Одобрявате ли исканата оставка на Симеон Дянков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Одобрявате ли исканата оставка на Симеон Дянков

Мнениеот marmi52 » 06 дек 2011 19:24

8-)

sl321 написа:Колега ако много си наясно с илюминати няма да седиш и да спориш за политика!
Последното ти изречение показва че думата илюманати я използваш като нещо което не разбираш.В контекста на илюминати има ли значение кое правителство е на власт? Спри да пишеш несвързани неща.По-добре си кажи че си почитател на комунистите и не се опитвай да ставаш оригинален с използването на илюминати.Смешен си.
Всички като теб,знаещи- незнаещи ,плюят ли плюят по каквото и да е.Дай решение.Да плюе всеки знае!

Ами като разбираш повече от мен, напиши ти нещо, де !
Ясно, че което и правителство да дойде, нещата ще са почти едни и същи, защото България се управлява отвън. Темата обаче беше за Дянков, а не за правителството. Затова написах, че Дянков ще си отиде едва, когато си отиде правителството.

vladitol написа:Няма ли някой да го прибере тоя лудия , какви Илюминати те гонят,бре момко :oops:

Пич, пий си спокойно ракията ! ;) Илюминати няма да дойдат във вашето село. Не бой се ! :lol:

Blagoy написа:Прекалено много си обсебен от теорията на конспирацията, илюминати и тем подобни! ;)
И човек, който ми казва, че сивата икономика може да е добра за първи път срещам...

Ти, си прекалено промит мозък, за да споря с теб ! Сивата икономика е място, където си изкарва прехраната половин България. Премахнеш ли я - обричаш на глад стотици хиляди. За мен това е важно, а не "финансовата стабилност на държавата".
Когато разберете, че хората са по-важни от държавата, вероятно нещата ще започнат да се оправят !
Говориш за прозиводителност на труда и с това оправдаваш ИЗКУСТВЕНО поддържаното мизерно положение, в което държат народа ни. Да те попитам тогава - в Гърция много по-висока ли е производителността на труда ?
А, знаеш ли, че освен в Естония, другата държава, в която е въведено електронното правителство е Португалия.
Португалците са цъфнали и са вързали да знаеш ! :mrgreen:
И като е толкова добро "електронното правителство" ЗАЩО не го приложат в САЩ, във Великобритания или Франция например ?
Защо пак ние да сме опитните мишки ????
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 дек 2011 20:00

dodo7271 написа:Абсолютно съм наред. Ако той беше министър-председател, реформите щяха да започнали много отдавна и да са свършили много отдавна. А Бойко Борисов и Цветанов му пречат непрекъснато, мислейки за собственото си его и политическо оцеляване. Последният пример е пенсионната реформа. Ясно е, че възрастта трябва да се вдигне, както иска Дянков. Бойко го знае много добре, но се уплаши от първия протест на синдикатите и веднага даде заден. Сега ние ще плащаме за това, че имаме един страхливец за министър-председател.

Каква възраст да се вдига бе брат ...
Ами всички доклади сочат, че средната продължителност на живота в България е 67-70 години !
А тоя иска хората да се пенсионират в този диапазон !! ???

Ма разбира се ...
Как не са се сетили всички развити държави преди това за такава реформа !??
Вдигаш пенсионната възраст до толкова, че пенсиониралите се да могат да вземат пенсия едва 1-2 години ...
"Чиста работа" !!!
Я колко пари ще се спестят така ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 дек 2011 20:05

marmi52 написа:8-)

sl321 написа:Колега ако много си наясно с илюминати няма да седиш и да спориш за политика!
Последното ти изречение показва че думата илюманати я използваш като нещо което не разбираш.В контекста на илюминати има ли значение кое правителство е на власт? Спри да пишеш несвързани неща.По-добре си кажи че си почитател на комунистите и не се опитвай да ставаш оригинален с използването на илюминати.Смешен си.
Всички като теб,знаещи- незнаещи ,плюят ли плюят по каквото и да е.Дай решение.Да плюе всеки знае!

Ами като разбираш повече от мен, напиши ти нещо, де !
Ясно, че което и правителство да дойде, нещата ще са почти едни и същи, защото България се управлява отвън. Темата обаче беше за Дянков, а не за правителството. Затова написах, че Дянков ще си отиде едва, когато си отиде правителството.

Не си точен.Казваш следното:
marmi52 написа:8-)

Колкото по-рано си отиде това правителство от власт, толкова по-добре за България ! ;)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 дек 2011 20:13

Gonzi_407 написа:Твърдо ДА!
Пенсионна реформа преработена 100 пъти - знак за незнание какво да се прави!
Никаква реформа в Митниците. Контрабандните цигари са на всякъде!
Никаква реформа в приходната агенция - оставяме на страна карлсон и летящия НАП пропуснал циганските палати!
Минимален дефицит в бюджета!??!?!- Няма страна във валутен борд с дефицит!
Изпука над 4 милиарда от фискалния резерв!
Ефекта на кабела (който обеща още през 2010) все още е Дефекта на кабела (митници, нап и полиция в единна система)
Страх от орязване на привилегии в държавната хранилка - МО, МВР, Администрация...
Пълен крах в събирането на осигуровките!

И ако още някой ми обеснява, че го харесвал защото "свивал колана" да се гръмне!

Нямам какво да добавя към това !
Я Про-герберистите" да се опитат да оборят фактите по-горе !!!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 дек 2011 20:15

Да, бе, ще те оборват...Те си знаят едно-който не е с ББ, е турчин или комунист!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 06 дек 2011 20:38

Синьо сърце написа:Да, бе, ще те оборват...Те си знаят едно-който не е с ББ, е турчин или комунист!

Аз съм нацист,но подкрепям Дянков. Аман от либерало-червени чифутляци!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2011 20:46

KategorieC написа:
Синьо сърце написа:Да, бе, ще те оборват...Те си знаят едно-който не е с ББ, е турчин или комунист!

+1
Нямам какво да добавя към това !
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 дек 2011 21:37

Аман от пишман-нацисти! Откога нацистите подкрепят комунисти? Кой е ББ и отде иде,а? Кой е Плевнелиев? Кой е Дянков и някой май спомена нещо за чифути...Кой е шеф на МВР и отде иде? Много широко скроени нацисти, брей...Тц,тц,тц...Евалла!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 06 дек 2011 21:39

KategorieC написа:

8-)

Супер ! Само ми обясни кои са "червени" ? Станишев ли ? Ами, той е водач на ПЕС - европейските социалисти. Това е втората по големина група в Евр(оп)ейския парламент ... :roll:
Кои са "чифутляци" ? По-точно кои не са "чифутляци" ? Тези от Световната банка, чиито представител е Дянков или тези от МВФ ? Ами, по-големи "чифутляци" от тези - здраве му кажи !!!
Пичове, вие сте тотално объркани ! :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 дек 2011 22:05

Изображение

Чекай ти от тия обяснения...Те ти баш-нацисти на Сталинград! Кога е да бесят дечица и жени са голям ербап, видиш ли ги колко им е добре там? Ама добре изглеждат, а?

Върни се в “Свободна зона”