Ливърпул - Стоук Сити 14.01.2012, 17:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Стоук Сити 14.01.2012, 17:00 ч.
задължителна победа !! 1-0...дано да е с повече 

Mighty какво му се смееш, той наистина ги разплаква - само че от смях
- Hakercheto
- Контакти:
suareshampion написа:Nightfate написа:3-0 ! Мисля ,че Керъл ще вкара в този мач ..
Ама разбира се ,че ще вкара ..кога не е вкарвал ,този магосник с топка в крака ? Пиши му ги и трите гола на него.Даже мога да ти кажа и как ще ги вкара...първия, типично в негов стил ще мушни топката между краката на защитника на стоук, после ще направи двойно подаване с Джерард.. ще излезе сам срещу вратаря и хладнокръвно ще го преодолее със един от многото си любими финтове и след това необезпокояван от никого ще насочи спокойно топката в долния десен ъгъл на опразнената врата.Втория и третия ще ги вкара с убийствената си и неотразима глава , с която е разплаквал почти всеки вратар във ВЛ.
И утре гледаш,верно стане така

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- manutd legeng
- Контакти:
Hakercheto написа:Тоя мач трябва да ги бием. Имам такова предчувствие за лесна победа. Ливърпул си е Ливърпул и победата е наша
2-0
Поол са си...Поол! Ще се борят с топката...като прасе с тиква!

manutd legeng написа:Hakercheto написа:Тоя мач трябва да ги бием. Имам такова предчувствие за лесна победа. Ливърпул си е Ливърпул и победата е наша
2-0
Абе след всяко твое изказване все по-трудно ми става да реша ти дали си прасе или тиква...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Karsa Orlong
- Контакти:
Gil-galad написа:manutd legeng написа:Hakercheto написа:Тоя мач трябва да ги бием. Имам такова предчувствие за лесна победа. Ливърпул си е Ливърпул и победата е наша
2-0
Абе след всяко твое изказване все по-трудно ми става да реша ти дали си прасе или тиква...
Той сега изживява последни дни злоба, че след 1-2 години вече ще са извън шестицата (където са прекарали по - голяма част от съществуването си)

Време е вече за Х.От два мача вече нямаме Х и то на наш терен.Това е направо кощунство.
П.П.Шегата на страна.Надявам се да бъде мач с много голове във вратата на Стоук и 0 във вратата на Ливърпул.Прогноза 4:0.
П.П.Шегата на страна.Надявам се да бъде мач с много голове във вратата на Стоук и 0 във вратата на Ливърпул.Прогноза 4:0.

Последна промяна от gilento93 на 14 яну 2012 18:29, променено общо 2 пъти.
bez-nick написа:0:0 или 1:1 изглеждат най-логичните резултати от този двубой, да не кажа 100%-ви, но давам по 50% вероятност за двата варианта на Х-саЛивърпул играе силно само със силните, тъй като практикува тактитката на по-слабите отбори и печели мачове с глуха защита и на контри
срещу по-слабите е тежко, защото трябва да се надиграва с тяхната защита, а с посредственото нападение и почти никаквите халфове, без никаква техника е тежко, наистина жалко за този отбор, провалят го тотално, само един Джерард дърпа отбора от тотално затъване
ей човек много си зле първо за каква глуха защита говориш като нашата защита е втора в първенството и как срещу по-слабите е по-тежко защото трябва да се надиграва с тяхната защита значи на "силните" защитата пие бира в някой бар като играе с Ливърпул така ли,халфовете ни са на световно ниво в лицето на хендерсън,даунинг и адам за нападението си донякъде прав но другите глупости дето си писал само те излагат плюс това изчакай да се върне суарез и да поиграе малко с джерард не знаем тогава какво ще стане...
- Karsa Orlong
- Контакти:
killacali написа:халфовете ни са на световно ниво в лицето на хендерсън,даунинг и адам
МОЛЯ?!