ЦСКА - Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот Old_death » 25 ное 2011 14:33

Синьо сърце написа:До Old death-принципно е така.Забравяш обаче, че и при ЦСКА няма финанси.И е редно да видим зимните селекции,за да правим някои изводи!Защото,ако сините вземат желаните от Костов трима футболисти,това променя нещата доста!За Литекс и Разград съм съгласен абсолютно!Mistreated,няма нищо пожелателно,а елементарна логика-досега играхме без треньор и идея,оттук нататък,както споменава Old death,дори и без селекция Костов ще изстиска възможното и ще въведе тактическа постройка и дисциплина, а това е напълно достатъчно,за да се каже, че Левски ще върви нагоре!Не съм казал,че ще ставаме Реал М, а че ще вървим нагоре!Мисля,че съм ясен по тази точка.
Относно ЦСКА-не твърдя,че имам подробни наблюдения,но от това,което гледах-не знам дали ви харесва!Много въвираш загубите ни от водачите-но на Разград и Бургас бяхме гости!Във Варна, май не бихте или се лъжа?На същата логика ще ти кажа,че пък си взехме 100 % другите мачове, а вие- не!Сиреч-логическият извод би бил, че ако вземем две дербита плюс мача с вас,ще сме първи!Победили сте с късмет-ний пък в Бургас паднахме с късмет!И пак забравяш,че това,което е било при Гонзо,вече няма да бъде!А и късметът,знаеш,се обръща...Така,че в игрови план не ни превъзхождате,във финанси също,програмата е приблизително равна-сиреч водите с три или пет точки и нищо повече!(е,може и осем,да речем)! :) Не виждам при вас никакво основание за излишен оптимизъм или пък подценяване на сините-но ако го направите-толкоз по-добре за нас!А за качествата на Дуци-без коментар!

Принципно си прав,но изпускаш една съществена подробност.Не искам да меря финансите,които искат да инвестират във футбола Титан и Батков,но ние имаме доста конвертируеми футболисти.Сега се говори за някакъв интерес към Зику от страна на китайци,които искат да дадат 2.2 млн за него.Реалната цена на Делев в момента е около 600-800 хиляди евро.Мораеш имаше кауза за продажба в договора за 4,5 милиона.Достатъчно е да бъде продаден само единия от тях,което е реално на фона на огромното струпване на офанзивни играчи и завръщането от наем на Шеридан,за да се намерят пари за един качествен вътрешен халф.Кажи ми какви са опциите пред Левски в тая плоскост.Единствените ви двама играчи,които имат някаква цена не желаят да преподпишат договорите си и ще си отидат през лятото без пари.Пак ще повтора,че ако някой не даде пари на Батков и през зимата ще правите трансфери за 50000 от западната БФГ.Ти лежиш на надеждата,че ще ни бието през пролетта.И аз имам тая надежда,но с тази разлика,че ние пак ще ви бием.Гледам футбол от 45 години.Никога не съм виждал по трагичен отбор на Левски и ще е престъпление,ако сега не ви направим една серия от 6-7 поредни победи.Началото вече е положено ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 25 ное 2011 16:42

Тежък мач за червените,но смятам че ще спечелиме мача с 2:1 голове на Янис Зику и Станислав Костов ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 ное 2011 16:49

Old_death написа:Ти лежиш на надеждата,че ще ни бието през пролетта.

При положение,че сме загубили едното Дерби,то да чакаме титла без да спечелим второто,е безпредметно!Аз обаче мисля,че титлата ще се реши именно в този мач.А как ще свърши-кой знае!Има време-ще видим.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 ное 2011 17:50

Синьо сърце написа:
Old_death написа:Ти лежиш на надеждата,че ще ни бието през пролетта.

При положение,че сме загубили едното Дерби,то да чакаме титла без да спечелим второто,е безпредметно!Аз обаче мисля,че титлата ще се реши именно в този мач.А как ще свърши-кой знае!Има време-ще видим.

