Синьо сърце написа:До Old death-принципно е така.Забравяш обаче, че и при ЦСКА няма финанси.И е редно да видим зимните селекции,за да правим някои изводи!Защото,ако сините вземат желаните от Костов трима футболисти,това променя нещата доста!За Литекс и Разград съм съгласен абсолютно!Mistreated,няма нищо пожелателно,а елементарна логика-досега играхме без треньор и идея,оттук нататък,както споменава Old death,дори и без селекция Костов ще изстиска възможното и ще въведе тактическа постройка и дисциплина, а това е напълно достатъчно,за да се каже, че Левски ще върви нагоре!Не съм казал,че ще ставаме Реал М, а че ще вървим нагоре!Мисля,че съм ясен по тази точка.
Относно ЦСКА-не твърдя,че имам подробни наблюдения,но от това,което гледах-не знам дали ви харесва!Много въвираш загубите ни от водачите-но на Разград и Бургас бяхме гости!Във Варна, май не бихте или се лъжа?На същата логика ще ти кажа,че пък си взехме 100 % другите мачове, а вие- не!Сиреч-логическият извод би бил, че ако вземем две дербита плюс мача с вас,ще сме първи!Победили сте с късмет-ний пък в Бургас паднахме с късмет!И пак забравяш,че това,което е било при Гонзо,вече няма да бъде!А и късметът,знаеш,се обръща...Така,че в игрови план не ни превъзхождате,във финанси също,програмата е приблизително равна-сиреч водите с три или пет точки и нищо повече!(е,може и осем,да речем)!Не виждам при вас никакво основание за излишен оптимизъм или пък подценяване на сините-но ако го направите-толкоз по-добре за нас!А за качествата на Дуци-без коментар!
Принципно си прав,но изпускаш една съществена подробност.Не искам да меря финансите,които искат да инвестират във футбола Титан и Батков,но ние имаме доста конвертируеми футболисти.Сега се говори за някакъв интерес към Зику от страна на китайци,които искат да дадат 2.2 млн за него.Реалната цена на Делев в момента е около 600-800 хиляди евро.Мораеш имаше кауза за продажба в договора за 4,5 милиона.Достатъчно е да бъде продаден само единия от тях,което е реално на фона на огромното струпване на офанзивни играчи и завръщането от наем на Шеридан,за да се намерят пари за един качествен вътрешен халф.Кажи ми какви са опциите пред Левски в тая плоскост.Единствените ви двама играчи,които имат някаква цена не желаят да преподпишат договорите си и ще си отидат през лятото без пари.Пак ще повтора,че ако някой не даде пари на Батков и през зимата ще правите трансфери за 50000 от западната БФГ.Ти лежиш на надеждата,че ще ни бието през пролетта.И аз имам тая надежда,но с тази разлика,че ние пак ще ви бием.Гледам футбол от 45 години.Никога не съм виждал по трагичен отбор на Левски и ще е престъпление,ако сега не ви направим една серия от 6-7 поредни победи.Началото вече е положено