорданов може да изостри играта. Реално погледнато силната пролет на Черноморец бе благодарение на 5-6 футболиста които бяха постоянни. Двама вече липсват. Цялато ви нападение е съставено от нови играчи освен Мартин Тошев. Това са все факти които може да се окажат фатални, както за тая мач, така и за първенството. При нас историята е същата с разликата, че резервите които трябва да заместят напусналите са от доста по дълго време в ЦСКА.

Ама ти сериозно ли? :o Наистина ли мислиш, че си запознат със селекцията на Черноморец?
Виж този линк: viewtopic.php?f=9&t=91869&st=0&sk=t&sd=a&start=2530 осмото мнение отгоре - надолу. Това, което колегата ntodorov е написал е на 100% истина ;)
[center]Изображение[/center]

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 23 фев 2012 15:28

Rudolf Hess написа:
Честно да ти кажа имам едно притеснение за тоя мач. Да не се бием сами. Всеки по нормален фен знае, че Херо в тактическо отношение няма аналог в България. Няма спор, че е най добрия, но идва момента да погледнем отбора който Херо трябва да нареди срещу ЦСКА. Селекцията която се направи в Черноморец е изключително слаба в сравнение с това което продадохте. Жужу и Анисе ви бяха двигателя на отбора. Не виждам как Преслав Йорданов може да изостри играта. Реално погледнато силната пролет на Черноморец бе благодарение на 5-6 футболиста които бяха постоянни. Двама вече липсват. Цялато ви нападение е съставено от нови играчи освен Мартин Тошев. Това са все факти които може да се окажат фатални, както за тая мач, така и за първенството. При нас историята е същата с разликата, че резервите които трябва да заместят напусналите са от доста по дълго време в ЦСКА.

Мартин Тошев не е играч на Черноморец от има няма месец.
Имаме Яник Боли, който много по-добър от анисе /с малки буквички/. Имаме Мелконян ,който с играта си напомня много на Жужу. Имаме Шаешуе, който е класа. Преслав пък въобще не играе както в Локомотив. :)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 фев 2012 15:30

toffees написа:
Bartolomej написа:
toffees написа:Мисля ,че може да стане така

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r1j4ffozIhg[/youtube]

аргументите ги няма в цска.. кой , кой , кой :?

Защо да ги няма: Райс М'Боли, Иван Бандаловски,Пламен Крачунов,А.Попов,Марко Рамос , Борис Галчев,Антонио Томас, Нджонго Присо, Абел Анисе, Ж.Мораеш,Джарджан Паун.
Примерно

Защо да ги няма: Райс М'Боли, Иван Бандаловски,Пламен Крачунов,А.Попов,Марко Рамос , Борис Галчев,Антонио Томас, Нджонго Присо, Абел Анисе (наказан е заради червен картон) , Ж.Мораеш,Джарджан Паун.
почервененито най-вероятно няма да играят .. та кои са аргументите
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 23 фев 2012 15:31

ntodorov написа:
. Не знам като какъв се намесваш в спора между двама , където си ги мерят
2. Никога не съм си позволил да правя забележки и да се правя на много учен, като колегата.
3. Забелязал съм ,че като някой ви зададе въпрос който не ви изнася започвате да се правите на много важни и умни и да отклонявате темата.
4. Може ли да ми кажеш това:
Офтопик:

От къде го преписа?

Тoffes.
Намесвам се, като особа с "привилегиите" да модерирам из този форум.
Привилегия, която аз отчитам единствено, като спирачка на фенските ми чувства
и изказ на това, което мисля... примерно за теб.
За "нещото" от оффтопика ми:
[offtopic]Човек, който никога не би си помислил, че може да напише подобно нещо
поставя винаги под съмнение и възможностите на другите. Това "явление"
броди из нашите географски ширини и до ден днешен си остава неразгадано
необяснимо и неизразимо. БГ човекът е готов само да "поглъща" информация
и да я отнася лесно до големите гънки на мозъка си без да асимилира написаното
или пък да положи труд да отдаде поне част от своята енергия за да бъде
адекватен на чуждите възприятия.[/offtopic]
Кво викаш за мача. Ша биете значи ?....На кукуво лято - викам аз.

Мисля ,че ще бием с разлика..
П.П. Офтопика се пише с едно "Ф" ;) без лоши чувства
ИзображениеИзображение

Върни се в “Черноморец”