Всичко за случая с Анисе.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Всичко за случая с Анисе.

Мнениеот Old_death » 30 яну 2012 16:44

POPCORN написа:питайте k.dimitrov той е запознат с всичко, много ги разбира нещата

А другия намери ли си акаунта? :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 30 яну 2012 17:22

Всичко ще се изясни още на първия ни мач с Локо София. Ако Анисе е титуляр, значи всичко е наред, но ако не е тогава Титан могат да се гръмнат. Грешките им станаха много и затова си мисля, че този път всичко е изпипано и проблеми няма да има. Не знам, колко е добър самия играч, но тази дискусия е прекалена. Толкова ли няма други новини, че един месец дъвчеме някакъв мадагаскарец. Писна ми от професори по футболно право, които само си чешат езиците. Ако има нещо нередовно времето ще го изкара на бял свят.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 30 яну 2012 17:36

големи капацитети .тук се чувствам като в адвокатска кантора.аз викам-стига уйдурми срещу великия цска.и то кой надава вой-да кощи,гошо христовци ,карвальовци-все гьонсурати.
[center]Изображение[/center]

rexxx
Контакти:

Мнениеот rexxx » 30 яну 2012 20:07

Офффф, гледам, че пак е имало спорове, макар че мисля тотално ясно съм написал още преди 2 дена - по чл.70 договорът по смисъла на Кодекса на труда не е СРОЧЕН и не отговаря на т. 12 от Правилника на БФС. Толкова е съкрушаващо просто и ясно, че не мога да схвана защо някои хора се излагат да го оспорват. Разбирам, че фенщината понякога влияе върху разумната преценка, но пък чак толкова...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 яну 2012 20:22

rexxx написа:Офффф, гледам, че пак е имало спорове, макар че мисля тотално ясно съм написал още преди 2 дена - по чл.70 договорът по смисъла на Кодекса на труда не е СРОЧЕН и не отговаря на т. 12 от Правилника на БФС. Толкова е съкрушаващо просто и ясно, че не мога да схвана защо някои хора се излагат да го оспорват. Разбирам, че фенщината понякога влияе върху разумната преценка, но пък чак толкова...

Братле ,бит и еб.н признават ли си ?
Винаги ще има спорове дори и след съдебното решение.И да не забравяме това е ЦСКА .Най-големия отбор в България.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 яну 2012 22:01

Old_death написа:
POPCORN написа:питайте k.dimitrov той е запознат с всичко, много ги разбира нещата

А другия намери ли си акаунта? :)

Дааа , вече имам 2 . Ти да не беше се притеснил нещо ?
п.п А вие се поинтересувайте "специалиста по футболно право" Георги Градев , какво образование има ? ;)
Последна промяна от Искам си Акаунта на 30 яну 2012 22:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 яну 2012 22:08

rexxx написа:Офффф, гледам, че пак е имало спорове, макар че мисля тотално ясно съм написал още преди 2 дена - по чл.70 договорът по смисъла на Кодекса на труда не е СРОЧЕН и не отговаря на т. 12 от Правилника на БФС. Толкова е съкрушаващо просто и ясно, че не мога да схвана защо някои хора се излагат да го оспорват. Разбирам, че фенщината понякога влияе върху разумната преценка, но пък чак толкова...

Съкрушаващо просто и ясно е , че трудов договор по чл. 70 не може да се сключи . Никакъв . Чл. 70 може да е само клауза към вече сключен договор на основание друг член от КТ . Но както вече казах , излишно е да се спори тук . Има къде да се реши .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 яну 2012 22:12

Искам си Акаунта написа:

Съкрушаващо просто и ясно е , че трудов договор по чл. 70 не може да се сключи . Никакъв . Чл. 70 може да е само клауза към вече сключен договор на основание друг член от КТ . Но както вече казах , излишно е да се спори . Има къде да се реши .

Какво ли тогава би означавал израза "на основание чл70 от КТ се сключи трудов договор между...." :)
Очевидно означава всичко друго, само не и това, което пише, нали? :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 яну 2012 23:33

vaskonti написа:
Искам си Акаунта написа:

Съкрушаващо просто и ясно е , че трудов договор по чл. 70 не може да се сключи . Никакъв . Чл. 70 може да е само клауза към вече сключен договор на основание друг член от КТ . Но както вече казах , излишно е да се спори . Има къде да се реши .

Какво ли тогава би означавал израза "на основание чл70 от КТ се сключи трудов договор между...." :)
Очевидно означава всичко друго, само не и това, което пише, нали? :lol:

Пиша го за последен път . Когато се сключва Срочен трудов договор по КТ , закона позволява следните изписвания .
1. На основание чл.70 във връзка с чл .68 ...
2. На основание чл. 70 ... и в специална точка се указва срока на договора .
И двата начина са допустими и законни . И в двата случая се касае за срочен договор със срок на изпитване . Изпитателния срок ( чл. 70 ) основание за договора , нито е срок на договора . Това е клауза към договора . Която поражда последствия само и единствено ако бъде използвана .

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 яну 2012 08:35

от Искам си Акаунта на 30 Яну 2012 23:01

Old_death написа:
POPCORN написа:
питайте k.dimitrov той е запознат с всичко, много ги разбира нещата

А другия намери ли си акаунта?

Дааа , вече имам 2 . Ти да не беше се притеснил нещо ?
п.п А вие се поинтересувайте "специалиста по футболно право" Георги Градев , какво образование има ?

Започна да ми липсват сериозните и компетентните ти мнения и сериозно се притесних,да не би отсъствието ти да е свързано със здравословни проблеми.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”