Черноморец подаде сигнал до ДК за допинг скандала с играчите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец подаде сигнал до ДК за допинг скандала с играчите
Абсолютно съм убеден ,че тези наказания или ще бъдат заменени с 9 -месечни или БФС и БОК ще отнесат някое наказание.
Горна Джумая,на 1 мартъ 1923 година се основа първият спортенъ клубъ въ града ни подъ името Македония. вестник 'СПОРТ"12.12.1924г.
македония написа:Абсолютно съм убеден ,че тези наказания или ще бъдат заменени с 9 -месечни или БФС и БОК ще отнесат някое наказание.
Това вече е нещо съвсем друго и е напълно възможно. Но искането на Черноморец за отнемане на точки е поредно доказателство за некомпетентност.
Няколко думи,че ми писна от вас!Първо:Темата не е пусната от фен на Черноморец!Дизел-благодаря!!Второ:Да,войната продължава и ще продължи до пълен успех!
Трето:По логиката на "шефовете" на ЦСКА най-голям шанс за титлата има Литекс!Щото Бойко и Стоичков са по-големи дружки от някви си кметове!!Така,че бегом към Ловеч!!Там са лошите!!
П.П.Искам да се обърна към феновете на Черноморец: Пичове,достатъчно внимание им обърнахме!Дайте да ги оставим да си лаят!Като свърши всичко ще подвият опашки и ще млъкнат!Сега просто само тук могат да си вярват!Аз повече няма да отговарям в такива теми!!!
Трето:По логиката на "шефовете" на ЦСКА най-голям шанс за титлата има Литекс!Щото Бойко и Стоичков са по-големи дружки от някви си кметове!!Така,че бегом към Ловеч!!Там са лошите!!
П.П.Искам да се обърна към феновете на Черноморец: Пичове,достатъчно внимание им обърнахме!Дайте да ги оставим да си лаят!Като свърши всичко ще подвият опашки и ще млъкнат!Сега просто само тук могат да си вярват!Аз повече няма да отговарям в такива теми!!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Реално,БФС са си вързали гащите доста добре.Трябва да има повече от двама хванати с допинг,а се взимат проби пак от 2ма футболиста
Смешно,тъжно...няма как да се докаже,че допингираните са били повече от 2ма в един мач. За мен тази инициатива е обречена на неуспех.
110 години любов!
Eто за, какво иде реч.
http://www.chernomoretz.bg/files/132819 ... al_bfs.pdf
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Eто за, какво иде реч.
За какво иде реч? Обясни ми по коя точка ЦСКА трябва да бъде наказан с каквото и да е, да не говорим за служебни загуби или отнемане на точки?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Страхотни теми в този форум.Декларация след декларация и по 10 мнения в темите и то от трима човека.Аз мога да ви назова по никове бе Черноморциии.нтодоров,бартоломей,калпазанина,давам си акаунта и к.димитров,а и бургас
цялата агитка сте се събрали 
- Искам си Акаунта
kufur написа:Страхотни теми в този форум.Декларация след декларация и по 10 мнения в темите и то от трима човека.Аз мога да ви назова по никове бе Черноморциии.нтодоров,бартоломей,калпазанина,давам си акаунта и к.димитров,а и бургас![]()
В грешка си . Аз не ходя на мачовете на отбора . Питай някой от агитката , ако не вярваш
-
k.dimitrov
- Контакти:
kufur написа:Страхотни теми в този форум.Декларация след декларация и по 10 мнения в темите и то от трима човека.Аз мога да ви назова по никове бе Черноморциии.нтодоров,бартоломей,калпазанина,давам си акаунта и к.димитров,а и бургас![]()
Колега, изтърва 2-3 ма, но така е, нямаме повече юристи в агитката.
Уж трима!!Ти си изброил 6 ! при тва умствено развитие нищо чудно,че си на грешната страна!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]