Левски-Локомотив Сф /контрола/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски-Локомотив Сф /контрола/

Мнениеот bilyaletdinov » 19 фев 2012 16:13

ralka_levskarka написа:Играта на Левски ми хареса.
Жуниньо също, личи си, че момчето ще се раздаде до край за отбора! Както един от червеният форум каза: Случили сте на нападател :)
За Рамос е рано за оценки, не мисля че имаше и много шансове.
Ако не се бъркам Левски уреждаше още една контрола и там май ще успеем да видим и Диамутен.
Не ме разбирайте погрешно, но по- добре, че Дарко не вкара, защото привържениците на противниковите отбори щяха да кажат, че сме били благодарение на дузпата ;) !

Дузпа си имаше , а преди това имаше още една срещу Жуниньо ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 фев 2012 16:17

bilyaletdinov написа:
ralka_levskarka написа:Играта на Левски ми хареса.
Жуниньо също, личи си, че момчето ще се раздаде до край за отбора! Както един от червеният форум каза: Случили сте на нападател :)
За Рамос е рано за оценки, не мисля че имаше и много шансове.
Ако не се бъркам Левски уреждаше още една контрола и там май ще успеем да видим и Диамутен.
Не ме разбирайте погрешно, но по- добре, че Дарко не вкара, защото привържениците на противниковите отбори щяха да кажат, че сме били благодарение на дузпата ;) !

Дузпа си имаше , а преди това имаше още една срещу Жуниньо ;)

То, че дузпа е имало, имало си е, но нали ги знаеш ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 фев 2012 16:21

ralka_levskarka написа:Не ме разбирайте погрешно, но по- добре, че Дарко не вкара, защото привържениците на противниковите отбори щяха да кажат, че сме били благодарение на дузпата ;) !

Та мача случайно да не е завършил реми, за да казват,че сте победили благодарение на дузпата? Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 фев 2012 16:24

PFC Litex написа:
ralka_levskarka написа:Не ме разбирайте погрешно, но по- добре, че Дарко не вкара, защото привържениците на противниковите отбори щяха да кажат, че сме били благодарение на дузпата ;) !

Та мача случайно да не е завършил реми, за да казват,че сте победили благодарение на дузпата? Изображение

Не просто не ме карай да ти показвам мнения от сорта:
''Бяхте много зле добре че се бяха уголили и ви свириха дузпата за по- сигурно''
''Това е уговорено''
"Колко пари бутнахте и за дузпичката''

Айде моля ти се всеедно не ги познаваш ;) Ще се учудя ако днес някой от противниковите привърженици не коментира мача като изцепи някоя простотия!

Като изключа теб за топките :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 фев 2012 16:32

Хубав мач стана. Браво на публиката. За пореден път показахме ,че сме Отбора на народа! Иначе Жуниор доста ми хареса. Беше доста активен и направи асистенцията за гола. След като Калво влезна също пораздвижи играта. Рамос не ме впечатли ,но все пак му е първи мач. Да не го награбваме веднага :) Браво и на Пламен ,извади 2-3 много опасни положения. Сега чакаме 2 седмици и всички на Герена за мача с Черно Море :)
Само Левски :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 19 фев 2012 16:37

С много малко сме ги били, но в първенството с повече.
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 фев 2012 16:41

Sisi 1914 написа:С много малко сме ги били, но в първенството с повече.
:mrgreen:

Все пак,Иво Тонев е при нас. ;)

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 19 фев 2012 18:16

Абе всичко добре , ама Йовов какъв дефанзивен халф е ... а дано и Рамос по-бързо влезе в час , че Дани не му е мястото на крилото не знам дали някога е финтирал противников играч и да е последвало центриране ;x

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 19 фев 2012 18:18

Струва ми се, че в завързаните мачове тази халфова линия ще издиша сериозно. Просто Йовов не е полезен в защита, Костов хубаво иска да играем, като Барса и иска дори защитниците да могат да изнасят топката безгрешно, но Барселона има Бускетс, който играе изключително чисто и ефективно в защита, да не говорим, че рядко играе с повече от две докосвания. А Йовов се върти като морков цял мач и не може да отнеме една топка, при единоборствата, въздушни и всякакви или изпреварване за първа топка е пълна нула. Футболистът, който вършеше най - добре тази задача в Левски беше Ричард, сега него го няма и най адекватния за този пост се вижда Грийн. Но Йовов е абсурдно да го пускаме опорен халф, да срещу Видима и Калиакра няма да се усети, но всеки един по стойностен отбор ще ни развинтва на контра. Според мен Милиев и Иванов не са чак толкова бездарни, колкото ги изкарват, дори мисля че ще играят във почти всеки отбор в Агрупа титуляри. Да не би Литекс да има по добра двойка? Или пък ЦСКА, миналата година играха със Стоянов/Крачунов, преди това Апостол Попов или Халилович. В Лудогорец играе Барт, който си беше повече резерва в Литекс. Не знам аз така ги виждам нещата, по добре Грийн да си играе на мястото, а до Диамунтен да си играе Иво или Данчо. Йовов пак ще намира място, Дарко и Гаджев в много мачове само се разхождат, така че има алтернатива.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 фев 2012 18:22

south_division написа:Струва ми се, че в завързаните мачове тази халфова линия ще издиша сериозно. Просто Йовов не е полезен в защита, Костов хубаво иска да играем, като Барса и иска дори защитниците да могат да изнасят топката безгрешно, но Барселона има Бускетс, който играе изключително чисто и ефективно в защита, да не говорим, че рядко играе с повече от две докосвания. А Йовов се върти като морков цял мач и не може да отнеме една топка, при единоборствата, въздушни и всякакви или изпреварване за първа топка е пълна нула. Футболистът, който вършеше най - добре тази задача в Левски беше Ричард, сега него го няма и най адекватния за този пост се вижда Грийн. Но Йовов е абсурдно да го пускаме опорен халф, да срещу Видима и Калиакра няма да се усети, но всеки един по стойностен отбор ще ни развинтва на контра. Според мен Милиев и Иванов не са чак толкова бездарни, колкото ги изкарват, дори мисля че ще играят във почти всеки отбор в Агрупа титуляри. Да не би Литекс да има по добра двойка? Или пък ЦСКА, миналата година играха със Стоянов/Крачунов, преди това Апостол Попов или Халилович. В Лудогорец играе Барт, който си беше повече резерва в Литекс. Не знам аз така ги виждам нещата, по добре Грийн да си играе на мястото, а до Диамунтен да си играе Иво или Данчо. Йовов пак ще намира място, Дарко и Гаджев в много мачове само се разхождат, така че има алтернатива.

Напълно съм съгласен!И да добавя:в края на сезона-в пенсия!!!

Върни се в “Архив”