Все пак четири от тези отбори съвсем спокойно могат да си отнесат Лефски . Вентпилс изглеждат най-лесни . Аз си пожелавам Ред Бул,естествено.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вероятни съперници !!!
Тия в сравнение с други години са си направо мечта .
Все пак четири от тези отбори съвсем спокойно могат да си отнесат Лефски . Вентпилс изглеждат най-лесни . Аз си пожелавам Ред Бул,естествено.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Re: Радко- джентълмена с бялата риза!
И мен ме изненада Достанич. Наистина малко е рано да се говори .. но в последните 2 мача се усеща някаква промяна, по-смислен футбол, най-вече в атака. Няма ги тези изсипвания на топката далеече в противниковата половина, няма ги и малоумните центрирания (балоните), които със сигурност не представляват заплаха за нито един отбор.
Дано да продължава все така. Успех
Дано да продължава все така. Успех
- bigbonusprize
- Контакти:
Linkydj написа:Поставени:
Олимпиакос
Копенхаген
Левски
Макаби
ЦЮрих
Непоставени
Ред Бул
Апоел Никозия
Дебрецен
Шериф Тираспол
Вентпилс
От тези най-сериозен е Ред Бул - нападателят им остана 2ри за златната обувка,смятайте...
Дано не ни се паднат те.
В грешка сте, явно не следите молдовски футбол , но Шериф са адски труден отбор, видях някъде по-нагоре, че коефицента им е най-малък от непоставените, но това няма никакво значение, виж те им базата само ,наливат адски много пари и в същото време играят добър футбол, доказателство за това е и отстраняването на Славия Прага....за мен това е 2рия най-труден съперник, не си го пожелавайте..
Апоел,Дебрецен и Вентпилс ми изглеждат на едно ниво като даже Вентпилс ми изглеждат най-преодолими.
Не става само с пари...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- bigbonusprize
- Контакти:
kolokolo написа:Тия в сравнение с други години са си направо мечта .
Мюсюлманино, пиши името на Апостола правилно!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- ChElSeA_FaN
- Контакти:
Re: Искахме плейофи,жребия се тегли на 07.08
След промените на Платини е доста по-лесно влизането в груповата фаза на ШЛ.Мисля,че сега няма отбор ,който може да спре Левски за групите(Залцбург ще са най-тежкия противник).Надявам се за в бъдеще да стане нещо нормално Българския шампион да играе в групите на ШЛ. 
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]
bigbonusprize написа:Linkydj написа:Поставени:
Олимпиакос
Копенхаген
Левски
Макаби
ЦЮрих
Непоставени
Ред Бул
Апоел Никозия
Дебрецен
Шериф Тираспол
Вентпилс
От тези най-сериозен е Ред Бул - нападателят им остана 2ри за златната обувка,смятайте...
Дано не ни се паднат те.
В грешка сте, явно не следите молдовски футбол , но Шериф са адски труден отбор, видях някъде по-нагоре, че коефицента им е най-малък от непоставените, но това няма никакво значение, виж те им базата само ,наливат адски много пари и в същото време играят добър футбол, доказателство за това е и отстраняването на Славия Прага....за мен това е 2рия най-труден съперник, не си го пожелавайте..
Апоел,Дебрецен и Вентпилс ми изглеждат на едно ниво като даже Вентпилс ми изглеждат най-преодолими.
Не става само с пари...Няма какво да се притесняваме от молдовците... Славия Прага са посредствен отбор. Нормално да го отстранят!
Определено не е така, отстраняват един от грандовете на Чехия , а в Чехия първенството е по-добро и от Австрия и от Израел и от Молодова, вобще от всяко първенство в което играя евентуалните ни съперници, пак казвам, не е само базата това, което ми прави впечатление.Играят добър футбол.Предпочитам, Апоел (ако не ни се паднат Дебрецен и Вентпилс)
За мен най-лоши са
Ред Бул, Шериф
Среден съперник - Апоел
И по лесните 2 съперника са
Дебрецен и Вентпилс , така че един жребий по средата ме устройва.
-
dunedanetz
- Контакти:
Тва, че от 2-3 години се наливат пари в тоя Ред Бул не означава, че са няква кой знае каква сила. Наливат се пари и те какво направиха последните 2-3 години? Някакъв пробив в турнирите? Май не. Айде, че сега ние сме малко по-слабички от 2006 година и затва се притесняваме малко или много, ама па Австрия какъв футбол имат? Никакъв. Кипърците ме притесняват мене, иначе Дебрецен ми изглеждат най-лесни и удобни за Левски.
-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
Re: Радко- джентълмена с бялата риза!
Аз също бях против назначаването на Достанич в този момент. Ратко нито подготвяше футболистите през паузата, нито правеше селекцията. видя се, че от 3-те мача, които е начело на тима, че левски върви на прав път. Така че, аз няма да критикувам сърбина, а ще го оставя на спокойствие да работи. Имам призив към синята общественост, да се убединим и да сме твърдо зад отбора и треньора.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
-
dunedanetz
- Контакти:
Re: Искахме плейофи,жребия се тегли на 07.08
vesodoc написа:Сори, ама ми се скъсаха нервите с тия азери - па и нагли на всичкото отгоре!
Напълно подкрепям.... Още не мога да проумея откъде го извадиха това самочувствие тия туземци.... Отстранили някви ерканас и вече световната суперсила.... И мене много ме изнервиха с тия коментари.
И аз предпочитам Залцбург!
Всички останали са способни на гадни изненади и могат да бъдат подценени от нашите.
А иначе Бардон със сигурност знае много за Апоел. Така че и това е вариант.
Всички останали са способни на гадни изненади и могат да бъдат подценени от нашите.
А иначе Бардон със сигурност знае много за Апоел. Така че и това е вариант.