Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Мнениеот flo » 20 яну 2012 11:10

Явно се следят играчи с отбори,ако трябваше да взимаме свободни агенти до сега да сме напълнили лагера в Кипър.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 20 яну 2012 11:23

По добре е да се придържаме към фактите, а не да се дават крайни оценки. Селекция няма, а беше обявено, че до петък - демек днес - всичко ще е ясно. Един ляв бек не го броя за селекция ако ще Роберто Карлош да е. Вероятно се правят усилия, но какво от това. От друга страна не съм съгласен, че лятната селекция била пълен провал. Симеон Райков си е направо откритие, а головете на Иван Цветков и Арш са причината след толкова трагични игри да сме едва на 3 точки от "великолепно представящия се" Лудогорец. Да, имаше играчи, които не се вписаха - като Видович - но това е напълно нормално. Така че да ме извинява Тонев, но това, което е зимната ни селекция в момента е далеч по голям провал.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 11:28

blue magic написа:По добре е да се придържаме към фактите, а не да се дават крайни оценки. Селекция няма, а беше обявено, че до петък - демек днес - всичко ще е ясно. Един ляв бек не го броя за селекция ако ще Роберто Карлош да е. Вероятно се правят усилия, но какво от това. От друга страна не съм съгласен, че лятната селекция била пълен провал. Симеон Райков си е направо откритие, а головете на Иван Цветков и Арш са причината след толкова трагични игри да сме едва на 3 точки от "великолепно представящия се" Лудогорец. Да, имаше играчи, които не се вписаха - като Видович - но това е напълно нормално. Така че да ме извинява Тонев, но това, което е зимната ни селекция в момента е далеч по голям провал.

Забрави да споменеш откритието Старокин, благодарение на което загубихме доста точки....
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 20 яну 2012 11:29

Трябва да се върнем в началото. Помните ли, че лично премиерът Борисов обяви, че е намерил нов спонсор. А Бойко с начина по който управлява държавата е доказал, че когато каже добър ден, то мигновено трябва човек да се увери дали слънцето е изгряло. Та от там. Казал ли е някой друг за тези реки от пари и т. н. които щели да потекат? Аз поне не знам. А, ако е само това дето го е каза Бойко, то ще има да чакаме Годо.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 11:32

СВОБОДЕН написа:Трябва да се върнем в началото. Помните ли, че лично премиерът Борисов обяви, че е намерил нов спонсор. А Бойко с начина по който управлява държавата е доказал, че когато каже добър ден, то мигновено трябва човек да се увери дали слънцето е изгряло. Та от там. Казал ли е някой друг за тези реки от пари и т. н. които щели да потекат? Аз поне не знам. А, ако е само това дето го е каза Бойко, то ще има да чакаме Годо.

Има голяма доза логика в мнението ти, но лично новия бос Тонев, каза че договора с новия спонсор трябва да бъде подписан до Коледа, да ама коледа мина, после стана до края на миналата седмица, сега сме края на тая....
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Rainbow 1983
Контакти:

Мнениеот Rainbow 1983 » 20 яну 2012 11:38

Gonzi_407 написа:
СВОБОДЕН написа:Трябва да се върнем в началото. Помните ли, че лично премиерът Борисов обяви, че е намерил нов спонсор. А Бойко с начина по който управлява държавата е доказал, че когато каже добър ден, то мигновено трябва човек да се увери дали слънцето е изгряло. Та от там. Казал ли е някой друг за тези реки от пари и т. н. които щели да потекат? Аз поне не знам. А, ако е само това дето го е каза Бойко, то ще има да чакаме Годо.

Има голяма доза логика в мнението ти, но лично новия бос Тонев, каза че договора с новия спонсор трябва да бъде подписан до Коледа, да ама коледа мина, после стана до края на миналата седмица, сега сме края на тая....

До Коледа но както обикновено не се изясни коя точно Коледа! ФК Левски ( както и мн други) отбори са си добре работеща пералня така че никой няма да я даде току така , а пък желаещи колкото искаш! А относно Бойко - и пътя към АДА е постлан с добри намерения!
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 20 яну 2012 11:46

Всичко е много странно. Все пак не забравяйте, че лятната селекция беше доста скъпа за стандартите на Батков. Бяха взети 6 нови попълнения, от които само един става (и то на фона на останалите). Не знам кой точно от привлечените футболисти при Гонзо би могъл да бъде титуляр по времето на Мъри.
Като ни управляват 2 самозабравили се, безгрешни майни, така ще е.

Сега остана да очакваме чудо от Костов.

Потребителски аватар
Rainbow 1983
Контакти:

Мнениеот Rainbow 1983 » 20 яну 2012 11:50

Enravota написа:Всичко е много странно. Все пак не забравяйте, че лятната селекция беше доста скъпа за стандартите на Батков. Бяха взети 6 нови попълнения, от които само един става (и то на фона на останалите). Не знам кой точно от привлечените футболисти при Гонзо би могъл да бъде титуляр по времето на Мъри.
Като ни управляват 2 самозабравили се, безгрешни майни, така ще е.

Сега остана да очакваме чудо от Костов.

И майните са виновни по презумпция или който и калпав да беше щеше да ви докара до тук? Повярвай в Пловдив тия двамата изобщо не са долюбвани и не са смятани за градски , Батков защото много малко изобщо знаят че е от там , а за Гонзо питай някой фен на Локомотив Пловдив! Така че леко с квалификациите!
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 яну 2012 11:50

Мен ме е много яд и на журналистите в България. До сега трябваше да разнищят на 100 % какво точно става в Левски. Ако да речем в Англия Ливърпул уж ще подписва с нов спонсор евентуален нов собственик и датата на подписването само се отлага в бъдещето.Там журналистите щяха да се разчекнат ама щяха да разберат защо се бави сделката, а тук .......... даже ги е страх един въпрос да зададат само и само да не ги свалят от чартъра за подготовката.

Ами за селекцията, да речем лятото (щото там тя се прави лятото а не зимата) директора на Милан или Юве казва ,че еди коя си дата селекцията ще е готова.Тази дата минава и нищо само един бек, после се дава нова дата и пак нищо? Журналистите ще направят тези шефове на пукната пара, а тука мълчат като пуяци. В тази държава има много много не известни, но едно от известните неща е, че ВЕЧНО ЩЕ ИМА СЛУГИНАЖ!!! Е*ати и журналистите, вместо да задават правилните въпроси, те се чудят как да не ги задават изобщо. Да ама ако ги задават няма повече, чартъри, няма повече подготовка и мачове в Европа, нали? А истината, майната и, от нея полза няма никой, само феновете!!! Ама тях кучета ги яли!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 20 яну 2012 11:52

Gonzi_407 написа:
blue magic написа:

Забрави да споменеш откритието Старокин, благодарение на което загубихме доста точки....

В интерес на обективността Старокин показа качества в Бургас, бе твърд титуляр и това бе причината за трансфера му. Факт е обаче, че тук е слаб и непостоянен.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Левски”