Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 дек 2011 21:49

Bourgas написа:
Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:А и да добавя, заради подобни келеши в така наречената агитка, нормалните футболни фенове седят при домакините, както имаше и хора днес от нас...

Що така ... а аз си мислех , че проблема е при мен :mrgreen:

Въпреки очевадната ирония да ти кажа моето мнение, ако позволиш. Първо не ходят по причината Събев-Черноморец, коята всички от Бургас знаем. Второ, заради подобни келеши като един, в последствие разбрах, че се казва Върбан. Че ние 50 човека щяхме да се сбием сами бе? Третата причина е интернет или тв, зависи от алтернативата за гледане на мачове и последната - уговорките. Това е. И аз отивам да гледам футбол от Бургас, а не отивам да гледам Черноморец или Нефтохимик. Да не почна да цитирам мнения от "бургазлии" от сайтове като бургас24 (браво канари, смачкайте цаците, видяхте ли шарани прости и т.н.)

Е , че нали аз това говоря откакто съм във форума . Не напразно ги нарекох - влечуги . Дали сини , дали зелени - влечуги . Че те заради Херо , не намериха начин поне един общ плакат да вдигнат . Какво друго искаш . Преките излъчвания , не са проблем . Основния проблем е , че за хората вече , дори и присъствието на Херо не е гаранция , че нещо се прави . И като стана въпрос за Херо ... честно казано изпитвам силни съмнения , че ще се задържи дълго в Черноморец .
Последна промяна от Искам си Акаунта на 04 дек 2011 21:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 дек 2011 21:50

Честно казано изпитвам силни съмнение, че ще има Черноморец догодина. Жал ми е за Херо и тези, които наричат себе си хора, но се държат като мекотели.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 дек 2011 21:54

1912chaflio написа:А ве каде е този NTTODOROV.Сега видя ли как една публика може да надъха един отбор ,а ми разправяш че дори и 20000 да имало на стадиона няма значение ще ли сме да паднем -класата си била класа.Е гахси и класата днеска трябваше да паднете с повече но се отървахте

Тук съм. Бях в Пловдив на мача...И видях два посредствени отбора с потресаващ брак в играта. Видях един надъхан Ботев, който спечели напълно заслужено и един непознат, вял, бездушен, безличен и слаб Черноморец. Факт. Няма какво да кажа - честитя ви победата, а ако ние бяхме отбор с класа пак го твърдя - и 30 000 да сте - пак щяхме да ви бием, но се видя, че сме отбор без класа. Факт....Доволен ? ;)
ПС: Бях искрен и за да съм изцяло искрен ще споделя - мача намириса, но това не омаловажава успеха ви. Ние не заслужавахме да продължим напред.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 дек 2011 21:55

k.dimitrov написа:До Muscarin.
Никой не умаловажава победата Ви. Отборът Ви игра много добре, момчетата Ви се раздадоха на терена. Но имайте предвид, че това с нашия отбор се случва вече втори път този сезон - а със Славия бяхме домакини и нямаше как да им повлияе публика.
Във Варна и Стара Загора агитките не са по-малки или по-малко активни от Вашата, но това тогава не повлия на отбора ни. Поради тези причини се съмняваме, че има нещо друго за днешното им нежелание за игра. Ние също не го очаквахме и сме страшно изненадани. Познаваме отбора си и можем да преценим кога са надиграни, но са се раздали на терена и кога са излезли не да играят, а за нещо друго.

Приятелю ... Херо официално обяви купата за приоритет . Дори на срещата във фен клуба каза , че там ще бъдат хвърлени всички сили , защото не разполага с равностойна резервна скамейка за първенството . Затова и приказките , че отбора не е бил мотивира ми са меко казано странни . Ама какво да каже човека друго .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 дек 2011 22:01

Относно футболистите на Поморие. Ако Херо не ги пожелае аз ще се радвам да отидат в Нефтохимик и да му помогнат в постигане на целите, които си е поставил.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 04 дек 2011 22:04

След като наскоро беше писано че на "Лазур" ще спрат тока,защо се чудите защо Черноморец не е играл? То всичко е за пари-както искате,така ме разбирайте.Само че те и Поморие са в това положение,ама играха 100 пъти по-добре на Колежа и направиха равен. Няма да има нормален Черноморец докато го има Събев
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 дек 2011 22:06

Ако са решили да разтурят отбора не виждам защо веднага са се заели със селекцията. Преди малко по Нова обявиха официално, че Преслав Йорданов е състезател на Черноморец. Явно има проблеми, но дано имат благоприятен завършек.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 дек 2011 22:11

Брех,че активна тая тема,бе!Няколко неща да кажа.muscarin изглеждаш свестен тип и се чудя как може да сравняваш Херо с Радукан.По-горе бях писал,че нашите са излезли без мотивация,след като се замислих обаче този мач все повече ми прилича на онзи със Славия!Тогава не бяха взимали пари дълго време и всички знаем какво стана.Няколко дни по-късно взеха заплати и пак всички знаем какво стана.Така,че Херо вероятно ги е мотивирал,но Събев не ги е.И това "мача беше решен преди да започне",което Херо каза може би означава ,че го е очаквал.Не мога по друг начин да си обясня играта,особено положението за втория гол.И все пак пичове,явно е,че ни е тежко,но няма да се скрием от нападките ви,както вие го направихте след мача с Любимец.Достойнство имаме,явно пари нямаме.И не ни плашете с Любимец,Черноморец може да победи всеки,ако Събев реши.
"Бъркаш ... не сме гранд . Цяла седмица обяснявате , че вие сте "гранда" . Радвайте се на победата , защото доколкото разбирам е заслужена . Просто не се заблуждавайте , че публиката е причината Ботев да спечели мача . По горе съм писал - провал за Черноморец . Дали провал на Херо , че не е успял да мотивира отбора ( аз лично не вярвам на думите му ) , дали провал на футболистите , чието поведение си е чисто предателство спрямо Херо ( особено в сегашното му състояние ) ... но ПРОВАЛ . Ако Черноморец беше победил след изпълнение на дузпи , пак щях да кажа , че мача е провал . Просто при тази разлика в класите , всичко различно от победа на Черноморец , означава , че някой не си е свършил работата". Акаунт за пръв път съм съгласен с теб!!
И пичове,с тоз треньор в А група-невъзможно!!!!
П.С.Дано дойдат по-добри дни в синьо!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 дек 2011 22:13

Bourgas написа:Честно казано изпитвам силни съмнение, че ще има Черноморец догодина. Жал ми е за Херо и тези, които наричат себе си хора, но се държат като мекотели.

Това си го мисля от една година,дано грешим!!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 дек 2011 22:13

Не че съм привърженик на Събев, но не виждам откъде ще дойдат пари ако той се махне, макар че е явно, че това което дава е недостатъчно. Не виждам кандидат да откупи Черноморец. При наличието на 2 бургаски отбора Общината не ще може да дава пари само за единия, след като в Общинския съвет има доста съветници - противници на Черноморец. Дано се появи добър спонсор, както се говори.

Върни се в “Черноморец”