Converse написа:калпазанчо написа:Ред гърл? Кой знае каква ред баба Яга е, ами...
Не е бе. Симпатично си е момичето.
Ти пък кога си ме виждал, че знаеш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Converse написа:калпазанчо написа:Ред гърл? Кой знае каква ред баба Яга е, ами...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

ntodorov написа:Red_Girl написа:От кога Черморец почна да изказва позиция за допинга и затова , коет става в ЦСКА! Много се дразня за такива глупости, глейте си отбора и не се занимавайте с нас.
Мила.Ти се ядоса. Недей така. Късаш ми сърцето.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:ntodorov написа:Red_Girl написа:От кога Черморец почна да изказва позиция за допинга и затова , коет става в ЦСКА! Много се дразня за такива глупости, глейте си отбора и не се занимавайте с нас.
Как няма да се ядосвам, всички с нас се занимават. И все пак ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
[/center]
[/center]Bourgas написа:Че останаха ли хубави жени по стадионите, не са ли повечето по поп-фолк клубовете

Red_Girl написа:ntodorov написа:Red_Girl написа:От кога Черморец почна да изказва позиция за допинга и затова , коет става в ЦСКА! Много се дразня за такива глупости, глейте си отбора и не се занимавайте с нас.
Как няма да се ядосвам, всички с нас се занимават. И все пак ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Red_Girl написа:Converse написа:калпазанчо написа:Ред гърл? Кой знае каква ред баба Яга е, ами...
Ти пък кога си ме виждал, че знаеш?
[/center]Red_Girl написа:Такива са ни собствениците! Съсипаха отбора! Нещастници!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта