POPCORN написа:питайте k.dimitrov той е запознат с всичко, много ги разбира нещата
А другия намери ли си акаунта?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
POPCORN написа:питайте k.dimitrov той е запознат с всичко, много ги разбира нещата
[/center]rexxx написа:Офффф, гледам, че пак е имало спорове, макар че мисля тотално ясно съм написал още преди 2 дена - по чл.70 договорът по смисъла на Кодекса на труда не е СРОЧЕН и не отговаря на т. 12 от Правилника на БФС. Толкова е съкрушаващо просто и ясно, че не мога да схвана защо някои хора се излагат да го оспорват. Разбирам, че фенщината понякога влияе върху разумната преценка, но пък чак толкова...
Old_death написа:POPCORN написа:питайте k.dimitrov той е запознат с всичко, много ги разбира нещата
rexxx написа:Офффф, гледам, че пак е имало спорове, макар че мисля тотално ясно съм написал още преди 2 дена - по чл.70 договорът по смисъла на Кодекса на труда не е СРОЧЕН и не отговаря на т. 12 от Правилника на БФС. Толкова е съкрушаващо просто и ясно, че не мога да схвана защо някои хора се излагат да го оспорват. Разбирам, че фенщината понякога влияе върху разумната преценка, но пък чак толкова...
Искам си Акаунта написа:rexxx написа:Офффф, гледам, че пак е имало спорове, макар че мисля тотално ясно съм написал още преди 2 дена - по чл.70 договорът по смисъла на Кодекса на труда не е СРОЧЕН и не отговаря на т. 12 от Правилника на БФС. Толкова е съкрушаващо просто и ясно, че не мога да схвана защо някои хора се излагат да го оспорват. Разбирам, че фенщината понякога влияе върху разумната преценка, но пък чак толкова...
Съкрушаващо просто и ясно е , че трудов договор по чл. 70 не може да се сключи . Никакъв . Чл. 70 може да е само клауза към вече сключен договор на основание друг член от КТ . Но както вече казах , излишно е да се спори . Има къде да се реши .
vaskonti написа:Искам си Акаунта написа:rexxx написа:Офффф, гледам, че пак е имало спорове, макар че мисля тотално ясно съм написал още преди 2 дена - по чл.70 договорът по смисъла на Кодекса на труда не е СРОЧЕН и не отговаря на т. 12 от Правилника на БФС. Толкова е съкрушаващо просто и ясно, че не мога да схвана защо някои хора се излагат да го оспорват. Разбирам, че фенщината понякога влияе върху разумната преценка, но пък чак толкова...
Съкрушаващо просто и ясно е , че трудов договор по чл. 70 не може да се сключи . Никакъв . Чл. 70 може да е само клауза към вече сключен договор на основание друг член от КТ . Но както вече казах , излишно е да се спори . Има къде да се реши .
Какво ли тогава би означавал израза "на основание чл70 от КТ се сключи трудов договор между...."![]()
Очевидно означава всичко друго, само не и това, което пише, нали?
от Искам си Акаунта на 30 Яну 2012 23:01
Old_death написа:
POPCORN написа:
питайте k.dimitrov той е запознат с всичко, много ги разбира нещата
Дааа , вече имам 2 . Ти да не беше се притеснил нещо ?
п.п А вие се поинтересувайте "специалиста по футболно право" Георги Градев , какво образование има ?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта