Нефтохимик и Черноморец стопиха ледовете помежду си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Re: Нефтохимик и Черноморец стопиха ледовете помежду си

Мнениеот plamenski » 15 фев 2012 23:50

Хах що ми изтрихте мнението ? Нещо обидно ли написах? Много е кофти да не можеш да отговориш , къде бяхте 2005 година :) . Живи и здрави ...поне до 6ти Декември. Амин
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Neftochimik
Контакти:

Мнениеот Neftochimik » 15 фев 2012 23:56

Дае и мойто мнение избяга някъде :lol: Тука сигурно и запетайка да си пропуснал ти трият мнението.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 фев 2012 00:02

"Удобно" не си четете личните съобщения, момчета! Показността е хубава, но само до някъде, защото преминава в парадиране! ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 фев 2012 00:04

АМи ако сте обидили някого е нормално да бъде изтрито мнение. Не съм чел, не знам. Пламенски, аватара ти е провокативен, както и това с 6 декември ;) Тук има правила, които даже не знам дали забелязваш си ги погазил и с адреса в подписа ти, което е забранено. А на този адрес какви интересни мнения имаше в една тема, да се не нарадва човек. Обичай си отбора, желая ви искрено успех, имате нужда.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 фев 2012 00:05

kartago написа:"Удобно" не си четете личните съобщения, момчета! Показността е хубава, но само до някъде, защото преминава в парадиране! ;)

Ако те знаят тези 2 момчета с какво си се занимавал ти, още преди да разберат за отбор Нефтохимик, ще глътнат граматиката :)

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 16 фев 2012 00:14

Не знаех, че обръщението "Драги ми Смехурко"е обидно! Пристете ми!
И тъй като някой беше развил темата за обективността, исйам да помоля да ми разясните решенията взети от общинския съвет и Петрол относно сливането на Черноморец 919 и Нафтекс в полза на Черноморец 919. Ако ми разрешите да задам въпрос, искам да разбера дали сега пишющите привърженици на"бургаския" футбол със сини наклонности са споделяли същите виждания.Също така с ваше позволение , ако може някой да ми отговори дали случайно не са присъствали на притестите и подписките пред общината организирани от мазутите за да защитят отбора си .
С надежда да получа отговор, оставам с уважение plamesnki !
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 16 фев 2012 00:21

Bourgas написа:АМи ако сте обидили някого е нормално да бъде изтрито мнение. Не съм чел, не знам. Пламенски, аватара ти е провокативен, както и това с 6 декември ;) Тук има правила, които даже не знам дали забелязваш си ги погазил и с адреса в подписа ти, което е забранено. А на този адрес какви интересни мнения имаше в една тема, да се не нарадва човек. Обичай си отбора, желая ви искрено успех, имате нужда.

Благодаря за информацията. На адреса има много истина и болка събирана с години...нещо, което за съжеление го няма в синьо. И тъй като се отвлякох от основната тема искам да споделя, че топлина без слънце няма.

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 16 фев 2012 00:27

Bourgas написа:
kartago написа:"Удобно" не си четете личните съобщения, момчета! Показността е хубава, но само до някъде, защото преминава в парадиране! ;)

Ако те знаят тези 2 момчета с какво си се занимавал ти, още преди да разберат за отбор Нефтохимик, ще глътнат граматиката :)

Наистина ще ми е интересно. Като че ли вчера съм получил две грамоти от футболните лета провеждани от Нефтохимик през 85 и 86-та с треньори Хеми Леви и Пею Николов. Наистина отдавна нали?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 фев 2012 00:28

plamenski написа:Не знаех, че обръщението "Драги ми Смехурко"е обидно! Пристете ми!
И тъй като някой беше развил темата за обективността, исйам да помоля да ми разясните решенията взети от общинския съвет и Петрол относно сливането на Черноморец 919 и Нафтекс в полза на Черноморец 919. Ако ми разрешите да задам въпрос, искам да разбера дали сега пишющите привърженици на"бургаския" футбол със сини наклонности са споделяли същите виждания.Също така с ваше позволение , ако може някой да ми отговори дали случайно не са присъствали на притестите и подписките пред общината организирани от мазутите за да защитят отбора си .
С надежда да получа отговор, оставам с уважение plamesnki !

За съжаление не мога да съм ти полезен с отговор, защото не си падам по протестите и не съм ходил никъде до сега, само виденовата зима отидох на барикадите на колелото на Метро. За тези сливания няма никой съгласен, поне не и нормален. Никой не харесва Нафтата в ДЕ, а Черноморец на Лазур. Но няма как да ви се обясни, просто не зацепвате... Черноморската публика беше публично гаврена от Дражев и си загуби хомогеността, също като вашите "приятели" от Пловдив по времето на Христолов. И ако е имало такова нещо, за което аз наистина не зная, не са се организирали да отидат. Точно тогава сте били като публика, като организация по-добре от тях, за това сте и го направили. Много мои приятели не стъпват на този стадион, много протестират против Събев и мястото по мълчалив начин. Не е задължително да издигнеш един чаршаф на мача. Имало е протесни писма до колккото знам аз. Публиката в Бургас ходеше на двата отбора, аз ходя на Нафтата от времето, когато в почивките на полувремената играехме долу на терена. Много мога да пиша, има и тема тук в подфорум Черноморец, влез ако искаш, почети, че няма и един доволен. Но вие си знаете вашето и тва е. Навсякъде в интернет какви ли не простотии чета, едни такива... гениални мисли. Кому е нужно? Да съм изкарал аз кинтите, да ви изгоня от стадиона. Еми като не съм аз, кво ми мелите на мен? Херо сподели една мъка онзи ден, стана ми мъчно за него, как го нареждахте на к*рво, какво са му казали, като сте му дали иконата. А повечето ви фенове даже не го помнят, защото са още на по 17-18-19 години. Той направи Нефтохимик това, което беше, а Портос, Йоан, Събев и сегашното кметче, което между другото е отпуснал 80 бона за Нафтата и 0 за Черноморец, съсипаха Нефтохимик. Жал ми е за тези хора, които страдат истински, а още повече ми е жал за тези, които не разбират за какво става въпрос. Не ми се пише повече, мисля, че няма или по-скоро не искате да разберете. Просто не плюйте на парите на хората, като им чупите заведението, което са си го направили с ТЕХНИ пари, ЗАЕМИ! Не бийте децата със сини шалчета и не злобейте срещу нормалните футболни фенове в града. И спрете с това шарани, че в Черно море отдавна няма. И да, Акациите не е Комлука. Поздрави, Бургас!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 фев 2012 00:31

plamenski написа:
Bourgas написа:

Наистина ще ми е интересно. Като че ли вчера съм получил две грамоти от футболните лета провеждани от Нефтохимик през 85 и 86-та с треньори Хеми Леви и Пею Николов. Наистина отдавна нали?

Еми... Ако не се лъжа, става въпрос за перион по-ранен от този, картаго да ме поправи ;)
PS. Пламене, в интернет никога не знаеш, с кого разговаряш. Искам да кажа, че няма само "орунгели" отсреща :) Има и свестен материал, има и футболни хора, възрастни, много по-големи от теб, които знаят интересни неща. Съвет от мен, учи се от по-зрелите хора, помага, също като в Глобул ;) Знам, че си свястно момче, не ми разваляй впечатлението ;)

Върни се в “Футбол - България”