Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 29 яну 2012 10:43

Karsa Orlong написа:
suareshampion написа: Все пак Кавани за мен е най-добрият избор в момента - по-млад е от Тевес, в страхотна форма е, докато Тевес отдавна не е играл. На всичкото отгоре и ще се разбира със затворени очи със Суарес. Само дето ми звучи абсурдно да го купим. Проблемът при Тевес е, че е наистина доказан футболист в Англия, но също така и доказано алчен и проблемен футболист. Чудя се защо не се пробваме за Йоренте - абсолютен звяр, а и няма сериозна конкуренция на този етап за него ... вярно, че Билбао не искат да го продават сега, но не мисля, че отбор от техния калибър може да откаже оферта от 35-40 млн.

абе прав си ,но на фона на това ,с което разполагаме ..всеки един класен играч е добре дошъл за нас..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 яну 2012 10:47

Hakercheto написа:Да,представям си как купуваме Тевес за 35 млн. и скоро ни чака мач с Ман Юнайтед. Кени както има един синдром на късни смяни и Тевес като му се разсърди и не иска да влезне :) :) Айде пак на пазара :mrgreen:

е в началото няма право да мрънка ,тъй като не е играл доста време ,но като влезе във форма тоя тигър ..предлагам на вашия любимец да забрави за синдромите си :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 яну 2012 11:09

29-ти сме, все още всичко е пълна неяснота около трансферите...Обсъждат се явно няколко сделки и затова се бавим.
Вариантите са два: Или ни изненадват на 31-ви с два трансфера или поне 1, или оставаме с пръст в дупЕто и този прозорец. За сега нещата вървят към вариант Number 2 :mrgreen:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 29 яну 2012 11:12

"Manchester City reject Liverpool's Andy Carroll for Carlos Tevez offer"

guardian

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 29 яну 2012 11:16

Тук , във форума, има наистина доста наивници.За трансферите говоря,за трансферите, които много от нас очакват през януари.То не беше Игуаин,Кавани,Тевез и т.н.Абе хора,бъдете малко реалисти - ние нито сме страшилището от преди 25-30 години,нито сме тъпкани с милиони,нито сме в Шампионска лига. Ние тепърва ще се изграждаме наново и , дай боже, ще си връщаме славата.Тевез,както виждате,отказа на милионерите от ПСЖ,за да дойде при нас ли? Когато се върнем на нивото,на което е Барселона сега,може би всички ще искат да идват, но още сме доста далеч.
Реално можем да се надяваме на играчи от рода на Тешейра,Де Йонк ,които още не са светила,но които вероятно, ще се развият по нататък.Затова ми е забавно да чета как щели сме да мачкаме с Кавани или Тевез.И накрая на прозореца пак ще има възгласи на неодобрение и излъгани надежди на някои прекалени оптимисти.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 29 яну 2012 11:20

kadett1 написа:...

пий едно чайче бе човек ;)
не е нужно някой да вярва или да се надява, за да следи трансферния прозорец...
мен лично винаги са ми били интересни не само за Ливърпул, а като цяло...

П.П. пак слухове за Кастайньос под наем - срещу 500хил

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 яну 2012 11:41

Oстават три дни до края на прозореца. Дано поне един трансфер да направим... И ако е един този трансфер според мен ще е на Тешейра...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 яну 2012 11:44

Alonso_Massa написа:Oстават три дни до края на прозореца. Дано поне един трансфер да направим... И ако е един този трансфер според мен ще е на Тешейра...

Последния ден играем в 21.45 ..едва ли по време на мача ще се правят сделки ?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 29 яну 2012 11:45

suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:Oстават три дни до края на прозореца. Дано поне един трансфер да направим... И ако е един този трансфер според мен ще е на Тешейра...

ми направо ги почваме с новата "звиздъ" 8-)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 яну 2012 11:46

suareshampion написа:

Еми аз лично се надявам на трансфер, няма значение дали ще е днес, утре или във Вторник. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”