Bourgas написа:Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:А и да добавя, заради подобни келеши в така наречената агитка, нормалните футболни фенове седят при домакините, както имаше и хора днес от нас...
Що така ... а аз си мислех , че проблема е при мен
Въпреки очевадната ирония да ти кажа моето мнение, ако позволиш. Първо не ходят по причината Събев-Черноморец, коята всички от Бургас знаем. Второ, заради подобни келеши като един, в последствие разбрах, че се казва Върбан. Че ние 50 човека щяхме да се сбием сами бе? Третата причина е интернет или тв, зависи от алтернативата за гледане на мачове и последната - уговорките. Това е. И аз отивам да гледам футбол от Бургас, а не отивам да гледам Черноморец или Нефтохимик. Да не почна да цитирам мнения от "бургазлии" от сайтове като бургас24 (браво канари, смачкайте цаците, видяхте ли шарани прости и т.н.)
Е , че нали аз това говоря откакто съм във форума . Не напразно ги нарекох - влечуги . Дали сини , дали зелени - влечуги . Че те заради Херо , не намериха начин поне един общ плакат да вдигнат . Какво друго искаш . Преките излъчвания , не са проблем . Основния проблем е , че за хората вече , дори и присъствието на Херо не е гаранция , че нещо се прави . И като стана въпрос за Херо ... честно казано изпитвам силни съмнения , че ще се задържи дълго в Черноморец .
[/center]
[/center]
[/center]