Мнениеот south_division » 19 фев 2012 18:18
Струва ми се, че в завързаните мачове тази халфова линия ще издиша сериозно. Просто Йовов не е полезен в защита, Костов хубаво иска да играем, като Барса и иска дори защитниците да могат да изнасят топката безгрешно, но Барселона има Бускетс, който играе изключително чисто и ефективно в защита, да не говорим, че рядко играе с повече от две докосвания. А Йовов се върти като морков цял мач и не може да отнеме една топка, при единоборствата, въздушни и всякакви или изпреварване за първа топка е пълна нула. Футболистът, който вършеше най - добре тази задача в Левски беше Ричард, сега него го няма и най адекватния за този пост се вижда Грийн. Но Йовов е абсурдно да го пускаме опорен халф, да срещу Видима и Калиакра няма да се усети, но всеки един по стойностен отбор ще ни развинтва на контра. Според мен Милиев и Иванов не са чак толкова бездарни, колкото ги изкарват, дори мисля че ще играят във почти всеки отбор в Агрупа титуляри. Да не би Литекс да има по добра двойка? Или пък ЦСКА, миналата година играха със Стоянов/Крачунов, преди това Апостол Попов или Халилович. В Лудогорец играе Барт, който си беше повече резерва в Литекс. Не знам аз така ги виждам нещата, по добре Грийн да си играе на мястото, а до Диамунтен да си играе Иво или Данчо. Йовов пак ще намира място, Дарко и Гаджев в много мачове само се разхождат, така че има алтернатива.