tytti написа:Здравейте фенове, ето ги и анонсираните от мен трансферни БОМБИ! Собствениците на Ливърпул правят големи промени - Суарес "Тренера" Шампион, сменя Кинг Кени Далглиш. Джони "Умното" Барнс заема поста на Комоли. Ударът при играчите е привличането със свободен трансфер на изгряващата звезда "Форевър 95", като Хенри се надява че "Тренера" и "Умното" ще успеят да възродят кариерата на талантливия "95". Освен че поема поста на Кинг Кени, "Тренера" се пуска и като играещ мениджър. "Умното" се надява че "Тренера" и "95" ще направят убийствен тандем, ще "счупят кръстовете" на противниците и ще успеят да ни класират в ШЛ. А лятото "Умното" и "Тренера" ще направят невероятни трансфери - очаквайте Меси, Шави и Иниеста, а Кавани, Азар и Неймар ги вземаме за резерви

Това са трансферните удари на зимата

А иначе успех в днешния мач на всички фенове на Ливърпул!!!
тути фрути ..радвам се ,че ми гласуваш такова доверие момче или момиченце си не те знам ,но ще направя всичко по силите си да го оправдая

даже вече като мениджър на отбора си позволявам веднага да те назнача за лична секретарка ..ако искаш и за домакин има едно свободно местенце ..да носиш тубите с вода на отбора

каквото си избереш тути ..избора е изцяло в твои ръце .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.