Хопман къп 2012
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- L.P.F.C.-1926
- Контакти:
Re: Хопман къп 2012
Честито...... 

Честита победа. Жалко, че не се класираме за финалите.
- OldTrafford
- Контакти:
Айде победааа!
Щеше да е по-сладко да ги бием в два сета ама..
Щеше да е по-сладко да ги бием в два сета ама..

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Айдее ушихме ги. Жалко че не се игра цял мач за да им е пълно унижението. Честита победа!
Бравоооооооооооооо
Невероятен Гришо!
Страхотен тандем са с Цвети! Дано се навият за двойки на олимпиадата!
Невероятен Гришо!
Страхотен тандем са с Цвети! Дано се навият за двойки на олимпиадата!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
- Neron
- Контакти:
Важното е че радват хората радват нас феновете и най вече българите в Австралия можеха да го ударят през просото и да загубят но те показаха че спорта все още може да бъде за феновете.Браво Гришо Браво Цвети.Успех на АО и шампиони в Лондон на лято.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Невероятно аз бях доста голям песимист и реално си мислех, че можем единствено Дания да бием, но Цеци и Гришо бяха невероятни. При дебюта ни в турнира да завършим на 3/4-то място заедно с Испания това е нещо голямо. Надявам се годината както започна така и да завърши. Цеци да се завърне в топ 30, а Гришо да стигне до топ 30.
Пловдивчанинът написа:Невероятно аз бях доста голям песимист и реално си мислех, че можем единствено Дания да бием, но Цеци и Гришо бяха невероятни. При дебюта ни в турнира да завършим на 3/4-то място заедно с Испания това е нещо голямо. Надявам се годината както започна така и да завърши. Цеци да се завърне в топ 30, а Гришо да стигне до топ 30.
С играта която показа Гришо днес силно се надявам да изкачи и по-напред от топ 30.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Gonzi_407 написа:Пловдивчанинът написа:Невероятно аз бях доста голям песимист и реално си мислех, че можем единствено Дания да бием, но Цеци и Гришо бяха невероятни. При дебюта ни в турнира да завършим на 3/4-то място заедно с Испания това е нещо голямо. Надявам се годината както започна така и да завърши. Цеци да се завърне в топ 30, а Гришо да стигне до топ 30.
С играта която показа Гришо днес силно се надявам да изкачи и по-напред от топ 30.
Нека де не бързаме с големите очаквания, защото всичко идва с времето си. Естествено, че всички искаме ако може и в топ 10 дори да влезе още тази година, но реално погледано е най-реално да влезе в топ 30. Все пак тепърва предстоят и важните мачове. За съжаление от тези мачове няма точки за ранглистата. Важното е сега в Сидни да влезе в основната схема и ако може поне до 2-ри кръг да стигне, а след това на Аустрелиън оупън вече се надявам на един евентуален 1/16 финал.
Последна промяна от Пловдивчанинът на 06 яну 2012 16:36, променено общо 1 път.
Уникални тенисисти имаме
Не знам дали всички осъзнаваме как България има двама топ играчи, което е в пълен противовес с всякаква спортна, икономическа, политическа и каквато си изберете логика. В България няма тревен корт, а Гришо спечели Уимбълдън за юноши, Цвети игра 1/4 финал и полуфинал при жените, сега завършват трети/четвърти на Хопмън къп
Силно се надява, че ще ги видим в Лондон и то като медалисти. Колкото до публиката - тя дори беше на по - високо ниво. Уникално е България да има подобна подкрепа в далечна Австралия, имаше дори азиатци в агитката 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.