vaskonti написа:"Спечелихте" пред инстанция, която няма право да дава подобни решения
Що ли не очаквах друг отговор????
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vaskonti написа:"Спечелихте" пред инстанция, която няма право да дава подобни решения
[/center]subzero написа:vaskonti написа:"Спечелихте" пред инстанция, която няма право да дава подобни решения
"Спечелихте" пред инстанция, която няма право да дава подобни решения
vaskonti написа:subzero написа:vaskonti написа:"Спечелихте" пред инстанция, която няма право да дава подобни решения
А защо трябва да е друг отговора?
[/center]ntodorov написа:"Спечелихте" пред инстанция, която няма право да дава подобни решения
Вие ли не сте я оправомощили ?
IX. Прекратяване на Договора
IX.1 Страните по договора приемат, че всички спорове по изпълнението продължаването или прекратяването на настоящия договор са подведомствени на Арбитражния съд при Българския Футболен Съюз.
kufur написа:Аз нямам нищо лично против отбора на Черноморец и треньора им,напротив, много симпатичен отбор с най-добрия треньор.Имам много против лицето Пл.Киряков и инициираните от неговата професионална несъстоятелност конфликти с ЦСКА.Това, което излиза по разни сайтчета и медии (собственост на ...) го отдавам на робския манталитет на набедените писачи.Дори не съм убеден,че са им казали да заливат името ЦСКА с помия,а го правят за да ги помилват по главичката и някакви обещания за далечното (светло) бъдеще.Надявам се ,след изясняването на случая да няма строги наказания за Черноморец,защото си играха мъжки във всички срещи и напълно заслужено са на престижното трето място.А ако се докаже вина на ЦСКА...то нека се вземе подобаващо за нарушението решение за наказание.
[/center]kufur написа:Аз нямам нищо лично против отбора на Черноморец и треньора им,напротив, много симпатичен отбор с най-добрия треньор.Имам много против лицето Пл.Киряков и инициираните от неговата професионална несъстоятелност конфликти с ЦСКА.Това, което излиза по разни сайтчета и медии (собственост на ...) го отдавам на робския манталитет на набедените писачи.Дори не съм убеден,че са им казали да заливат името ЦСКА с помия,а го правят за да ги помилват по главичката и някакви обещания за далечното (светло) бъдеще.Надявам се ,след изясняването на случая да няма строги наказания за Черноморец,защото си играха мъжки във всички срещи и напълно заслужено са на престижното трето място.А ако се докаже вина на ЦСКА...то нека се вземе подобаващо за нарушението решение за наказание.
k.dimitrov написа:kufur написа:Аз нямам нищо лично против отбора на Черноморец и треньора им,напротив, много симпатичен отбор с най-добрия треньор.Имам много против лицето Пл.Киряков и инициираните от неговата професионална несъстоятелност конфликти с ЦСКА.Това, което излиза по разни сайтчета и медии (собственост на ...) го отдавам на робския манталитет на набедените писачи.Дори не съм убеден,че са им казали да заливат името ЦСКА с помия,а го правят за да ги помилват по главичката и някакви обещания за далечното (светло) бъдеще.Надявам се ,след изясняването на случая да няма строги наказания за Черноморец,защото си играха мъжки във всички срещи и напълно заслужено са на престижното трето място.А ако се докаже вина на ЦСКА...то нека се вземе подобаващо за нарушението решение за наказание.
Колега, има само един проблем. Ако не си го забелязал, да ти го кажа. Която и инстанция да вземе решение, ако е в полза на Черноморец, юристите на ЦСКА (зад гърба им и ТИТАНите), вашите журналисти, а и вие след тях ще пригласяте, че това не е правилната инстанция, че има сценарий (навярно вече и цял филм) срещу ЦСКА, че всички в тази инстанция са некадърници и т. н. Вие не сте свикнали да губите, даже когато знаете, че не сте прави. Първият пример вече го имаме.
k.dimitrov написа:kufur написа:Аз нямам нищо лично против отбора на Черноморец и треньора им,напротив, много симпатичен отбор с най-добрия треньор.Имам много против лицето Пл.Киряков и инициираните от неговата професионална несъстоятелност конфликти с ЦСКА.Това, което излиза по разни сайтчета и медии (собственост на ...) го отдавам на робския манталитет на набедените писачи.Дори не съм убеден,че са им казали да заливат името ЦСКА с помия,а го правят за да ги помилват по главичката и някакви обещания за далечното (светло) бъдеще.Надявам се ,след изясняването на случая да няма строги наказания за Черноморец,защото си играха мъжки във всички срещи и напълно заслужено са на престижното трето място.А ако се докаже вина на ЦСКА...то нека се вземе подобаващо за нарушението решение за наказание.
Колега, има само един проблем. Ако не си го забелязал, да ти го кажа. Която и инстанция да вземе решение, ако е в полза на Черноморец, юристите на ЦСКА (зад гърба им и ТИТАНите), вашите журналисти, а и вие след тях ще пригласяте, че това не е правилната инстанция, че има сценарий (навярно вече и цял филм) срещу ЦСКА, че всички в тази инстанция са некадърници и т. н. Вие не сте свикнали да губите, даже когато знаете, че не сте прави. Първият пример вече го имаме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта