Гробарят прати ново послание на Трите хикса /ВИДЕО/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Unscrewed
Контакти:

Re: Гробарят прати ново послание на Трите хикса /ВИДЕО/

Мнениеот Unscrewed » 19 фев 2012 23:10

Супер е скалата и ледения ги помня абе верно ли е тая вечер кеч манията дайте линк да зяпам :)

Потребителски аватар
1916
Контакти:

Мнениеот 1916 » 19 фев 2012 23:10

child in time написа:Тия живи ли са още ? Аз бях тинеиджър когато се млатиха! Остин , Скалата , Кеин , Гробаря и любимците ми - братята Дъдли! :) :) :) Голям смях падаше! Най - добрата комедия! Има ли още някой който да вярва в тоя цирк? :) :) :)

То и А група е същия цирк - но го гледаме, нали :mrgreen: :mrgreen:
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 19 фев 2012 23:11

Скалата даже имал мач на КечМания ,а си мислех,че е спрял с това п.с. кечманията ще е април месец, ама незнам точната дата.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 фев 2012 23:12

durex написа:Скалата даже имал мач на КечМания ,а си мислех,че е спрял с това п.с. кечманията ще е април месец, ама незнам точната дата.

Скалата е много класен боец, не вярвам някой да го спре на Кечмания. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 19 фев 2012 23:12

1916 написа:
child in time написа:Тия живи ли са още ? Аз бях тинеиджър когато се млатиха! Остин , Скалата , Кеин , Гробаря и любимците ми - братята Дъдли! :) :) :) Голям смях падаше! Най - добрата комедия! Има ли още някой който да вярва в тоя цирк? :) :) :)

То и А група е същия цирк - но го гледаме, нали :mrgreen: :mrgreen:

В "А" група едни гласят един сценарий, други втори такъв, а в крайна сметка става нещо съвсем различно :)
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 фев 2012 23:13

Кечманията я очаквм с голям интерес :) :) Сигурен съм, че Сина ще срита задника на Роки, колкото и да не ми се иска, въпреки че ми е чудно, че Скалата се е сългасил да участва в този мач, за да го загуби........а Елиминационната клетка май започва е 3.00 и мисля да я гледам на живо :) :)
НА 1 АПРИЛ Е МАНИЯТА
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 19 фев 2012 23:13

Tommi написа:
durex написа:Скалата даже имал мач на КечМания ,а си мислех,че е спрял с това п.с. кечманията ще е април месец, ама незнам точната дата.

Скалата е много класен боец, не вярвам някой да го спре на Кечмания. ;)

Един от любимците ми беше едно време заедно с Кейн :)

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 19 фев 2012 23:14

Unscrewed написа:Супер е скалата и ледения ги помня абе верно ли е тая вечер кеч манията дайте линк да зяпам :)

Не е Манията.Тя е на 1ви април

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 19 фев 2012 23:14

Unscrewed написа:Супер е скалата и ледения ги помня абе верно ли е тая вечер кеч манията дайте линк да зяпам :)

Не тая вечер е друг турнир
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 фев 2012 23:14

Не, тази вечер в е последният турнир преди манията...Елиминационната клетка...и там си е лудница...дано Джерико бие в Рауа :twisted: :twisted:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Свободна зона”