Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Божинов е точно типа център-нападател,който Костов търси!
кво ревете, ся Батков ще купи половината "звезди", той е готов да плаща

"В момента съм в чужбина, но това не значи, че не следя какво се случва в Левски. Запознат съм с абсолютно всичко, не спираме да водим разговори с Иво Тонев и Георги Иванов. Всичко върви по план. Малко закъсняваме със селекцията, но искаме да сме сигурни във футболистите, които взимаме. Имам пълното доверие на Иво Тонев и Гонзо, ще привлечем добри играчи. Затова съм ги натоварил с тези задачи", каза Батков.
"Не искам да навлизам в подробности, няма да обявявам имена. Изчакайте още малко и ще разберете новите попълнения. Нормално е да съм наясно кои са, все пак съм собственик (смее се)".
"Какво за Валери Божинов? Всичко е възможно. Ако ръководството прецени, че имаме нужда от него и той е склонен да играе на "Герена", съм готов да плащам... Аз го харесвам, Валери е достатъчно класен футболист за "А" група. Преди две години се опитахме да го вземем под наем от Манчестър Сити. Тогава Боримиров водеше разговорите, аз също говорих с него веднъж, питах го дали иска в Левски. Не стана, здраве да е", добави още адвокатът.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
blue avalanche написа:Божинов е точно типа център-нападател,който Костов търси!
Стига си си скайпел с Костов, остави го да прави селекцията, че Тодор е готов да плаща
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
хмммм..... от цялото интервю на Гонзо разбрах, че сме в крайна фаза на преговорите с новите (разбирай дали сме оферта 100 000 евро + Александър Башлиев), и че те ЕВЕНТУАЛНО можели (а може и да не) да дойдат по време на лагера в Турция.......... 

blue avalanche написа:bojo0o0o94 написа:Левски иска да привлече централния защитник на ПАС Янина Исмаел Боузид, разбра "Тема Спорт". Алжирецът играе в гръцкия клуб от лятото на 2011 година, а договорът му изтича след 18 месеца. 28-годишният футболист има 10 мача през този сезон. Той е роден в Нанси (Франция), но има алжирски корени и се състезава за националния отбор на африканците. Има 10 двубоя за страната. Боузид пристига в ПАС Янина, след като е освободен от шотландския Хартс, където е играл между 2009 и 2011 г. Защитникът дори има победен гол срещу Селтик при успеха с 2:1 на 20 декември 2009 г.
Алжирецът е бивш шампион на Турция. През сезон 2007/08 играе за Галатасарай, с който печели титлата. Боузид се е състезавал още за Мец, Унион (Берлин), МС Алжир, Кайзерслаутерн, Троа и Анкарагюджю.
Левски обаче ще трябва да заплати за него около 500 000 евро трансферна сума, което едва ли се харесва на Тодор Батков.
Full name---------Ismaël Mickael Bouzid
Date of birth-----July 21, 1983 (age 28)
Place of birth-----Nancy, France
Height------------1.91 m (6 ft 3 in)
Playing position-Central defender
Ismaël Bouzid Personal information
Full name Ismaël Mickael Bouzid
Date of birth July 21, 1983 (age 28)
Place of birth Nancy, France
Height 1.91 m (6 ft 3 in)
Playing position Central defender
Club information
Current club Baniyas SC
Number 21
Youth career
1999–2002 FC Metz
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
2002–2004 Metz 1 (0)
2004–2005 Union Berlin 21 (1)
2005–2006 MC Alger 22 (1)
2006–2007 1. FC Kaiserslautern 25 (0)
2007–2008 Galatasaray 10 (0)
2008–2009 Troyes 7 (1)
2009 Ankaragücü 16 (1)
2009–2011 Heart of Midlothian 58 (1)
2011- PAS Giannina 10 (0)
2012- Baniyas SC 0 (0)
National team‡
2003–2004 Algeria U23 5 (1)
2007– Algeria 10 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 19 December 2011.
† Appearances (Goals).
‡ National team caps and goals correct as of 00:00, 10 October
i toq mai ni se izmaknal "pod nosa" ... v Wiki pishe 4e ot 2012 otiva v Baniyas SC!!!
- santiliana
Re: БЕЗ СЕЛЕКЦИЯ - ШАМПИОНИ ?
PFC Litex написа:PFC Litex написа:
Къде в мнението ми съм казал същото или четеш същото като дявол Евангелието?
Като споменаваш, че "няма отбор в света, който да може да съществува без собственик и някой който да дава пари", точно това РИТОРИЧНО те попитах - нали не мислиш, че Левски няма да го има без Батков?. В което не съм вложил никакъв упрек.
А понеже тук вече много се изостриха отношенията и всеки е по- по- най- от другия, вместо да има един чисто човешки диалог и обмяна на мнения- ще ви кажа следното- Левски ще го бъде!
Замислете се, ако вземем Божинов ще имаме бивш играч на Ювентус, Спортинг, Манчестър Сити и Фиорентина
Да видим розовите кво ще ни кажат тогава 
П.П. И жена му е по-хубава от Асдис Ран

П.П. И жена му е по-хубава от Асдис Ран

- santiliana
Avanti, и си прав, и не си прав. Лично аз мисля, че Валери е доста добър нападател и би паснал много добре към стила на Костов. Вярно, че в последните години все нещо му се случваше, че да не е топ нападател в отбора си, но да не забравяме и в какви първенства е играл. За мен той има рязък старт и обича да стреля от всяко положение. Просто си струва. Дотук с несъгласието ми по твоя коментар. За другото си напълно прав. И като "тегля чертата" накрая "ЗА" или "ПРОТИВ" евентуалното му привличане (не, че някой ще ни вземе мнението под внимание, но нали пък за това е форумаAvanti_Ragazzi написа:Този ако го вземем значи хората на Герена ама ГРАМ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ!!! Божинов отдавна е свършил за голям футбол и в последните години е само медийна звезда. Няма да ни свърши никаква работа, напротив ще се прави на голям футболист и толкова. Ще обикаля заведенията в нощна София и ще вкара 3 или 4 гола на леваците в А група. и лятото в типичният за него стил ще се махне и ще отида да "ИГРАЕ" някъде другаде!!! А с евентуалните пари дадени за него може да се намери много по-добър ФУТБОЛИСТ а не МАТЕРИАЛ ЗА ЖЪЛТИТЕ ВЕСТНИЦИ И САЙТОВЕ!!!!

Аз пък смятам, че ако някой италиански клуб го поиска, той ще отиде там ! Иначе ако трябва да говоря сериозно, тоя няма никакво място в ЛЕВСКИ !

- santiliana
Обаче вижте колко бързо ни хванаха за "канарчета"- пуска се някакъв кьорфишек за трансфер на някой в Левски, и ние веднага започваме да обсъждаме плюсовете и минусите му. А де факто- нито се преговаря за него, нито нищо... Така беше с безброй много играчи, от които нито един не е в отбора. Хубаво, че пишем на компютри и смартфони, че представяте ли си, ако ползвахме пишещи машини- УЖАС