Равносметка на една тъжна беройска есен.....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Равносметка на една тъжна беройска есен.....

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 ное 2011 17:41

Бръснара написа:Ами вземете си го и го вижте колко струва бе.Много го обичате.Все пак е ваш човек.Последните 4 мача за първенство срещу вас ги загубихме,като никога не сме имали толкова черна серия срещу вас.Винаги са ви треперели шортите в Зарата,а сега това станаха най-лесните ви мачове...........

Приятелю, не знам на колко годинки си, но се изказваш твърде неподготвен. ;) Балансът в Стара Загора е 15 победи за "Левски", 17 равни мача и 13 победи за "Берое", като последната е от април 1992 г., когато Илиан Илиев още риташе в "Левски". :lol: :lol: :lol:
http://levskisofia.info/others.php?tour=1004&team=110
П.П. Направете си добра селекция през зимата и не търсете под вола теле, с пръдня боя не става..... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 ное 2011 18:12

Просто сте неблагодарни душици! Как да направи отбор като всеки трансферен прозорец се продават най-добрите играчи? Това лято бяхте пред фалит ама Илиев реши да остане, не да напуска потъващия кораб! Сега след като държавата ви пое и има сигурност, има пари ще видим на пролет нов отбор!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 27 ное 2011 18:39

Най малко виновен е Илиан.Просто сте едни неблагодарници,ама както каза един човек по горе ,с пръдня боя не става.

Потребителски аватар
Бръснара

Мнениеот Бръснара » 27 ное 2011 18:41

Ей разни от Герена да ни нарекат неблагодарници и това го доживях :o
Драги левскарчета.Точно вие за благодарност недейте говори много моля.Няма да давам примери,но вие вашите най-големи легенди като Гонзо дето ви носиха гърба си ги псувахте,а да псувахте и Сираков и Стоилов,сега искате да се връщат.Само да кажа досега Илиан не е псуван.На това вашето се вика демагогия и лицемерие.Вие ако бяхте на наше място още след като изпаднахме 2008 щяхте Илиан да го разпнете на кръст.Ама сега ви зеят устичките.Дано скоро се сбъдне мечтата ви да стане ваш треньор и ще се видим пак.Вашият Левски под негово ръководство и с неговият обичаен начин на игра не 1000,ами 200 човека няма да събира.Ама ще си говорим пак.
Не знаете какво е състоянието на клуба,не живеете покрай него.Живейте си с модата Левски и давайте мнения във вашите теми.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 ное 2011 19:56

Равносметката ли ами тя е ужасяваща.Изиграхме 16 мача тази есен,в тях записахме 3 победи,3 равни и ни биха като тъпани на селска сватба и като шкембета у довар цели 10 пъти.Съперниците ни бият а пък ние ги уважаваме и сме им благодарни,че ни учат на футбол защото тази игра нашите ритнитопковци грам не я владеят и чуват.Ако случайно мачът нещо се закучи нашите супер звезди така майсторски сами се бият,че чак противниците им завиждат за лекотата,финеса и супер съвършенството с което го правят,примери за това колкото щеш тази есен.Това което практикува Берое тази есен е всичко друго но не и футбол.Ритане,блъскане,кюскане и издевателствуване над горката топка,два паса не можем да вържем а камо ли да играем футбол.Абсолютна катастрофа и трагедия е трупата на Илиан Илиев.Футболистите ги знаем,те просто толкова си могат-анонимници от класа са с 1-2 изключения.Треньорите ли, ами явно и те не струват щом като питомниците им за 16 мача не показаха нищо ама наистина нищо стойностно и футболно.Това е безличната есен на 2011 година на един супер безличен,слаб и отблъскващ Берое.Все пак има и нещо хубаво в супер тъжната беройска есен-полусезонът свърши,естествено с това свършват и загубите в официални мачове за тази календарна година.Няма мое,няма твое, тази есен всеки би слабакът Берое и Берое пада лошо пада,на това поне са научени момчетата от треньорите.Благодарни сме на треньорите и футболистите за резилът и срамът който брахме.Евалла.Най-добрите сме,а бе няма какво да говорим ние сме номер 1.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 28 ное 2011 09:09

Национална черта на българите е само да се оплакват.Ето ги и "наш'те" футболни капацитети.Едвам изчакаха да свърши сезона и се започна с плюенето.Берое е такъв,какъвто е и на всеки мач аз пак ще съм там.На недоволните ще им кажа да си стоят на топло пред телевизора.Да,отборът ни е зле откъм игра,отблъскващ футбол,но да кажеш че играчите не искат да победят-това вече е престъпление към момчетата.не знам какво очакват някои капацитети от точ отбор.Селекция без пари (поради липса на такива),играчи само със свободни трансфери +липса на късмет и един два случая с играчи,които бяха освободени поради различни причини,водят до мястото в класирането днес.Дерзайте уважаеми "фен"-ове,вашето мнение за мен е piece of shit. :idea:
I'M BLIND!IMPRESS ME!

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 28 ное 2011 10:28

Ами, както съм споменавал, ТЕЦа да вади 400-500 хиляди и да купува Любимец ангро, барабар с треньора. Поне Ботев Пловдив ще можем да бием, щото сега ме съмнява!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 28 ное 2011 16:56

Gonzi_407 написа:Просто сте неблагодарни душици! Как да направи отбор като всеки трансферен прозорец се продават най-добрите играчи? Това лято бяхте пред фалит ама Илиев реши да остане, не да напуска потъващия кораб! Сега след като държавата ви пое и има сигурност, има пари ще видим на пролет нов отбор!

За кой ли път някой друг ни казва истината в очите!!!
Напълно съм съгласен с мнението на колегата.Все някога щеше да дойде момента вече футболистите да изпуснат парата ,защото на мускули изкараха две години.Толкова са ни възможностите на този етап и трябва да го приемем.През зимата с някое ново класно попълнение се надявам отбора да има друг облик.
Вижда се че някои от футболистите имат представа как да играят ,но почти всеки мач го играем с 9-10 човека , а не с 11.Дали Дидо ще замалее в 20-тата минута и някой трябва да го покрие , дали Слави ще я замота в центъра и ще търси фал , дали Миленчо като вземе топката ще погледне към Илиан и ще го пита къде да подава - това са ни футболистите сега.Бягане от отговорност и футболно неможене.
Като толкова плюете по треньора нека да ви кажа прословутия списък с играчи желани от него през лятото кои бяха:
1.Симеон Райков - не дойде , отиде в Левски исе наложи като титуляр по крилото
2.Димо Бакалов - Предпочете парите на Домусчиев (нормално)
3.Венци Живков
4.Владимир Зафиров - този пристигна
5.Романов - в момента в Локо Сф

Е , къде са тези футболисти ?Кой дойде? Атанас Чипилов - вечната надежда ,Янко Вълканов който цяло лято не можа да се пласира никъде и не проведе даже лагер с отбора ,Иван Горанов - да не останем валат от сделката с Левски за Тошко (иначе добър футболист),Рангел Абушев- добра сделка ,Емо Ангелов - изигра едва три мача
Ами с тези - толкова!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 30 ное 2011 22:32

Брей нашите балет майстори днес загубиха в контрола от Сливен само с 2:1.Поклон пред подвига на момчетата и треньорите за тази почетна загуба.Спасибо ребята,вие сте нашта гордост.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 01 дек 2011 15:15

sandi74 написа:Брей нашите балет майстори днес загубиха в контрола от Сливен само с 2:1.Поклон пред подвига на момчетата и треньорите за тази почетна загуба.Спасибо ребята,вие сте нашта гордост.

Това бяха неграта бе :mrgreen:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Берое”