Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Re: Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!

Мнениеот ozzmozisa » 28 яну 2012 10:44

megan fox написа:
ozzmozisa написа:меганфокс. позна.несъм търаджия,но ти си виждал танк само на картинка,понеже когато си подарихме танковете на македония-ти още си бил в чреслата на баща си.а ти дали ще се размажеш в танк или другаде-божа работа.но знай от дедо си чедо-който търси намира.не ти го пожелавам.а знаеш ли кое е първото нещо,минаващо през главата на муха ,блъскаща се в предното стъкло на автомобил движещ се по магистрала

Айде да не говориш наизуст, става ли?! ;) :twisted: Аз ако съм виждал танк само на картинка, значи ти си един форумен бот и изобщо не си истински човек!

Мери си малко приказките, че малко ми трябва да те емна...
за мухата отговор а е.........
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 яну 2012 13:30

ozzmozisa написа:
megan fox написа:
ozzmozisa написа:меганфокс. позна.несъм търаджия,но ти си виждал танк само на картинка,понеже когато си подарихме танковете на македония-ти още си бил в чреслата на баща си.а ти дали ще се размажеш в танк или другаде-божа работа.но знай от дедо си чедо-който търси намира.не ти го пожелавам.а знаеш ли кое е първото нещо,минаващо през главата на муха ,блъскаща се в предното стъкло на автомобил движещ се по магистрала

Айде да не говориш наизуст, става ли?! ;) :twisted: Аз ако съм виждал танк само на картинка, значи ти си един форумен бот и изобщо не си истински човек!

Мери си малко приказките, че малко ми трябва да те емна...
за мухата отговор а е.........

...жаба, която да е изяде! Квак!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 28 яну 2012 15:15

първото нещо което минава на муха блъсната от автомобил на магистрала е-г ъ з а и. :) :) :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 яну 2012 18:20

ozzmozisa написа:първото нещо което минава на муха блъсната от автомобил на магистрала е-г ъ з а и. :) :) :)

Явно от опит знаеш...

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 28 яну 2012 18:26

megan fox написа:
ozzmozisa написа:първото нещо което минава на муха блъсната от автомобил на магистрала е-г ъ з а и. :) :) :)

Явно от опит знаеш...
ти чувал ли си за ц е н т р о б е ж н а сила.и нямаш чувство за хумор. ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 яну 2012 18:50

ozzmozisa написа:
megan fox написа:

Явно от опит знаеш...

ти чувал ли си за ц е н т р о б е ж н а сила.и нямаш чувство за хумор. ;)

Да, чувал съм.
А колкото до чувството ми за хумор.. определено имам такова, когато не съм в заядливо настроение! ;) А ти вече няколко дни не разбра ли, че те взимам за мезе?

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 28 яну 2012 19:16

мегане.ти си на всяко гърне похлупак.много си отворен бе пич-като копърка с тесла. :) :)

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 01 фев 2012 16:40

megan fox написа:
Тони Шумахер написа:П/П Май-май лятото ще заобиколя Варна.. ;) ;) ;)

"Ние сме на всеки колометър, от тук до края на света!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Шегата настрана, ако ще заобикаляш дадени региони и градове... избягвай Добрич! Видиш ли регистрация с ТХ бягай надалеч! Тия тексасците (техеранците) не са добре с главата! Понеже у смотаното си село имат 4 светофара, от които само един работи и си нямат никаква представа какво се случва при натоварен трафик! Да не говорим да очакваш някаква колегиалност от ТХ! Просто забрави! Далеч по-евроятно е да видиш по улицата да върви евреин, който да хвърля пари, а след като да върви арменец, който да ги събира и да му ги връща, отколкото шофьор с тексаска регистрация да прояви колегиалност на пътя! Каквото са перничани за софианците, това са добричлии за нас! - пълен ужас!

