Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ChelseaTheBest
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот ChelseaTheBest » 30 яну 2012 20:06

Е най-накрая и Боби Борисов да каже нещо положително за Челси!За мен имаше контакт между Стъридж и защитника,друг е въпроса,че нашия падна много лесно,но положението с дузпата на Луиз в мача от първенството наистина е сходна само че там топката беше близо до техния играч,а тук топката бе извън обсега на Стъридж,което не значи,че щом топката излиза в аут,може да смажеш физиономията на противника в пеналтерията.

Капитана е аут за мача със Суонзи,Лампард и Микел също.Двамата се очаква да се завърнат за двубоя с Юнайтед,според Боаш,а за Микел не се знае още колко ще отсъства.Рамирес се надяват да го вдигнат за мача с Наполи.

Дано поне срещу Суонзи най-накрая да видим Кейхил,а и ще е интересно партньорството му с Луиз,стига АВБ да не сложи Иванович-Луиз-Босингва.В халфовата линия сме тотално осакатени,не че попринцип там става нещо,ама и сега...Дано имат положителна страна тези контузии...Сигурно Малуда-Ромеу-Мейрелеш ще играят.

Хауърд Уеб е обявен за съдия за мача срещу Юнайтед.. :lol:

П.П.Някой ще прави ли тема за мача със Суонзи или аз да сложа 2 картини и едно заглавие? :lol:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 яну 2012 20:11

хаха имало контакт :lol: Стъридж е много силен футболист, но огромната лакомия и гадните симулации ме дразнят адски много!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 30 яну 2012 22:13

Предстои тежък 31-ви януари вие сте седнали да разисквате дали Стъридж е симулирал , не ви е срам!

Малко трансферни новини/спекулации :

:idea: Макар липсата на трансфери се очаква активност от Челси в последният ден на пазара който затваря утре вечер .
:idea: Единсон Кавани е забелязан да се качва на самолет от Неапол пътуващ за Лондон което допълнително засили слуховете за негов трансфер в Англия. Според някои издания Челси иска да вземе уруса в последният ден .
:idea: Очаква се Калу и Малуда да останат в клуба до лятото .

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Мнениеот CFC » 30 яну 2012 22:46

Т'ва за Кавани е долна спекулация. Възмутен съм, когато се пишат глупости относно възможен трансфер на любим мой играч в любимия ми отбор. Звучи твърде хубаво да е истина...
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 31 яну 2012 00:12

Абе не знам,ама си мисля,че утре няма да направим някой "изненадващ" трансфер в последните часове.Дано да греша!И с Мейрелеш,и с Торес,по това време миналите пъти вече беше споменато тук-таме за интерес,а сега нищо.Просто не виждам време,в което да се предприеме някакъв трансфер,освен ако в последния момент не вземем Вилиян,защото за него сме започнали преговорите вече.

Де Брюн почти сигурно идва при нас,но ще го оставим до края на сезона под наем в Генк,и няма да можем да го ползваме,така че е излишно да се споменава,че той си е лятно попълнение.

Есиен ми се струва,че вече е време да почне титуляр,ако е готов!Дори и да не е целия мач,едно 60 минути да изиграе ще е перфектно,особено сега,когато имаме проблеми с контузии в халфовата линия,а и не само,без проблеми може да измести Мейрелеш.Лампард-Ромеу-Есиен или Лампард/Есиен-Ромеу-Рамирес,когато се върне бразилеца.На Челси в момента им трябва не толкова креативен играч в средата на терена,колкото биткаджия и агресивен човек,който да пресира противника в собствената му половина и да отнема топки,такъв какъвто е Есиен.Ромеу,обаче,задължително трябва да го налагаме!

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 31 яну 2012 00:18

АВБ е скрита лимонка и не бърза да говори преди да е станало.Като се има в предвид,че е във война и с медиите,то не виждам нищо нередно,че не е намекнал дори за нещо по-специално.Аз съм 85% сигурен,че трансфер ще има.Това е в стила на Челси просто и няма как да се промени..
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 31 яну 2012 00:41

аз пак контра на челсидабест ще кажа че в момента се нуждае не от 1 а от 2 класни креативни(разиграващи) халфа, а не от биткаджии. Тва да не е ММА та биткаджи. Дефанзивните халфове са добре засега, не ни треа още една тесла.

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 31 яну 2012 00:49

Баланс,давай най-интересните слухове тука.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 31 яну 2012 08:19

АЗАР РЕЖЕ РЕАЛ И ЧЕЛСИ: ИСКАМ ДА ПЕЧЕЛЯ В ЛИЛ
Белгиецът обеща на феновете да остане в тима на договете
Азар реже Реал и Челси: Искам да печеля в Лил
29 януари 2012 23:17
Фотограф: Reuters

Белгиецът обеща на феновете да остане в тима на договете

Считаният за един от най-големите таланти в световния футбол Еден Азар за пореден път опреверга слуховете, че ще се махне от Лил, за да подпише договор с някои от европейските грандове. Според информациите Азар е желан най-много от Реал Мадрид и Челси, като дори се смяташе, че той е договорен за един от двата отбора.

"Аз казах, че съм човек на думата. Имам да правя още много неща с Лил, защо да не спечеля още една или две купи", обеща Азар, с което отряза мераците на отборите, които проявяват интерес. Не е изключено обаче през лятото той изненадващо да си промени решението, казвайки че иска да се развива в по-голям клуб и да акостира или на "Бернабеу" или на "Стамфорд Бридж".
Let's go CHELSEA Let's GO

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 31 яну 2012 09:47

ние кога играем с суонзи
Let's go CHELSEA Let's GO

Върни се в “Архив”