Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!
Както се казва в една реклама:"Шофирането не е детска игра" 
smoothc написа:Както се казва в една реклама:"Шофирането не е детска игра"
Това за да го разбереш, все пак трябва да си пораснал
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
megan fox написа:
Е шофьорите какви сме? Извънземни?![]()
![]()
Не бе, пич. Пешеходци им викат на хората. Едни такива мудни, бавни, без шанс за реакция срещу мегънолет със 70 км/ч.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
MCMXIII написа:fcb_bg написа:megan fox написа:Разбира се, че го знам! Но при над 70 км/ч за всеки лек автомобил при челен сблъсък ставате на мармалад!Не слуайно в градовете ограниченията са 50 км/ч! При тази скорост, при челен сблъсък може да се оцелее, при над 70 км/ч трябва да си невероятен късметлия, за да оцелееш! Така че дали ще караш с 90 или 190 все тая! Просто умираш при челен сблъсък!
Аз пък все съм си мислел, че в градовете ограничението е заради хората.
И аз съм останал с такова впечатление, ама Мегъна просто прояви логика. Вярно негова си логика. Дори има зони където ограничението е 20 км./ч. Един такъв странен син знак е.
Съветвам ви да отидете до Пирея - гетото на Атина да видите как са го решила там този въпрос! Стигаш до булеварда, който трябва да пресечеш и хоп изненада - има есклатори! Стъпваш на ескалатора, той почва да те издига по надлеза над пътя за пешеходци и изобщо не ти се налага да чакаш да спре движението, за да пресечеш!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
fcb_bg написа:megan fox написа:
Е шофьорите какви сме? Извънземни?![]()
![]()
Не бе, пич. Пешеходци им викат на хората. Едни такива мудни, бавни, без шанс за реакция срещу мегънолет със 70 км/ч.
Ами те какво изобщо търсят на пътя? Има си тротоари, подлези и светофари... защо само се чудят под коя кола да се наврат?! Баси камикадзетата!
Квото и да ми говориш Мегън, работата е ясна - човешкото тяло не може да пребори ламарината. Затова шофирането е голяма отговорност.
Пък к'ви са тия стада, ограждения дето ги измисли...
Пак изпушваш, братче.
Пък к'ви са тия стада, ограждения дето ги измисли...
- arsenvengerin
- Контакти:
Мдааааа, смъртноста да се увеличи искат, браво на тях.
Обичам Левски
megan fox написа:
Ами те какво изобщо търсят на пътя? Има си тротоари, подлези и светофари... защо само се чудят под коя кола да се наврат?! Баси камикадзетата!
Това ела и го обясни на една позната, която на пешеходна пътека беше пометена със 120. Цяло чудо, че е оцеляла, ама то сега нейното не е живот. Камикадзета пешеходци не знам да има, виж шофьори да.
Ами, странно е това решение на правителството.
Нека добрите шофьори, за какъвто се смятам и аз да не се обиждат !
В момента по пътищата на България карат много неграмотни хора, незнайно как взели шофьорска книжка. Правилника за движение не се познава и не се спазва масово. Да не говорим, че има много "джигити", които като седнат зад волана и смятат, че са на автомобилно съзтезание.
Аз се стремя да спазвам всички знаци и ограничения. Много пъти ми се е случвало да ми светкат отзад и да ми се качат буквално "на гърба", само защото карам бавно, спазвайки ограниченията.
Нито пътищата ни са за по-високи скорости, нито колите ни.
Знаете ли, че в Румъния действа закон, с който е забранен вноса на автомобили втора употреба, които са над 5 години ?!
Старите автомобили, които българинът кара масово, са опасни за високи скорости.
Не одобрявам решението на кабинета.
Вместо това, по-добре беше да се огледат пътните знаци, защото май има доста излишни !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
fcb_bg написа:Квото и да ми говориш Мегън, работата е ясна - човешкото тяло не може да пребори ламарината. Затова шофирането е голяма отговорност.
Пък к'ви са тия стада, ограждения дето ги измисли...Пак изпушваш, братче.
Дреме ми! Не се гордея с това, но по улиците на Варна съм си позволявал да карам и с над 200 км/ч! Никого не съм блъснал обаче! Винаги има време за реакция, ВИНАГИ! Трвбва да си пълен кретен да не можеш да реагираш. Изскачало ми е цигане на пътя, когато карах с 80 км/ч... просто дръпнах ръчната и завъртях колата на място, за да не го ударя. Да, ест имаше риск за мен - друг шофьор да се натресе в мен, но детето остава невредимо!
И както казах по подобен начин се получи единственото ми ПТП. Изскача малко дете на пътя да си гони топката, аз скачам на спирачките и спирам, без да го ударя, но дебила зад мен изобщо не реагира и спря отгоре ми!