ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед
Гадно е, но е факт... Срамно е , но е преодолимо... Унизително е , но ще се справим... GLORY GLORY MAN-UNITED!!!
Тъжно е,но е факт.Слаба игра и слаби резултати.Както е тръгнало - тази година много,много трудно ще спечелим трофей.Казах по-рано,през януари са нужни трансфери.Сега ще трябва да гледаме Юнайтед по БНТ
Отбора,който гледахме в първите месеци на сезона,вече не е същият! Контролирахме мача,но без резултат.Равенствата като домакини ни изядоха главата...
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Не съм от Юнайтед,но още не мога да повярвам какво се случи?!В началото,когато се теглеше жребия за групите тази изглеждаше най-лесна и че Юнайтед ще си я вземат спокойно,но формата в която влязоха оказа голямо влияние!Не мога да си ги представя Юнайтед в ЛЕ. 
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
ivo1964 написа:Гадно е, но е факт... Срамно е , но е преодолимо... Унизително е , но ще се справим... GLORY GLORY MAN-UNITED!!!
Дааа и аз бях така след загубата от Сити викам си САФ ще вдигне отбора ще се съвземем, ама то стана така, че още по-голям срам има :@
[/center]Re: ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед
Stanislav_Ivanov написа:Не съм от Юнайтед,но още не мога да повярвам какво се случи?!В началото,когато се теглеше жребия за групите тази изглеждаше най-лесна и че Юнайтед ще си я вземат спокойно,но формата в която влязоха оказа голямо влияние!Не мога да си ги представя Юнайтед в ЛЕ.
И аз не мога ама ето стана. Просто много много много много ме е яд, много е ми е гадно ама ще си гледаме по БНТ и така. Успех на твоя отбор
[/center]- Neftochimic1892
- Контакти:
Нелепо ! И двата манчестърски отбори в Л.Е. 
-
theprideofplovdiv
- Контакти:
Ако в този момент кажа "Муахахахахахахахахах" сигурно ще си отнеса наказание,но колко и да не ми се иска да ви го кажа-Манчестър е голям отбор и ние феновете на футбола губим от това,че отпаднахте,но все пак е хубаво да бъдете приземявани,защото доста пъти във футбола съдбата меко казано е била на ваша страна 
theprideofplovdiv написа:Ако в този момент кажа "Муахахахахахахахахах" сигурно ще си отнеса наказание,но колко и да не ми се иска да ви го кажа-Манчестър е голям отбор и ние феновете на футбола губим от това,че отпаднахте,но все пак е хубаво да бъдете приземявани,защото доста пъти във футбола съдбата меко казано е била на ваша страна
Сега се надявам поне очите на САФ да се отворят и да се направят трансфери, защото със стъклените човечета Фабио и Рафаел и звездите - Парк, Андерсон, Гибсън, Карик, Македа и Диуф сам виждаш докъде го докарахме.
[/center]Re: ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед
Neftochimic1892 написа:Нелепо ! И двата манчестърски отбори в Л.Е.
Сега ако Тотнъм продължат гледай какво става
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Rofles написа:Stanislav_Ivanov написа:Не съм от Юнайтед,но още не мога да повярвам какво се случи?!В началото,когато се теглеше жребия за групите тази изглеждаше най-лесна и че Юнайтед ще си я вземат спокойно,но формата в която влязоха оказа голямо влияние!Не мога да си ги представя Юнайтед в ЛЕ.
И аз не мога ама ето стана. Просто много много много много ме е яд, много е ми е гадно ама ще си гледаме по БНТ и така. Успех на твоя отбор
Мерси,хубавото в ситуацията е че поне ще има и интересни мачове в ЛЕ
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]