Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!

Мнениеот калпазанчо » 05 фев 2012 14:36

Колега, донякъде си прав, но и трябва най-накрая да проумеят всички, че така както я карат и БФС и грандовете - ще доубият футбола. Аз съм далеч от мисълта, че всичко по медиите е вярно, или че само ЦСКА са виновни...То е като затворен цикъл вече - подпират се постоянно едни и същи клубове - 2-3 софийски и 1-2 от нестолични ;) Подпират се от време оно, затова имат успехи, с успехите идват и фенските маси...Ок, но с грешната си политика после се стига дотам, че успехи няма, съответно и феновете се отдръпнаха от тях...Тази година вече официално е най-слабо посетената в а група. Да не говорим пък за чутовната глупост на Събев да изгони Нефтохимик от стадиона...Та ятема е много болна в Бургас. Играем добре, Херо начело, 3ти сме, а феновете са малко. То е дълга тема, но....Мисълта ми е, че не можем да си траем, докато по една или друга причина добрите играчи ни се трансферират, а за тях не получаваме лев....Особено в тая криза и следствие на разточителството по времето на Балъков и както сме я закършили от вашето ръководството не са се изплатили за Платини, а наместо това водят дела безкрай, да не говорил че са осъдени на последна инстанция ВКС.....И какво от това, Титаните пак не плащат...Защо хората реват от вас постоянно? Нека ти кажа моето мнение, макар да е отчасти пристрастно и пречупено през моята призма: Някой покаже талант в по-малък клуб, ЦСКА влиза с него в контакт, свалят му се звезди и той под една или друга форма отива в ЦСКА (случаите са аналогични в ЛЕвски, но те поне по-често плащат, иначе са същия дол дренки), поиграе малко, за него съответно не се плаща на клуба му, после се продаде за баснословна цена, а на клуба му все пак пари не се дават, или се търси вариант да се спестят. Това е ако футболиста става за нещо, ако не пък се ползва на грешен пост, футболиста се забива и му отива таланта, или ще го накажат за допинг, или нещо друго. Но врътките със Иван Стоянов, дето го продадоха накупс със Иван Иванов - единия едва ли не милион, другия за без пари...А да не говорим, че Сливен в това време банкрутира и пое към б групата...Не че от Левски не играха същото дърво на Нафтекс за трансфера в касъмпаша, но това е друга тема.
Въпроса е, че все едни и същи газят правилата и им се разминава, а освен това се бутат постоянно, а другите кучета ги яли, та дори ако може и да ги накажат за неправилни договори, ама неправилни стават само когато някой иска да се облажи от софийските отбори...ЦСКА са се хвалили отпреди 3 месеца! Като знаеха толкова отдавна защо си траяха, сега станаха едва ли не робоосвободители.... Що сега са тия полюции в медиите, че едва ли не в Черноморец били държани като роби? Като в другите отбори се дължат много повече пари за заплати, премии, и мноооого повече народ не се допускат до тренировки с първия отбор (днес има статия за това в спиртала - ако се не лъжа са 10 човека в момента) Наглостта, с която си боравят Титаните минава всякакви граници просто и това няма как да не дразни феновете в цялата страна!!!!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 фев 2012 15:06

И още нещо персивал - защо все БФС кляка все на едни и същи...Томов каза, че в Ловеч са искали допинг проба, а му отвърнали, че линейката закъсала....(покъртително, нали, в Ловеч сигурно е само една),защо един път Каварна, Светкавица или Видима не си позволят да вземат допинг?, СТК излиза със становище, обвиняват шефа и във политическа обвързаност, че чак и връзка с нашия кмет намериха :lol: , и какво стана - намериха цаката, а наистина безпристрастни юристи казаха, че не може периода на предизвестие да се връща назад, може само напред. По тая логика Анисе ще е свободен агент чак през април. Ама дотогава той ще си играе, нали? А титаните и на гражданския съд ще намерят цаката...Едни и същи тровят футбола, и винаги ще имат лоби и почти винаги ще излизат сухи от водата, и ще има винаги фенове да ги защитават...А футбола е все по-надолу и по-надолу. И стадионите са все по-празни. Що ли? Щото им е ясна картинката - футбол не се играе наистина, резултатите са ясни, ако не са, футболистите ще са допингирани (ако ги хванат - ще ги помилват, ако не ги хванат - пак минават метър), ако изскочи някое талантче, ще го провалят и то скоро, накрая всичко ще лъсне в Европата и пак отначало...И пак едни ще ги милват с перце, за другите пак тоягата...
Ама как от БФС-то могат да се оплачат все едни и същи, другите ако само си отворят устата и ги забиват веднага?
Да припомням ли каква случка им се случи на Каварна и на другите, които дръзнаха да се опълчат на БФС миналата година? А вие ги плашите с оставки, със съд с министри и т.н. Половината медии ви лъскат имиджа постоянно като направите (клуба, не феновете) някой гаф. Ама такова търкане и почистване пада... :lol: Ей затова ако имаше някаква логика отодавна да сте по окръжните групи...Затова си мисля, че си заслужавахте Томов и сега пернишките схемаджии...И Левски си заслужават мустакатия хитрец...
Последна промяна от калпазанчо на 05 фев 2012 15:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 фев 2012 15:16

