Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отлични теренни условия на Герена
писна ми вече и от мъри и бостани и сафари те сега не са с левски стига вече.мъри имал заслуга насо имал заслуга тва вече е ГАДОСТ.
LEVSKI_FOREVER
- Los Che
- Контакти:
Батков:Не купих мача с "Баку"
Тодор БАТКОВ: Хафиз Мамедов будет приезжать на матчи Левски
06-08 15:26
Президент болгарского «Левски» в интервью azerisport.com говорит о матче против «Бакы», главном выводе по этой дуэли и пожелал «кэпиталз» удачи в Лиге чемпионов.
Что можете сказать об игре «Бакы»?
Не хочу оценивать игру оппонента. Главное, что обе команды показали неплохой футбол. Сегодня «Левски» доказал, что может рассчитывать на Лигу чемпионов. Мы выполнили задачу-минимум, попав в Лигу Европы.
Каков главный вывод, который вы сделали из матчей против «Бакы»?
Главное, что я получил друга в лице Хафиза Мамедова. Он – замечательный человек. После финального свистка я пожал ему руку и поздравил, ведь теперь его команда будет играть в четвертом квалификационном раунде Лиги Европы, а каких-то три года назад проигрывала грузинскому «Сиони» в первом квалификационном раунде Лиги чемпионов.
Будете интересоваться играми «Бакы» в будущем?
Конечно! Более того, мне хотелось бы еще раз встретиться с вашей командой. Если займем третье место в групповом этапе Лиги чемпионов и попадем в Лигу Европы, там снова можем встретиться с чемпионом Азербайджана. Хафиз Мамедов будет приезжать на матчи «Левски», а я – посещать игры «Бакы».
Можете сравнить бюджет двух клубов?
Скажу так: свои деньги Мамедов тратит больше, чем я. Я содержу команду наполовину, другую же на себя берут спонсоры. А Хафиз тратит свои деньги, этот человек – просто подарок для азербайджанского футбола.
Как вы думаете, «Бакы» сможет попасть в групповой этап Лиги Европы?
Это вопрос к тренеру, но мне кажется, что у вашего чемпиона есть боевой дух. С каждой игрой ваша команда прогрессирует. Почему вы проиграли? В Баку у нас игра не пошла, в Софии – у вас. Просто нам повезло немного больше. Первый гол меня успокоил. До того момента я боялся, что все будет сново не так.
06-08 15:26
Президент болгарского «Левски» в интервью azerisport.com говорит о матче против «Бакы», главном выводе по этой дуэли и пожелал «кэпиталз» удачи в Лиге чемпионов.
Что можете сказать об игре «Бакы»?
Не хочу оценивать игру оппонента. Главное, что обе команды показали неплохой футбол. Сегодня «Левски» доказал, что может рассчитывать на Лигу чемпионов. Мы выполнили задачу-минимум, попав в Лигу Европы.
Каков главный вывод, который вы сделали из матчей против «Бакы»?
Главное, что я получил друга в лице Хафиза Мамедова. Он – замечательный человек. После финального свистка я пожал ему руку и поздравил, ведь теперь его команда будет играть в четвертом квалификационном раунде Лиги Европы, а каких-то три года назад проигрывала грузинскому «Сиони» в первом квалификационном раунде Лиги чемпионов.
Будете интересоваться играми «Бакы» в будущем?
Конечно! Более того, мне хотелось бы еще раз встретиться с вашей командой. Если займем третье место в групповом этапе Лиги чемпионов и попадем в Лигу Европы, там снова можем встретиться с чемпионом Азербайджана. Хафиз Мамедов будет приезжать на матчи «Левски», а я – посещать игры «Бакы».
Можете сравнить бюджет двух клубов?
Скажу так: свои деньги Мамедов тратит больше, чем я. Я содержу команду наполовину, другую же на себя берут спонсоры. А Хафиз тратит свои деньги, этот человек – просто подарок для азербайджанского футбола.
Как вы думаете, «Бакы» сможет попасть в групповой этап Лиги Европы?
Это вопрос к тренеру, но мне кажется, что у вашего чемпиона есть боевой дух. С каждой игрой ваша команда прогрессирует. Почему вы проиграли? В Баку у нас игра не пошла, в Софии – у вас. Просто нам повезло немного больше. Первый гол меня успокоил. До того момента я боялся, что все будет сново не так.
Последна промяна от Los Che на 06 авг 2009 17:07, променено общо 1 път.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Еврокоефициент на Левски до момента
Някой може ли да ми каже какъв е коефициентът на Левски за сезон 2009/10 и как се изчислява? 
Re: Отлични теренни условия на Герена
Дам, срама от мача с Олимпик (Марсилия) остана в миналото. Няма да има повече попиване на локвите с парцали на полувремето. 
Re: Батков:Купих мача с "Баку"
Батков:Купих мача с "Баку"
Това пък къде го прочете, верно руския ми е много зле ма аз такова нещо не прочитам в интервюто.

Re: БАТКОООООООООВ !!!
Не знам дали не е вече късно да купувате - сега, когато знаят, че имате да играете в ЕКТ до Нова година най-малко, като се заинтересувате за някого, ще ви го натоварят двойно и Батков ще избяга. Както винаги той е уцелил точно най-неподходящия момент.
Мормоне, а не забравяй, че само текущата издръжка на клуба е поне половин милион на месец, а най-често и над милион, предполагам.
Мормоне, а не забравяй, че само текущата издръжка на клуба е поне половин милион на месец, а най-често и над милион, предполагам.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Какво мислите за ТВ предаването на мача?
При мен от стадиона беше добре, само повторения нямаше
и дъжда беше силен 
CHELSEA
Re: Какво мислите за ТВ предаването на мача?
еи верно нема такива простаци! сякаш си умират от кеф , като дават онея идиоти с носилката от 2-рата световна воина ... винаги дават наи големите кретени по трибуните .. като ония с космодиска и цаисите от снощи... и тея кондоми с дъждобраните..... ужас... имам приятели англичани с които гледахме мача , ... потънах в земята от срам!
- delqnski47
- Контакти:
Re: Еврокоефициент на Левски до момента
Защо ти е да знаеш толкова бързо?Нека да видим докъде ще стигнете и чак тогава се гледа коефицента!Сега е рано
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Re: Еврокоефициент на Левски до момента
delqnski47 написа:Защо ти е да знаеш толкова бързо?Нека да видим докъде ще стигнете и чак тогава се гледа коефицента!Сега е рано
Просто ми е интересно