Говоря за реалните цени на които се сключва сделка не за тези по медиите дето ги разправят брокерите .
И аз ще чакам за място някъде по искърското дефиле , примерно Пасарел ми харесва за една скромна
къщичка с хубав двор и гараж , ех мечтий ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
фифи перото написа:uppercut написа:прав в е автора не копувайте и накажете алчните ........... направо ми побеляват косите като се сетя че за малко щях да дам почти 90 000 е за апартамент в широкия център ,![]()
![]()
хахахха сега мога да си купя 2 за същите пари и на всичкото отгоре избора е огромен ,но ще изчакам предстоящия спад от 10-20% ........ а той е неизбежен
и опитите да ни излъжат че уж цените отново се покачват го доказват
![]()
![]()
![]()
В широк център на...? Каспичан?![]()
Изборът бил огромен...хахахах..Имаш ли проблеми със зрението?Сериозно те питам!
Pichichi написа:За съжеление в Бг банките правят каквото си поискат и няма нито един държавник които
да спре произвола им . Подкрепям напълно последното мнение за банките , много е зле
положението при нас. Всеки път когато видя г-н Л.Хампарцумян по медиите да обяснява как
"няма начин лихвите да паднат, има инфлация и безработица в ЕС и даже трябва да сме доволни че
не вдигат лихвите но трябва да имаме едно наум че в бъдеще може да се вдигнат " и ме
напушва смях но и ми става тъжно за хилядите хора поробенни от тяхната банкова система
само за да може въпросният господин и още 100-ци като него да взимат космическите си
заплати и бонуси които са напълно незаслужени !!!
uppercut написа:прав в е автора не копувайте и накажете алчните ........... направо ми побеляват косите като се сетя че за малко щях да дам почти 90 000 е за апартамент в широкия център ,![]()
![]()
хахахха сега мога да си купя 2 за същите пари и на всичкото отгоре избора е огромен ,но ще изчакам предстоящия спад от 10-20% ........ а той е неизбежен
и опитите да ни излъжат че уж цените отново се покачват го доказват
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта