ЦСКА - Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот amoros » 27 ное 2011 11:07

Всичко друго освен победа за ЦСКА ще бъде изненада.Трудно ЦСКА2 ще бие едно макар ,че при втория отбор амбицията ще е по голяма.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 ное 2011 16:02

Не знам защо, но ми се струва, че ще бием Лудогорец. Не защото ще сме ги надиграли, ами защото Домусчиев ще ни "пусне" великодушно трите точки. А в замяна през май месец ние ще им ги върнем ако се налага. По - добре да си разменят по три точки отколкото по една. Не че футбола като такъв има полза от това, но у нас е така. ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 28 ное 2011 08:14

Дано да ни зарадват момчетата с най-добрата си игра до сега и поне с 3 гола във вратата на Лудогорец.Всички са вече изморени ,но сигурно Минев ,Гъргоров и Александров ще се хвърлят да се доказват ,че неоснователно са били пренебрегнати и трябва много да внимаваме с тях.УСПЕХ на ЦСКА , за да могат да подходят със спокойствие за мача със Спартак Пл. Прогнозирам резултат 3-1.
Последна промяна от fen0212 на 28 ное 2011 09:48, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 ное 2011 09:12

Синьо сърце написа:Mistreated,няма нищо пожелателно,а елементарна логика-досега играхме без треньор и идея,оттук нататък,както споменава Old death,дори и без селекция Костов ще изстиска възможното и ще въведе тактическа постройка и дисциплина, а това е напълно достатъчно,за да се каже, че Левски ще върви нагоре!Не съм казал,че ще ставаме Реал М, а че ще вървим нагоре!Мисля,че съм ясен по тази точка.
Относно ЦСКА-не твърдя,че имам подробни наблюдения,но от това,което гледах-не знам дали ви харесва!Много въвираш загубите ни от водачите-но на Разград и Бургас бяхме гости!Във Варна, май не бихте или се лъжа?На същата логика ще ти кажа,че пък си взехме 100 % другите мачове, а вие- не!Сиреч-логическият извод би бил, че ако вземем две дербита плюс мача с вас,ще сме първи!Победили сте с късмет-ний пък в Бургас паднахме с късмет!И пак забравяш,че това,което е било при Гонзо,вече няма да бъде!А и късметът,знаеш,се обръща...Така,че в игрови план не ни превъзхождате,във финанси също,програмата е приблизително равна-сиреч водите с три или пет точки и нищо повече!(е,може и осем,да речем)! :) Не виждам при вас никакво основание за излишен оптимизъм или пък подценяване на сините-но ако го направите-толкоз по-добре за нас!А за качествата на Дуци-без коментар!

След играта ви и срещу Банско, и най-вече срещу Светкавица, още ли си убеден, че Костов ще ви направи отбор? Защо не можете да разберете нещо много важно. Футболистите ви нямат потенциал бе човек. Имате 2-3 добри играчи и те играят, когато си поискат. Какви титли, какви 5 лева ми говориш. Костов е до втората ви издънка, разбери го. Гонзо ще му отрови душата.
Ние може да не сме спечелили във Варна, но и не загубихме. А в един шампионат всяка точица може да се окаже решаваща. Гости или не в дербитата, важното е, че ги губите.
Говориш за нашия късмет, а я седни и си припомни колко точки взехте вие "на кантар" тази есен. Или викаш съдиите и те свирят вечно срещу вас, като вчерашния следобяд.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 28 ное 2011 09:14

1-2 ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 ное 2011 10:56

Бием Лудата гора здраво и сме есенен първенец !!! Просто няма кой да ни спре .... !
catch me ... if you can !

totubg
Контакти:

Мнениеот totubg » 28 ное 2011 11:35

ЦСКА СА ДЛЪЖНИ ДА ПОБЕДЯТ !!

ДВАМА ЧОВЕКА СМЕ ОТ ВРАЦА, ТЪРСИМ СИ ПРЕВОЗ ЗАРАДИ СТАЧКАТА НА ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ !! НЯКОЙ, АКО ИСКА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДА ХОДИМ.. ДЕЛИМ ПЪТЯ.. ПИШЕТЕ МИ НА ФЕЙСБУК: Теодор Бориславов http://www.fb.com/totubg

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 28 ное 2011 12:51

Всички на стадиона !!! Трябва да сме поне 5 000 тази вечер !
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 ное 2011 14:02

Айде всички на Армията, трябва да убием Лудогореца 8-)

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 28 ное 2011 14:12

luddeN написа:Всички на стадиона !!! Трябва да сме поне 5 000 тази вечер !

ах.....колко ми е гадно, че трябва да се молим на големите фенове да дойдат на стадиона, че да има 5 000 .......... е тва е .....българите въобще не сме фенове ........... вместо на тоя мач да има 25 000 ние се молим да имало 5 000 ..........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Върни се в “Архив”