Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
7:1 като гост в първенството,вече съм едноличен лидер с голова разлика 17:2 
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
40 токена за двама играчи. Направо ми иде да се хвърля от нас.

Не успях да гледам мача снощи и ... загуба от последния в 4-тия кръг като домакин
побеснях!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Exclusive написа:40 токена за двама играчи. Направо ми иде да се хвърля от нас.![]()
![]()
ъъъъъъъ.............аз видя ли че Хасан и Брус Ли почнат да наддават, на третия токен съм се отказал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Взех някъв македонец на 31 за 1т. щото ми трябва защита...нямам никакъв отбор...маке му и трън ! Тряа спестявам и да купувам две крила, ляв защитник и още един DC,а имам два токена
Пожелайте ми късмет
Иначе са паднах с 2:1...и съм 6ти ! Забравих да им сложа точки за морал и почивка и айде паднах...Аз се чудя като цяло няма ли да е по-добре да повторя нивото, защото така и така нямам отбор...ще видим !
Са за един дето е на 19, 4 звезди и е DC и DL ще наддавам с някаква с фередже...имам два токена и квото стане...дано да спи...тая не е от нашия континент
Иначе са паднах с 2:1...и съм 6ти ! Забравих да им сложа точки за морал и почивка и айде паднах...Аз се чудя като цяло няма ли да е по-добре да повторя нивото, защото така и така нямам отбор...ще видим !
Са за един дето е на 19, 4 звезди и е DC и DL ще наддавам с някаква с фередже...имам два токена и квото стане...дано да спи...тая не е от нашия континент

- modor
- Контакти:
Сега ще се пробвам за един защитник
имам 3 токена и ще видим какво,ще се получи 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Udoji90
- Контакти:
Не мога да повярвам - вчера съм записал трета поредна победа (като гост над един турчин) и отново с 3-2.
Намирам се на 3-то място и имам 5 точки повече от първия отбор извън 7-цата.
За Купата съм взел реванша със 7-0 и продължавам с общо 12-0.
Днес съм домакин на 9-тия, който е горе-долу с качеството на вчерашния ми съперник, но ще бъда без единия си титулярен централен защитник, който е назакан заради картони, а резервните ми бранители са само с по 2 звезди.
Довечера пък гостувам на турчина в групата ми в ШЛ, като равен ще запази шансовете ми, а победа дори ще ме направи фаворит за второто място.
За Купата следващият ми съперник също е от Турция, като не би трябвало да имама никакви проблеми с него.
За Купата съм взел реванша със 7-0 и продължавам с общо 12-0.
Днес съм домакин на 9-тия, който е горе-долу с качеството на вчерашния ми съперник, но ще бъда без единия си титулярен централен защитник, който е назакан заради картони, а резервните ми бранители са само с по 2 звезди.
Довечера пък гостувам на турчина в групата ми в ШЛ, като равен ще запази шансовете ми, а победа дори ще ме направи фаворит за второто място.
За Купата следващият ми съперник също е от Турция, като не би трябвало да имама никакви проблеми с него.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Не съм сменил резервите от мача за купата вчера. Логично 0:1 за първенство.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Exclusive написа:40 токена за двама играчи. Направо ми иде да се хвърля от нас.![]()
![]()
ъъъъъъъ.............аз видя ли че Хасан и Брус Ли почнат да наддават, на третия токен съм се отказал.
Преди малко спечелих играч пред един,дето се казва Хасан
Последна промяна от haha на 21 яну 2012 12:10, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Exclusive написа:40 токена за двама играчи. Направо ми иде да се хвърля от нас.![]()
![]()
Понякога човек трябва да знае кога да спре.
За купата срещу един 4 нива над мен не очаквам особени успехи.
Върни се в “Игри и забавления”