Сега пак четох,какво е казал шефа на СТК:
Нито съм плашил ЦСКА, че Анисе няма да играе при тях, нито те са ме плашили
Това ми прилича на:Опънахме се на ЦСКА и ми се обадиха да си помисля!! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 фев 2012 15:19

Остава само да допълни: нито знам кой е тоя Анисе, нито съм чувал за такъв клуб ЦСКА :mrgreen: и всички ще повярваме. Пародия пълна.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 фев 2012 16:07

subzero написа:Сега пак четох,какво е казал шефа на СТК:
Нито съм плашил ЦСКА, че Анисе няма да играе при тях, нито те са ме плашили
Това ми прилича на:Опънахме се на ЦСКА и ми се обадиха да си помисля!! ;)

той е казал и още
Той отсече, че БФС не е енарушил правилата, картотекирайки халфа при "акулите" с изпитателен договор.
Ама явно някои медии са си тръгнали преди края ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 фев 2012 16:38

Нормално. Не са си тръгнали, а просто са чули каквото искат да чуят и са спрели да слушат...

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 фев 2012 11:46

Нямах много възможност да следя нещата и в момента наваксвам,но продължават да ме учудват някои действия от страна на ръководството на Черноморец.Съжелявам,че не успях да се прибера по рано,за да ги задам на Киряков на инициираната от Вас среща за изясняване на ситуацията около Анисе. :evil:
1.За пореден път ще попитам:Текат ли някакви дисциплинарни наказания и глоби за Анисе от страна на Черноморец за неявяване и неучастие в тренировъчния процес и предсезонната подготовка :?:
2.След като има решение на ВКС относно задължението на Цска за трансфера на Платини и най-вече за изтеклия му падеж,свършиха ли се съдия-изпълнителите в България,които да процедират по-същия начин като с господин Лечков :?:
3.Защо ръководството на Черноморец най-спокойно продължава да гледа как Анисе се подготвя с Цска,даже взема участие в контролите и ако договорът му с Черноморец не е прекратен,кой ще поеме медицинските разходи при евентуална тежка контузия :?:
4.Защо ръководството на Черноморец не поиска прекратяване на разрешителното му за работа в България(в случай,че се води чужденец извън ЕС/имаше такива съмнения в някои медии/,а не съм сигурен дали не трябва и за граждани от ЕС) до изясняване на случая и решаване на трудово-правните въпроси :?:

Не ми харесва цялото това уталожване на страстите от страна на Черноморец,защото то работи в полза на Цска и тихо-мълком ще бъдат допуснати да създадат поредните парадокси в българския футбол.Какво стана и със събирането на Изпълкома,който нямаше да толерира повече неоправдани действия от страна на Цска :twisted:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 12 фев 2012 20:28

Спиране на картотеките грози ЦСКА заради случая „Анисе”

12 февруари 2012 17:39
"Даже и да съм Добри Джуров няма как да присъдя играча на червените", признал член на Правната комисия

ЦСКА е изправен пред спиране на картотеките на новите футболисти и солена глоба, заради случая "Ание", това е експертното становище на Правната комисия към БФС научи ***.eu от един от нейните членове.

Ръководената от съдията Иван Колев комисия провела две заседания миналата седмица, като на това в четвъртък е решено, че правата върху Анисе принадлежат на Черноморец, нито един от участниците в заседанието не е гласувал против.

"Даже и да съм Добри Джуров няма как да присъдя Анисе на ЦСКА", заявил един от членовете на Правната комисия, който има дългогодишен юридически стаж и е известен с пристрастията си към клуба от "Армията". Той бил категоричен, че Анисе е играч на Черноморец, твърди нашият информатор.

Това е втора комисия към футболната ни централа, която категорично решава казуса "Анисе", в полза на бургазлии. Нещата могат да придобият още по-драматичен обрат за ЦСКА, ако клубът представи договор с футболиста - тогава армейците рискуват да останат без новите си попълнения - Присо, Хадад и евентуално французина Тико за предстоящия полусезон.

Юристите посочват, че съгласно действащия правилник на БФС, неправомерните действия на червените, спрямо футболиста на Черноморец дава правни основания да се замрази картотеката на всичките футболисти, които клубът от "Армията" е взел през зимата. Становището на Правната комисия вече е внесено в деловодството на БФС, като се очаква и Изпълкома на Съюза да вземе отношение по него.

Припомняме ви, че СТК (спортно-техническата комисия) се произнесе, че Анисе неправомерно е прекратил взаимоотношенията си с Черноморец и няма право да играе за ЦСКА. Впоследствие обаче се оказа, че Гражданският съд трябва да даде окончателното решение по казуса.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 фев 2012 20:32

Орион, всичкото хубаво, но ...*.eu :) нещо не им вярвам, иначе е нормално да го направят това :)
[offtopic]А ти кога ще се покажеш и ще се присъединиш към лайфовете? :)[/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 12 фев 2012 20:38

Все пак може да има нещо вярно. Първо при тях излезе информацията,че продаваме Жужу в Турция.
[offtopic]Нямам време за мачове. :([/offtopic]

Върни се в “Черноморец”