nikolay_stoychev_ написа:Вие, Левскарите, сте с тотално промити мозъци. Искате да изкарате Гунди най-велик футболист, а сама истина е, че по негово време е имало няколко играчи, които са били по-добри от него. Единият от тях е Якимов, Георги Денев, та дори Никола Котков е имал повече футболни достойнства от Гунди. Гунди, за годините си е бил също играч от техния калибър, но Якимов е бил футболният маестро на България! Факт неоспорим. Всепризнат от футболни величия като Ди Стефано, непризнат от некадърни сини журналисти!
Аз пък искам да разбера и да ми докажеш как един плеймекър е по-добър от друг футболист играещ на КОРЕННО РАЗЛИЧЕН ОТ НЕГОВИЯТ ПОСТ!!! Нима този плеймекър ако играе като централен нападател, централен защитник, опорен халф или вратар ще се справи по-добре от тях ли?
ФУТБОЛА Е КОЛЕКТИВЕН СПОРТ С РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ И ПОСТОВЕ НА ТЕРЕНА, НЯМА КАК ДА СЕ СРАВНЯВАТ РАЗЛИЧНИ ФУТБОЛИСТИ ЕДИН С ДРУГ АКО НЕ СА ИГРАЛИ НА ЕДИН ПОСТ!!! Защото това е ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ а не доказан факт? Едно е да сравняваш Бастен с Батистута и Малдини със Замер, друго е да сравняваш Бастен с Малдини нали? Ако разбираш поне малко от футбол ще ме разбереш кво ти говоря!!!