Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Tommi написа:LaRgO написа:Според мен, за ръководството привличането на централен защитник не стои на дневен ред. Търсят централен нападател, халф и крило.
И аз мисля така. Въпреки че халф не ни трябва, ако не се разделим с някой.
Съгласен съм, че халф не ни трябва.
Зависи за какъв халф става въпрос.Ако е офанзивен да идва.
- blue avalanche
- Контакти:
siniq_fen написа:Грийн преподписа ли официално
Да!За 2г.!
Нека вземат Хайри,пък ако ще и без крило да останем...
biofreeze написа:Нека вземат Хайри,пък ако ще и без крило да останем...
От година време се надявам това да стане факт, това е страхотен футболист за българските стандарти

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

blue avalanche написа:Cayman написа:Лидера в класирането в момента там 4 нови също уредени преди Нова Година.Попадийн и миналата зима беше на лагера зимата нищо против момчето,но 2 поредни зими ли го транферираме с твойте сравнения?Въобще грешка след грешка в твойто теза ,която трябва да ме обори. С тия директори при нас стана ''много вожд малко индианец'' Много приказки и никаво действие,а другите клубове си траят и пазаруват.Идва клуб от Б група и се справя по-добре от нас това е за срам вече.
Поправям си "грешката".
1.Искаш ли да видиш тези със синята фанелка:
2.Ако Пинто гледа,СПОРЕД ТЕБ,като "уплашен заек",като какво гледа Витиня?
3.Ако в Левски бяха довели Витиня и Мантула,ТИ щеше ли да дадеш банкет,че сме се "окомплектовали" навреме?
За домашно:
14-я от миналия сезон се справя по-добре от шампиона.Познай в кой шампионат е това.
Много ми е интересно как определи селекцията на Лудогорец?Как да гледа Витиня като може би за пръв път вижда толкова много журналисти.Това че идва от 14-ия в Румъния не значи че е слаб футболист.На 25 години е.
Финландеца e на 20 години 35 мача за втория във финланското първенство Интер Турку като 23 са изиграни от началото на първенството.Има над 20 мача за младежите на Финландия.Също така от 2008 до 2010 има 37 мача и 2 гола за втория отбор на Портсмут.
Радек Петр е на 24 години и има 32 мача за млаежките формации на Чехия като играе на 2 Европейски първенства с тях.Завършва и 3-ти на Олимпийските игри за юноши.Има 45 мача за белгийския си отбор от 2010 година до сега като 13 са в Суперлигата на Белгия.
Аргилаши е определян като един от най-големите таланти в България.На 20 години идва от Брсетник.Близо 6 месеца е следен от скаутите на Лудогорец преди да бъде привлечен.
От всички водещи отбори Левски и ЦСКА закъсняват със селекцията си.С един бек не се гони титла приятел.Самият факт че Лудогорец обяви за цели спечелването на титлата и купата на България след привличането на новите играчи говори лично на мен ,че са класни.Най-малкото Лудогорец следи няколко месеца определени играчи преди да им предложи договор.
Последна промяна от Parmalat на 09 яну 2012 00:04, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:От всички водещи отбори Левски и ЦСКА закъсняват със селекцията си.С един бек не се гони титла приятел.
Не закъсняват изобщо. До началото на полусезона има месец и половина.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi новите попъленеия имат нужда от време да се сработят с отбора.А не да се пускат в мачовете от първенството без да са участвали в цялостната поготовка на отбора.Разбира се ако новите играчи са много класни,то те ще се впишат бързо в отбора.Например Барт и Гулдан от Лудогорец бяха привлечени няколко дни преди началото на първенството и са изиграли всичките 15 мача за отбора им.
Четох и че сте писали че Хаири е освободен,но не е точно така.Той е в трансферната листа на отбора и всеки който го иска ще трябва да плати исканата сума за да го привлече.
Четох и че сте писали че Хаири е освободен,но не е точно така.Той е в трансферната листа на отбора и всеки който го иска ще трябва да плати исканата сума за да го привлече.
[center]R.I.P[/center]
Parmalat написа:Tommi новите попъленеия имат нужда от време да се сработят с отбора.А не да се пускат в мачовете от първенството без да са участвали в цялостната поготовка на отбора.Разбира се ако новите играчи са много класни,то те ще се впишат бързо в отбора.Например Барт и Гулдан от Лудогорец бяха привлечени няколко дни преди началото на първенството и са изиграли всичките 15 мача за отбора им.
Тези работи малко се преувеличават и обикновено служат за оправдание на треньорите. В началото на полусезона играчите не са сработени (а пък ако и времето е лошо, оправданията стават две

Ако вземем играчи, които са в добра физическа форма (досега да са играли или да са водели подготовка с отборите си), а би трябвало да са точно такива (случаи като Калво и Рисп са изключения, защото при тях визитката изигра важна роля, не нещо друго), не е проблем да се впишат в отбора за 2-3 седмици. По време на първенството треньорът също ще провежда подготовка по определена програма преди всеки мач, ще дава тактически указания за всеки съперник и т.н., така че новите ще са наясно какво да правят, важното е физическото им състояние да е добро.
В Англия купуват нови играчи и те веднага започват да играят, в други страни имат кратка пауза, но отборите също са активни на трансферния пазар до последно.
За Хайри има трансферна сума, но при положение, че Черноморец иска да се освободи от него, всичко ще е въпрос на преговори. Договорената цена може да е съвсем символична.
Последна промяна от Tommi на 09 яну 2012 01:22, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!