Мишок, не спряхте да си избивате копмекслите с това ТХ. Бившите ми колеги (Варненци) бяха шофьори на бусове с ТХ, еми попиляха ги...Че не беше селянин стой си на село и т.н. , а той човека много повече варненец от повечето там. Научете се да спирате на СТОП-вете и после говорете, че ми е писнало от комплесарски нападки от ваша страна!Големите шофьори, като им спре един светофар-хаос, като падне 2 капки дъжд-хаос, за сняг да не говорим, 5 години във Варна ми бяха достатъчни за да писне от " шофьори", поне не заблуждавай хората.
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 фев 2012 16:48

DDFC_Supporter написа:
megan fox написа:
Тони Шумахер написа:П/П Май-май лятото ще заобиколя Варна.. ;) ;) ;)

"Ние сме на всеки колометър, от тук до края на света!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Шегата настрана, ако ще заобикаляш дадени региони и градове... избягвай Добрич! Видиш ли регистрация с ТХ бягай надалеч! Тия тексасците (техеранците) не са добре с главата! Понеже у смотаното си село имат 4 светофара, от които само един работи и си нямат никаква представа какво се случва при натоварен трафик! Да не говорим да очакваш някаква колегиалност от ТХ! Просто забрави! Далеч по-евроятно е да видиш по улицата да върви евреин, който да хвърля пари, а след като да върви арменец, който да ги събира и да му ги връща, отколкото шофьор с тексаска регистрация да прояви колегиалност на пътя! Каквото са перничани за софианците, това са добричлии за нас! - пълен ужас!

Мишок, не спряхте да си избивате копмекслите с това ТХ. Бившите ми колеги (Варненци) бяха шофьори на бусове с ТХ, еми попиляха ги...Че не беше селянин стой си на село и т.н. , а той човека много повече варненец от повечето там. Научете се да спирате на СТОП-вете и после говорете, че ми е писнало от комплесарски нападки от ваша страна!Големите шофьори, като им спре един светофар-хаос, като падне 2 капки дъжд-хаос, за сняг да не говорим, 5 години във Варна ми бяха достатъчни за да писне от " шофьори", поне не заблуждавай хората.

Ох, милия, сигурно трябва да ти се извинява, че 90% от шофьорите с регистрация ТХ карат кошмарно, не спазват правилата за движение, не използват мигачи, когато сменят лентата, не си гледат в огледалата и тръгват да сменят лентата, докато някой ги изпреварва, ако се случи някой светофар да не бачка и да има регулировчик не знаят какво да правят, от най-дясната лента правите леви завои и обратното... да продължавам ли да изброявам?

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 01 фев 2012 16:58

megan fox написа:
DDFC_Supporter написа:
megan fox написа:

Ох, милия, сигурно трябва да ти се извинява, че 90% от шофьорите с регистрация ТХ карат кошмарно, не спазват правилата за движение, не използват мигачи, когато сменят лентата, не си гледат в огледалата и тръгват да сменят лентата, докато някой ги изпреварва, ако се случи някой светофар да не бачка и да има регулировчик не знаят какво да правят, от най-дясната лента правите леви завои и обратното... да продължавам ли да изброявам?

За половината неща съм съгласен, но това са неща които правят не само ТХ, масово колите с др. регистации го правят, СС, Р, А, Х, Т,т.н. ти виждал ли си В в София ами описанието ти горе за нашия тип на каране е на 90% същия, обяснението е, че когато не познаваш къде отиваш и се заблееш правиш такива глупости...В Добрич като ме засичат В заради забляване да ругая и аз на град ли? Преди 3 години до Търговище един идиот ме нацели отзад.....познай - "В"...идиота си е идиот ако искаш и калифониийска регистрация да му сложиш, но спрете с това ТХ...

ПП. Осведоми се малко поне колко светофара има в Добрич, може да не е като при вас...ама има разлика от 1 работещ и от 23, ;)
САМО ДОБРУДЖА!!

Върни се в “Свободна зона”