Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!

Мнениеот фифи перото » 13 яну 2012 21:17

flo написа:
Тони Шумахер написа:
flo написа:Не е въпроса дали ние го искаме ,въпроса е дали Костов го иска,а той явно не го ще.Той сам си каза ,че стила му на игра не съвпада с този на Арш.Холандеца е типично гюме(казанано на квартален език), чака топката и с едно докосване я вкарва.Забележете ,че всеки един негов гол за Левски е само с едно докосване.Явно е ,че той не може да дриблира с топката и да направи завършващ удар ,както го правеше Гара.Отделно, че Костов иска моментална преса при изнасянето на топката на противниковия отбор.Арш това не го прави.На нас ни трябва нападател тип Домо, лек нападател ,да снове из цялото игрище, да упражнява преса и да участва в изграждането на атаките.Холандеца не влиза в тези критерии => моето мнение е че трябва да си ходи :!:

И Пипо Индзаги е типично гюме , ама това не му пречи да е легенда на Милан и световния футбол.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Съгласен съм, но Индзаги пасва на стила на Милан,а пък Арш не пасва на схемата ,която Костов е въвел.

И каква е схемата?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: В Цволе още чакат пари от Левски от трансфер

Мнениеот onegavon » 13 яну 2012 21:19

Абе и ние бутнахме тенискортовете, ама още нищо няма налице .Да не стане и с вашата автомивка така!Нашите , че не са стока и карат ден за ден си го знаем.Поне се знае , че няма да чакаме неволята да ни помогне.Докато вие точно нея чакате да ви направи стадион и да ви купи футболисти.Аз също съм поживял доста и моето мнение,че доста ще трябва да почакате.Твоето мнение е друго и ще оставим времето да реши кой е прав.Аз твърдя , че вие ако не си вземете футболисти и то читави преди втория лагер това за титлата няма как да се случи.Освен лично премиера да ви свири мачовете.
Относно туристите от Италия също предлагам да изчакаме и после да ги коментираме.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 13 яну 2012 21:21

4-1-4-1

С участието на нападателя в атаките,а Арш не участва в изграждането им, той само консумира.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: В Цволе още чакат пари от Левски от трансфер

Мнениеот Синьо сърце » 13 яну 2012 21:32

onegavon написа:Абе и ние бутнахме тенискортовете, ама още нищо няма налице .Да не стане и с вашата автомивка така!Нашите , че не са стока и карат ден за ден си го знаем.Поне се знае , че няма да чакаме неволята да ни помогне.Докато вие точно нея чакате да ви направи стадион и да ви купи футболисти.Аз също съм поживял доста и моето мнение,че доста ще трябва да почакате.Твоето мнение е друго и ще оставим времето да реши кой е прав.Аз твърдя , че вие ако не си вземете футболисти и то читави преди втория лагер това за титлата няма как да се случи.Освен лично премиера да ви свири мачовете.
Относно туристите от Италия също предлагам да изчакаме и после да ги коментираме.

Съгласен-времето ще покаже всичко!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 13 яну 2012 22:07

И според мен трябва да остане.На Левски проблема беше че не създаваше достатъчно положения,а не че изпускаше.За мен Арс си е екстра за Левски само да има кой да му подава.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 13 яну 2012 22:22

Ако ще вземат някой по-добър от него нямам нищо напротив ;) Но ме съмнява ,а и той се разигра последните мачове :)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 13 яну 2012 23:13

Категорично има място Сьорд Арс в Левски !
Трябва му още малко време за да се отпуши !!!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 14 яну 2012 04:08

Ееее всички изведнъж много заобичаха Сьорд Арс, което е много странно, защото след като Гонзо го е довел, това не може да е бил добър трансфер... :lol: :lol: :lol: Или подтекстът е отново да се оплюе Гонзо сега пък защо ще го продава. Преди - защо го взе, сега -защо го махаш! Е няма угодия! :lol: :lol: :lol:
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 яну 2012 06:36

Твърдо НЕ! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 14 яну 2012 09:30

blue magic написа:Ееее всички изведнъж много заобичаха Сьорд Арс, което е много странно, защото след като Гонзо го е довел, това не може да е бил добър трансфер... :lol: :lol: :lol: Или подтекстът е отново да се оплюе Гонзо сега пък защо ще го продава. Преди - защо го взе, сега -защо го махаш! Е няма угодия! :lol: :lol: :lol:

Не мога да разбера защо намесваш Гонзо. Тук феновете си казват мнението за Арс. Гонзо е трябвало да гледа и мисли по-рано, а не сега да се чудат какво да правят лятната му селекция със звезди като Арс, Рисп, Калво, Башлиев, Христов и Старокин. За мен този футболист не става за Левски и това се вижда във всяка една минута през, която е играл. Вярно, има осем гола, но и нулев принос в най-важните мачове на Левски. Сравнете този футболист с играчи като Мишо Вълчев, Наско Сираков или Дембеле и кажете- това ли е нашия човек?

Върни се в “Архив”