Rivaldo10 написа:Сиси, май те затрудни въпросчето ми?
Не е, но повече няма да ти отговарям на провокациите ти, към мен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rivaldo10 написа:Сиси, май те затрудни въпросчето ми?
Sisi 1914 написа:Rivaldo10 написа:Сиси, май те затрудни въпросчето ми?
Sisi 1914 написа:Rivaldo10 написа:Сиси, май те затрудни въпросчето ми?
santiliana написа:То понеже нашите трансфери бяха лятото, та изобщо не бяха рисковиЕдвам се дотътрихме до "почетното" 4-то място. И защо да не се взимат сега нови? При положение, че всички виждаме, че има големи "дупки" в отбора, във всички линии.Не е ли по- подходящо именно сега да са повечко привлечените (и освободените), та през зимната подготовка да се обиграват, все пак става дума за период от около два месеца. После цял пролетен полусезон вече ще са "свикнали един с друг". И лятото (може би с една-две корекции), за ЕКТ ще може отбора да влезе окомплектован и сработен.
THE G.A.M.E написа:Според мен, дясното крило на Етър ( тоя, дето си правеше каквото си поиска със защитата ни ) ... Заслужава Внимание.
Иначе зимата, задължително- ляв бек, който да се подготвя за титуляр ( Старокин става за резерва )
- Централен бранител, но тук не е толкова наложително, защото виждаме, че младите се справят, като им се гласува доверие ... Трябва да вземем напредвид и Асен Георгиев.
- Дясно крило
- Централен нападател
За другите постове ... Зависи от това, кои ще си ходят ...
Жоржиньо написа:Мартин Станкев нали така или?
THE G.A.M.E написа:Жоржиньо написа:Мартин Станкев нали така или?
Да, Станкев, допадна ми ... Страшно нахален ( в добрия смисъл на думата ) и пробивно крило ! ...![]()
Напомня ми малко на Зе ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта