http://www.***.eu/news142519.html
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Ей много хейтъри в тоя форум,много нещо бре,и всеки акъл дава,как пък някой от вас така не се беше объркал да бъде на залата след края на мача,просто ей така между другото,да види и чуе за какво става реч,как футболисти се крият по колите,други уж откликват на молбите за разговор а стоят и не знаят какво да кажат,как тренера отговаря на въпроси с "ами-ами" и малко по-дълги думи и изречения без всякакъв смисъл,това което видях беше примирение и страх,няма смисъл да пиша,направо нямам нерви за повече
HASTA DE LA VICTORIA
Ае стига нерви, стига ядове и напрежение. Ето ви нещо, което би трябвало да ви накара малко поне да се усмихнете и отпуснете
)))))))))
http://www.blitz.bg/sport/article/110033
http://www.blitz.bg/sport/article/110033
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
То се видя, че нашата черна перла може да играе само при температурен диапазон 25 - 35 градуса. Що не вземе ръководството да купи един чукча за хладните месеци. Не е лошо и да се вземат 5 - 6 пловдивски момчета за по - дълга резервна скамейка, щото някои умници сраха и плюха по Дани Георгиев, Ели Маркес и Адемар.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
ShooterMan
- Контакти:
Като Дани Г,така и Ели Маркес и Адемар направо блестят та се късат в новите си отбори.Адемар,който е най-добрия от тримата е резерва на тотален смешник като Румен Трифонов,а Дани Г. просто лъска обувките на Даксон и Златински в Локо Пд,ако не бяха изгонили Габор Ерош и неговите щеше да лъска,както и тези на Ненад Лукич.Ели Маркес пък изобщо не съм го забелязал,знам,че е в Славия,но нищо не чувам за него,явно е най-добрия там,но се прикрива като негър в тъмна нощ
.Отървахме се от 3-ма пълни смешници,за тях ли ревеш?Нали се сещаш,че точно тези 3-мата + подобните им Юруков,Домакинов,Дяков(които също БЛЕСТЯТ в новите си отбори) имаха участие в куп резили като 0:4 в Монтана,0:4 в Каварна,всичките до един без Д.Г. бяха и най-големите гении на отпадането с дузпи от Калиакра...за тях ли ти домъчня?За Ради Бачев?Тц тц тц...всичката тази леш се криеше зад гърба на Кривия,на Жоро Илиев,Миро Манолов,Борносузов....че дори и на Шабленския!Да,я се сети как страхотния Адемар Таварес се НА*РА в Стара Загора в 90 минута и не щеше да бие дузпата,която Димов би и изтърва,а после тези 2 точки излязаха крайно фатални?По-голямо доказателство от това,че са мишоци,които без овчаря-Алекс Кривия нищо не струват трябва ли ти?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Като Дани Г,така и Ели Маркес и Адемар направо блестят та се късат в новите си отбори.Адемар,който е най-добрия от тримата е резерва на тотален смешник като Румен Трифонов,а Дани Г. просто лъска обувките на Даксон и Златински в Локо Пд,ако не бяха изгонили Габор Ерош и неговите щеше да лъска,както и тези на Ненад Лукич.Ели Маркес пък изобщо не съм го забелязал,знам,че е в Славия,но нищо не чувам за него,явно е най-добрия там,но се прикрива като негър в тъмна нощ.Отървахме се от 3-ма пълни смешници,за тях ли ревеш?Нали се сещаш,че точно тези 3-мата + подобните им Юруков,Домакинов,Дяков(които също БЛЕСТЯТ в новите си отбори) имаха участие в куп резили като 0:4 в Монтана,0:4 в Каварна,всичките до един без Д.Г. бяха и най-големите гении на отпадането с дузпи от Калиакра...за тях ли ти домъчня?За Ради Бачев?Тц тц тц...всичката тази леш се криеше зад гърба на Кривия,на Жоро Илиев,Миро Манолов,Борносузов....че дори и на Шабленския!Да,я се сети как страхотния Адемар Таварес се НА*РА в Стара Загора в 90 минута и не щеше да бие дузпата,която Димов би и изтърва,а после тези 2 точки излязаха крайно фатални?По-голямо доказателство от това,че са мишоци,които без овчаря-Алекс Кривия нищо не струват трябва ли ти?
С риск да бъда набеден за адвокат на ДаниГ, според мене той е по-добър плеймейкър от всички наши играчи, с изключение може би да Жоро Илиев (просто неговата харизма е ОГРОМНА и ми пречи за обективна оценка!) и по-полезен играч от всички наши играчи с изключение на Сашко (А.А.-15) и може би Илко и пак Жоро Илиев. Да, още преди ме обориш - аз мисля, че ДаниГ е по-полезен играч дори и от Камзола.
Я да използвам новите достижения в статиската на колегите - ако това http://www.zerozero.pt/jogador.php?epoca_id=141&id=59897&op=zoomstats&tpstats=club е лъскане на обувки, то естонския ни Меси, пловдивското чудо, дето го привличаме две години, и най-големите ни надежди не лъскат обувки ами ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
-
ShooterMan
- Контакти:
Лесно е да те оборя след като сравни ползата от Дани Г. с тази от Камазола.С риск пък аз да прозвуча еретично казвам,че Камазола е най-полезния ни играч на терена изобщо.Играч,който НЕ играе слаби мачове,играч,който е еднакво силен и във Варна,и извън Варна.И няма нужда от аргументи...само казвам-бройте загубите ИЗВЪН Варна от пристигането на Камазола,защото те са доста малко -Левски,ЦСКА(Купа),Локо Пд,Литекс....не знам дали осъзнаваш,че с пристигането на този играч тук сме бити извън Варна едва 4(ЧЕТИРИ) пъти за 2 полусезона,а всички помним какво беше преди той да дойде...имаме 2 хикса с Локо Сф навън и победа над Славия и Черноморец,т.е. над стойностни отбори.Дани Г. както добре помним беше винаги пълна скатавка извън Варна,основна причина за поредица загуби навън със слабите си игри.Освен това е и трошлив,докато Камазола е направо железен,пропуснал е 2 мача общо поради наказания.Изключително е смешно да се сравнява най-постоянния и полезен играч на отбора ни с една пълна дупка,та ние без Камазола мязаме на отбор от Б група,сети се какъв мач направихме със Светкавица и Монтана,срещите,които Камазола пропусна.Дори Жоро Илиев с цялата си харизма играе слаби мачове,няма дни и т.н.,но такова нещо при бразилеца НЯМА.Дори и по-далеч бих стигнал казвайки,че Камазола слага в малкото си джобче абсолютно всички играчи на Черно Море играли на неговия пост във всичките години от както гледам футбол....Рикардо Андре нищо не струва пред него,Димов-също,единствено Наско Борносузов се доближава до Камазола,но му отстъпва по креативност и чиста игра.Изобщо...как ти хрумна да сравняваш един класен дори за Европа играч,играл в Хартс и Шатору,силен бразилски клуб като Жувентуд
с мишка като Дани Г,изгонен от турския анонимник Ордурспор
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
аз ти зададох персонално два въпроса. знам, че имаш проблем с кратката форма
, но именно това е богатсвотото на форума - всеки да си изкаже мнението по начин, по който си иска ... въпросите ми изискваха сумарно едно изречеие и едно да/не
- не ги намерих в отговора ти.
очевидно ти се обсъжда Камазола (а не въпросите ми
) - повярвай ми, че е имало мачове този полусезон на Тича, в които съм наблюдавал специално прехвалената му игра (понякога ей така си "набеждавам" някой футболист и внимателно следя какво прави цял мач с или без топка), и в които е бил тотално безполезен в градивен план, а именно - при нашите разигравания, в повечето случаи седи позициониран на една линия с противников играч, без да прави усилия да се открие и да участва в разиграването (това води до безцелно изсипване на топката директно от защитник някъде напред в стил а'ла Танко - напоследък май пак често го наблюдаваме).
във футболната игра няма дефиниция на "мишка", но има дефиниции (можене/неможене) на спиране на топка, преценка на ситуацията дали да бъде направен пас с едно-две докосвания или топката да бъде задъжана и отиграна след това, и паса, независимо кога, да е точен. аз твърдя, че според мене (казвам СПОРЕД МЕНЕ, а не изказвам крайни общовалидни "истини", като тебе) ДаниГ ги умее тези неща по-добре от всеки един наш футболист в момента, с изключение на Жоро Илиев.
да се оценява и сравнява играта на един отбор за различни сезони, години, епохи ... на база на това, дали е играл или не е играл в него един единствен играч (в твоя случай Камазола), за мене лично е абсурдно. по твоята логика, това, че не падаме навън, може да се дължи идването на Генов, а не на Камазола, и това, че падаме у дома и имаме отбелязани 1.14 гола средно мач - на липсата на ДаниГ
... да не говорим за корелационни зависимости (писал съм научен труд по тая тема - не я подхващай
)
очевидно ти се обсъжда Камазола (а не въпросите ми
във футболната игра няма дефиниция на "мишка", но има дефиниции (можене/неможене) на спиране на топка, преценка на ситуацията дали да бъде направен пас с едно-две докосвания или топката да бъде задъжана и отиграна след това, и паса, независимо кога, да е точен. аз твърдя, че според мене (казвам СПОРЕД МЕНЕ, а не изказвам крайни общовалидни "истини", като тебе) ДаниГ ги умее тези неща по-добре от всеки един наш футболист в момента, с изключение на Жоро Илиев.
да се оценява и сравнява играта на един отбор за различни сезони, години, епохи ... на база на това, дали е играл или не е играл в него един единствен играч (в твоя случай Камазола), за мене лично е абсурдно. по твоята логика, това, че не падаме навън, може да се дължи идването на Генов, а не на Камазола, и това, че падаме у дома и имаме отбелязани 1.14 гола средно мач - на липсата на ДаниГ
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
-
ShooterMan
- Контакти:
Мога само да ти кажа в кратка форма - НЯМА разиграване в което да не участва Камазола или по-точно да не стартира от него.Явно харесваш играта на Дани Г,не отричам добрите му моменти,но те бяха във Варна и то само в някои мачове.Не ни трябват играчи за някои мачове,навремето Милен Петков беше казал,че ни трябва постоянство и силата ни беше там в постоянните силни игри във Варна и извън Варна на Кривия,Жоро,Миро,Юруков,Борносузов,цялата защита и вратар...сети се,че тогава Дани Г беше просто една резерва 
На 34 станах,пуцай куме,одъртяхме
Само Черно Море 1913 Варна,един живот се живее,удри
Живо и здраво на всички от форума
HASTA DE LA VICTORIA