Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот Neron » 21 яну 2012 21:38

kopi89 написа:Дано този бразилец който идва на проби да не е от тези футболисти за които Гонзо говорише че били от титулярите на своите отбори и играели по пулни 90 минути на мач и били доста добри и за това бавно ставала селекцията и че не му трябвали футболисти като Присо щото не бил на нужното ниво .

Е това ме разби как само ги нареди супер с всяка изминала дума се усмихвах все повече :D
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 яну 2012 21:39

BLUE CHAMPIONS написа:Не е това бразилеца за който се говореше днес. Този е опорен халф и сигурно са го повикали за сега само на проби. :roll: А и все още Грийн не е преподписал и не се знае

Подкрепям те, че едвали е този за когото говореха.
Хората ясно и точно казаха че е някой който е подписал. Стигна ли са до ФИНАЛИЗИРАНЕ на сделката, а този е дошъл само на проби.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 яну 2012 21:42

Tommi написа:
milen.hristov написа:
Жоржиньо написа:Едно не разбирам защо натискаме толкова за продажба на Арс след като не купуваме негов заместник?? Какво без нападатели ли ще играем пролетта...поне ако не купуваме да го оставим пак ще вкара някой гол

Tова и аз питам, освен Арс ни трябват и още двама чисти нападатели.

Само че Костов не иска чисти нападатели. ;) Цветков или новият бразилец ще е в центъра на атаката ни, а другият ще е резерва. :idea:

Този футбол без наппадтели и преди казах не го разбирам, за мен е страхлив. Головете са солта на футбола, а те се вкарват от нападатели, а не да се разчита на някой атакуващ халф

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 яну 2012 21:43

milen.hristov написа:
Thsmith написа:Уф... ебати глупостите правим. Пак пълним отбора с цигани които ще се адаптират 2 години ако се задържат толкова ): Па тоя и освободен от отбор в Б група... Кой знае и кой имитатор на Жеан Карлош ще докарат от бразилия за нападател...

Сериозен отбор без Бразилец в състава, не случайно тези се разждат футболисти, а не стават такива

Манчестър Сити, Нюкасъл.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 яну 2012 21:44

magga написа:Абе взимат го, за да може Йовов, Цветков и още един да са ни нападатели :lol: Ама и третия да е над 30, че иначе няма да е интересно :lol: Все пак е само на проби ... Ама Грийн е класа над това бразилче, сигурен съм, все пак единия е играл за Фейенорд и е минал пред холандската школа, а тоя е гонил топката по Копа Кабана :lol: Едва ли ще го вземат, ама си е вид дейност до вторник, като дойде очакваният нападател

Йовов както знаем е страшен нападател , невиждан голмайстор, остава и Грийн да гонаправим нападател и гледай...цирк

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 яну 2012 21:45

zlatan написа:циганин,анонимник,бездарник и как ли още не го нарекохте,а той човека е дошъл само на проби.
Изчакайте да се види,кого според вас трябва да дойде на проби в Левски-Неймар-някои от нас живеят в смного странен собствен свят.
Понякога си мисля че всички НИЕ си заслужаваме управниците на отбора си.
Ами този ако бъде одобрен как ще го приемем.
Да и аз съм резервиран ,но си трая не правя такива остри заключения.

И аз това казвам успех на момчето не мие ясно защо взимаме играч на този пост, все пак дано покаже качества и го привлечем

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 яну 2012 21:46

milen.hristov написа:
Thsmith написа:Уф... ебати глупостите правим. Пак пълним отбора с цигани които ще се адаптират 2 години ако се задържат толкова ): Па тоя и освободен от отбор в Б група... Кой знае и кой имитатор на Жеан Карлош ще докарат от бразилия за нападател...

Сериозен отбор без Бразилец в състава, не случайно тези се разждат футболисти, а не стават такива

ебати клишето : 0 по скоро отбор с бразилци в състава без проблеми - "не" . Тия цигани едно, че 90% създават само проблеми ами и се адаптират по година и нещо... кой ще ги чака?

Трябва да се ориентираме към бившия колониален пазар... здрави, атлетични играчи които имат почва у нас...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 яну 2012 21:47

milene,ти в крайна сметка не разбра ли как и в каква схема ще играем.
Ами я ми кажи Алекси Санчес и Давид Вия нападатели ли са.
Копираме стила и начин на игра на Барса-колкото и налудничаво да звучи.Няма да сме Балканската Барса просто копираме стила им на игра.
Там гледаш как играт затова Арс не му е нужен-друг е въпроса че Цжетков е адски бавен и не става за тази схема.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 яну 2012 21:50

milen.hristov написа:Този футбол без наппадтели и преди казах не го разбирам, за мен е страхлив. Головете са солта на футбола, а те се вкарват от нападатели, а не да се разчита на някой атакуващ халф

Ние ще имаме един нападател в средата и двама по фланговете. Нещо не мога да те разбера.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 яну 2012 21:51

Thsmith написа:
milen.hristov написа:

ебати клишето : 0 по скоро отбор с бразилци в състава без проблеми - "не" . Тия цигани едно, че 90% създават само проблеми ами и се адаптират по година и нещо... кой ще ги чака?

Трябва да се ориентираме към бившия колониален пазар... здрави, атлетични играчи които имат почва у нас...

То Гарата, Анелка и тем подобни не създават никакви проблеми

Върни се в “Архив”