Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!
Бойко Борисов определено е пич, но гъзолизците около него са го извадили извън реалността и е започнал да губи представа за случващото се наоколо. Със сигурност направеното от него и правителството не е малко, но пък да ни се натяква под път и над път, как ако него го няма ще се свърши света, е глупаво и несериозно и затова хората с право негодуват.
Последна промяна от T&T на 26 дек 2011 10:06, променено общо 1 път.
- mertezaker
- Контакти:
Може и Бойко Борисов да е направил повече неща от предишните правителства (всъщност успешно и обичано правителство няма), но това негово меко казано "арогантно" поведение спрямо българския народ и постоянното му изтъкване му вредят отколкото помагат. "Аз направих това, аз направих онова..." - е хубаво де, това ти е работата, не е нужно да го казваш, ние виждаме.
- obi4am_pirin
- Контакти:
И като го освиркват какво ? После пак всички гласуват за ГЕРБ и за техните кандидати...[/quote]rzEtw написа:pas написа:obi4am_pirin написа:Блестящото изказване на Премиера на България: "Искат да са си в кочинката, да са си там, да няма финали, да няма зали. Да гледат по телевизията и да цъкат с език", добави премиерът.
От действията му предполагах, че за него сме животни, но сега си го каза и в прав текст!За ББ ние сме добитък!
Не искам да защитавам никой, но наистина се възмущавам, когато на даден човек се приписват думи, които не е казал. Борисов го каза това за определени хора - тези, които го освирквали в залата и го каза ясно. Нищо не е казвал на българите или българския народ като цяло. Да ме извинява автора на темата, но когато кажеш половината истина, всъщност казваш лъжа. А той, ако иска да се чувства добитък.
п.п. Не съм привърженик на ББ, но точно с подобни опити за скандали някои ни правят на маймуни.
Защо го освиркват хората къде де що се появи?
Купуване...машинации...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- B__A__N__DA__TA
Във време на криза се хвали, че строи зали и магистрали,а в същото време,трябва да сме много пестеливи,че видите ли ,ще станем като Гърция,Испания,давали ни за пример....за какъв пример обаче
Преди около 2 години гърците го казаха..Не искаме да ставаме като българите,никога не са изразили позиция по нищо което се случва С ТЯХ. Това се случи,когато блокираха границата и оня и тогава мълча като ***ка
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- Captain Stottlemeyer
pas написа:....Не искам да защитавам никой, но наистина се възмущавам, когато на даден човек се приписват думи, които не е казал. Борисов го каза това за определени хора - тези, които го освирквали в залата и го каза ясно......
А тези хора в залата какви са били - китайци, марсианци?!...
П.П. "Зевсе, ти се сърдиш - значи не си прав." Древногръцка мъдрост
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 дек 2011 10:29, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Tribune East 1912
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Блестящото изказване на Премиера на България: "Искат да са си в кочинката, да са си там, да няма финали, да няма зали. Да гледат по телевизията и да цъкат с език", добави премиерът.
От действията му предполагах, че за него сме животни, но сега си го каза и в прав текст!За ББ ние сме добитък!
Авторе, не съм някъв гербаджия, обаче ББ изобщо не каза това за всички българи. Пусни целият текст, защото така създаваш излишно напрежение и нерви на много хора!
- JohnnieWalker
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Omynigo написа:прав е !
Започвай да квичиш тогава!
Просто сравнение... Комплексари...
- Бижутера
- Контакти:
Всеки народ заслужава съдбата си, какво недоволствате сега? Нали ние си го избрахме Бойко, ние го направихме Бог....а сега ше го слушаме и ше му се радваме 
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
4oko i boko
- Контакти:
Бижутера на 26 Дек 2011 10:31
+1
Всеки народ заслужава съдбата си, какво недоволствате сега? Нали ние си го избрахме Бойко, ние го направихме Бог....а сега ше го слушаме и ше му се радваме
+1
Captain Stottlemeyer написа:А тези хора в залата какви са били - китайци, марсианци?!...
Ако аз не обичам привържениците на даден отбор, това означава ли, че имам нещо против всички фенове в България? Ако тегля една на някой футболист, това ще означава ли, че мразя футбола? Мислете малко с главичките си! Има хора, които се опитват да използват всякакви форуми, за да си прокарват политическите възгледи. Същото беше и за "лошия човешки материал", а се оказа, че точно такива думи не са казвани. Обаче скандала си остана и повечето хора са убедени, че Борисов е казал точно това. Достатъчно кусури си има, та да му се приписват и думи, които не е казал. Правете си политическата агитация, но не обичам да ме пързалят по толкова елементарен начин!
Последна промяна от pas на 26 дек 2011 10:36, променено общо 1 път.