Хванатите с допинг от ЦСКА на линия за първия кръг - ето как

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Хванатите с допинг от ЦСКА на линия за първия кръг - ето как

Мнениеот terata » 04 яну 2012 13:06

Jorkorazporko написа:Водите много глупави спорове! Щом футболистите не са взимали забранените медикаменти по собствена воля, а напротив били са в неведение и единствено доктора е знаел какво взимат, значи не носят отговорността!

Точно затова се води основно спор ;) Нека оставим настрана, че става въпрос за ЦСКА... значи по-твойта логика и по логиката на тоя там Горанов ли къв е, ВСЕКИ ЕДИНотбор може да процедира по тоя начин, да назначава там некъв си доктор, който да ги зоби и кат го хванат, лекарчето пак да пише неква сълзлива декларацийка че само той си е виновен и в последствие само доктора да отнася наказанието. Дали е нормално това според теб?

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 04 яну 2012 13:06

Отново "радини вълнения" в обора . ;)
Справедливо е комисията да прецени кой колко е виновен и да наказва според "заслугите" . Ако футболистите не са виновни , ясно е че трябва да получат минимални наказания . Доктора при всички положения трябва да го отнесе при положение че той е давал препаратите , футболистите не са фармацефти .
В Подуене да се съсредоточат върху казионното си клубче , което е добре да бъде закрито за доброто на българският футбол. Че се очертава да опорочат още едно първенство .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 04 яну 2012 13:10

Къв рев бе?Толкова сте си замъглили очите от тъмно червените очила ,че някой трябва да ви каже какво се случва в реалния живот ! Вечно сте свикнали да минавате метър и сега май не ви е толкова комфортно.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 яну 2012 13:11

Нека лилавите не опитват такава дълбока мисловна дейност, че ще скъсат някой менискус. Каква е точно логиката, която трябва да се следва, за да се накажат футболистите? Ама били хванати с допинг. Как е попаднал в тях и защо се изключва възможността именно доктора да е виновен? Той има грижата за здравето и възстановяването им. Може ли той да им дава медикаменти, а те да се опълчат защото видиш ли, съмняват се в "чистотата" им. Или всеки футболист трябва да е и професор по химия и да знае съставките на лекарствата. Разбирам, че звучи абсурдно да няма наказания, тъй като всеки отбор може да си назначи лекар-бушон, но пак питам - каква е вината на футболистите? По кой начин точно са виновни те? Едва ли на своя глава са тръгнали да взимат забранени стимуланти. На какво могат да разчитат - да минат метър ли? Особено пък Тодор Янчев - на края на кариерата си да се излага като кифладжия. Не звучи сериозно. ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 яну 2012 13:13

RealRed написа:Искам и да аз да си кажа мнението. Обичам ЦСКА, велик клуб с велика история, с велики спортисти, прославили името на България и на клуба. И винаги ще го обичам, защото това е моят отбор, и никога не бих го загърбил. Както няма да го направя и сега. И сега ще защитя отбора си не с червените фенски нищо неразбиращи и невиждащи очила, а с погледа на реалист - срам е от това което се случи с тези футболисти, дали положителна допинг проба. Срам е защото първо са спортисти, второ са от любимият ми клуб и трето - вината винаги не е в тях. По стара българска традиция - ние, българите разбираме от всичко, никога не сме виновни, и другите са се съюзили в жестока конспирация за да ни прецакат. Факт е обаче, че това не е така. Факт е, че са дали положителна допинг проба, факт е че имаме признание от страна на доктора. Ето защо, доблестните мъже поемат отговорност и казват "Да, и аз имам вина за всичко което се случи - за мачовете, за резултата, за тренировките, за съблекалнята, за допинга". Ето защо моето скромно мнение е: И ДОКТОРА, И ФУТБОЛИСТИТЕ ДАЛИ ПОЛОЖИТЕЛНА ДОПИНГ ПРОБА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЖЕСТОКО. За да няма след година, не двама, а тридесет допингирани от тридесет различни отбора. За да няма след година въпроси - стигнахме ли дъното? клубният ни футбол е много слаб? "Папуа и Нова Гвинея все още нямат национален футболен отбор, но въпреки това, са преди нас в световната ранглиста"
Ето затова трябва да бъдат наказани жестоко. Защото на мен лично ми писна да слушам оправдания, невинност и простотии от страна на футболисти, журналисти и прочие, които подкрепят гореспоменатото - НИЕ ВИНАГИ СМЕ ПРАВИ И НИКОГА НЕ СМЕ ВИНОВНИ. Глупости. Докато всеки от нас не потърси вината първо в себе си, и не се научи да се самокритикува, без да обвинява другите - такъв нещастен фенски живот ни чака. Та дори и по-лош.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 04 яну 2012 13:18

гарфилд написа:Не бих се учудил.Титаните и без това искат да им се размине на играчите и да накиснат единствено доктора.Ей така обаче не става.И вълка сит и агнето цяло,Бог да го прости овчаря,доктор Крайнов. ;)

Поговорката така гласи и е актуална точно за този случай . " Вълкът сит, агнето цяло и овчарчето преяло. Всички доволни, най вече доктора със солиден бонус за "самопризнания". Е НЯМА ТАКОВА ПЪРВЕНСТВО НЯМА ТАКАВА ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 яну 2012 13:19

Ебаси заглавието :arrow: Хванатите с допинг от ЦСКА на линия за първия кръг :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 яну 2012 13:22

delqnski47 написа:Като ми сипят отрова в кафето без да знам,значи че аз съм си виновен,аха!Еми има логика!Кой ме е карал да го пия,я :mrgreen:

Ако ти сложат некъв наркотик в сака докато пътуваш за Египет примерно :lol:И после те гепят на летището :lol: Кой ще е виновен :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 04 яну 2012 13:25

Един прост въпрос към феновете на ЦСКА в темата-трябва ли хванатите със забранени вещества играчи на ЦСКА да бъдат наказани с лишаване от състезателни права за определен срок?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 яну 2012 13:25

Синя Гордост написа:Къв рев бе?Толкова сте си замъглили очите от тъмно червените очила ,че някой трябва да ви каже какво се случва в реалния живот ! Вечно сте свикнали да минавате метър и сега май не ви е толкова комфортно.

а вие никога не минавате метър нали и на вас не ви е толкова комфорнтно колкото на нас така ли бе отворко?Горките Левски винаги ги режат за каквото се сетиш..вместо да мълчиш където Бойко ви намери спонсор тука ми се правиш на света вода ненапита...Бойко като намери спонсор на всички клубове тогава , ще го приема за нормално, но сега това не е нищо повече от подкрепа от правителството..тръгнал да ми говори за метър..не веднъж не са ви наказвали както трявба по закона на БФС и по закона на българското законодателство.Откакто имате стадион веднъж не сте плащали наем за него ...тръгнал да ми говори за комфорт и кой минава метър....добре че е Бойко да ви оправи бакиите иначе смятяй,че няма да имате пари и за тока на Герена....
Последна промяна от POPCORN на 04 яну 2012 13:28, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”