Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вероятни съперници !!!
ИМАМЕ ОГРОМЕН ШАНС ДА ВЛЕЗЕМ ШЛ. ОСТАНАЛИТЕ ОТБОРИ СА ОТ НАШАТА ЧЕРГА И СА ПРЕОДОЛИМИ. Георги Христов новата голяма звезда на българският футбол .... страшно пипане на топката и страшен снайпер ........ такъв снайпер до сега е бил само бате Ицо Стоичков
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Re: Евробоецът за последните 10 години - факти, а не измислици
Yoda написа:ей статистика ! Дай да видим вариантите за жребия. С кого можем да се паднем и дали сме псставени ?
драснах го в другата тема, но ето ти го и тук:
1. Дебрецен
2, Вентспилс
3. Шериф
4. Залцбург
5. Цюрих (ако Партизан отстрани Апоел) или Апоел (ако Партизан не ги отстрани)
Темата не съм я пуснал за заяждане, а като отговро на поредния журналистияески бълвоч. Иначе никой не отрича победата над Лузърпул или отстраняването с 2 победи на Левркузен.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!
Браво Йовов.....САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕ......
Kobra666 написа:DukeUnv написа:Аз никога не съм го обиждал и никога няма да го обидя. Това, че от време на време има слаби мачове нищо не значи. Обаче днеска гола му беше сигурно 70 см засада
+1 . Само , че айде погледи сега забавеният каданс в спортал ..в момента на паса са на една линия
Еми незнам аз до колкото видях имаше засада, а и около мен всички коментираха, че има засада вие - почнахте да се надъхвате да ме псувате

Kobra666 написа:SLAVMASTER написа:честито на всички левскари и българи които се радват на победата.....обаче тва вашето не го разбирам даже е много смешно..........до сега го освирквахте,псувахте......вкара един гол и е ГОЛЯМ!!!!
200 човека от 18 000 са го освирквали и псували !
Приятелю бъркаш се!!! Поне половината стадион. Да ти припомням ли как го изпрати стадиона при една от смените му??? Много жалко...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Нека приказката да започне сега!!!
защо написа:brossy написа:Къде са феновете на другия софийски отбор?Искам да ги питам нещо?Мом4ета,кой е евробоеца на България.САМО ЛЕВСКИ!!!
С днешната победа Левски добавя 0,2 точки към коефициента си. ЦСКА също. Ако утре ЦСКА бият двата клуба ще добавят по още 0,2 точки. Така че аз и затова, че съм цесекар би трябвало да се радвам на победата ви, а ако утре биеме и вие печелите. Нямаш ли чувството, че не е момента да се сещаш за ЦСКА, поне по такъв повод. А иначе кой е евробоецът е ясно - който е играл 2 полуфинала в ШЛ и един в КНК. Между другото и през последните 10 години, които са голямата ви гордост, Левски има 94 точки в 72 мача, т.е. 1,з1 точки на мач, а ЦСКА 90 точки от 56 мача, т.е. 1,61 точки. Даже Литекс са с 82 точки от 52 мача, което е 1,58 средно. Бихте Баку и вече ви почерня задника, утре ще искате и червени екипи.
Не ми отговаряй, не ми се коментира темата точно тази вечер.
Пак ми говориш за времена преди христа.ЦСКА нямат сериозен успех тази ера.Така 4е замъл4и и си легни разплакан.
smash_the_reds написа:Откъде,аз не съм убеден в това.Не споря,но аргументирай се поне..........
не е прав.. всичко си е дирижирано от преди това.. правия си ти

... and You'll Never Wall Alone...
- cska_15
- Контакти:
Re: Искахме плейофи,жребия се тегли утре
Converse написа:cska_15 написа:Жребия е в другиден
Аз пък,колкото съм добре с датите

Жалко, че отново няма да можем да го гледаме на живо, а отново ще слушаме Данчо цаките или Боре глЪпака
ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
Yoda написа:ИМАМЕ ОГРОМЕН ШАНС ДА ВЛЕЗЕМ ШЛ. ОСТАНАЛИТЕ ОТБОРИ СА ОТ НАШАТА ЧЕРГА И СА ПРЕОДОЛИМИ. Георги Христов новата голяма звезда на българският футбол .... страшно пипане на топката и страшен снайпер ........ такъв снайпер до сега е бил само бате Ицо Стоичков
Много комбинативен! Много! Това ми прави най-силно впечатление!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
DukeUnv написа:Kobra666 написа:DukeUnv написа:Аз никога не съм го обиждал и никога няма да го обидя. Това, че от време на време има слаби мачове нищо не значи. Обаче днеска гола му беше сигурно 70 см засада
+1 . Само , че айде погледи сега забавеният каданс в спортал ..в момента на паса са на една линия
Еми незнам аз до колкото видях имаше засада, а и около мен всички коментираха, че има засада вие - почнахте да се надъхвате да ме псуватеРелакс, Само Левски
Извинявай не знаех ,4е си бил на стадиона.САМО ЛЕВСКИ!!!