.Не сте загубили едно,а вече две поредни ;) Не искам да го разбираш като заяждане,но в последната година мачовете ни с вас са най-лесните ни мачове.Сега четох,че Бойко обещал до края на годината да ви намери спонсор.Това е голяма простотия.Министър председателя няма право като такъв да се определя чии фен е и да лобира за даден отбор.Въпреки всичко,ако той успее и вкара свежи пари при вас,имате някакви шансове при една разумна трансферна политика.Но нали знаеш от кой зависи това и кой е скритото ни оръжие?Подозирам,че егото на Гонзи ще го накара да направи всичко възможно за да провали Костов.Това не изключва и възможността нашите "корифеи" да направят поредното ритуално самоубийство.На тоя фон остава само да изчакаме и да видим как ще се развият събитията.Загубите ли дербито,а вероятността да загубите точки не само там,а и в Ловеч,просто трябва да се сбогувате с всякакви надежди.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 ное 2011 20:11

Мда,че Гонзо ви е скрит коз си прав... :)А ако спечелим пролетното дерби и ви изпреварим,едва ли някой ще помни двете поредни загуби! За последното ти изречение-ами нали и аз казвам това! :) Относно премиера ,когото, знаеш, не харесвам-мисля, че това са пропагандни трикове!Но дори и да има нещо такова, то наскоро босовете ви заявиха, че им е помогнал много и нямат претенции дали търси или не някакъв спонсор за нас-сиреч няма неравнопоставеност в случая!!!А ББ ще направи всичко възможно да се хареса на ВСИЧКИ фенове в следващата година и половина-идват избори,нормално!Но много отидохме в абстракции,а темата е мач ЦСКА–Лудогорец.
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 25 ное 2011 23:50

къде са казвали че бб е помагал на ЦСКА, че нещо съм го пропуснал ........ или под помощ визираш 3 мил. лева наем дето плащаме или навата ни детска школа на ч.знаме ????

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 ное 2011 08:19

Синьо сърце написа:Мда,че Гонзо ви е скрит коз си прав... :)А ако спечелим пролетното дерби и ви изпреварим,едва ли някой ще помни двете поредни загуби! За последното ти изречение-ами нали и аз казвам това! :) Относно премиера ,когото, знаеш, не харесвам-мисля, че това са пропагандни трикове!Но дори и да има нещо такова, то наскоро босовете ви заявиха, че им е помогнал много и нямат претенции дали търси или не някакъв спонсор за нас-сиреч няма неравнопоставеност в случая!!!А ББ ще направи всичко възможно да се хареса на ВСИЧКИ фенове в следващата година и половина-идват избори,нормално!Но много отидохме в абстракции,а темата е мач ЦСКА–Лудогорец.

Лицето Бойко Борисов никога и с нищо не ни е помагал.Напротив.Ние сме може би единствения отбор,на който неговия министър на младежта и спорта,един от сините фенове в това правителство,извиваше ръцете за наеми,при положение,че държавата не е дала и една стотинка за подържането на стадиона.Май по време на това правителство ни взеха школата на 4-ти километър за да строят зала Армеец,а сега Нейков иска да плащаме наем за паркинга на съоръжението,за да ни даде стадиона на концесия.Ако наричаш това отношение помощ,по добре да ви помага на вас.И без това ви търси спонсор.Май не си разбрал за какво става въпрос.Като частно лице той има право да бъде фен на всеки отбор,но няма право да използва служебното си положение,за да помага на някой.Него го е избрала цяла България за премиер и трябва да се държи като такъв,защото на следващите избори май само вие ще гласувате за него и тогава ще ви броим какъв "отбор на народа" сте!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 ное 2011 13:43

Old_death написа:
Синьо сърце написа:Мда,че Гонзо ви е скрит коз си прав... :)А ако спечелим пролетното дерби и ви изпреварим,едва ли някой ще помни двете поредни загуби! За последното ти изречение-ами нали и аз казвам това! :) Относно премиера ,когото, знаеш, не харесвам-мисля, че това са пропагандни трикове!Но дори и да има нещо такова, то наскоро босовете ви заявиха, че им е помогнал много и нямат претенции дали търси или не някакъв спонсор за нас-сиреч няма неравнопоставеност в случая!!!А ББ ще направи всичко възможно да се хареса на ВСИЧКИ фенове в следващата година и половина-идват избори,нормално!Но много отидохме в абстракции,а темата е мач ЦСКА–Лудогорец.

Лицето Бойко Борисов никога и с нищо не ни е помагал.Напротив.Ние сме може би единствения отбор,на който неговия министър на младежта и спорта,един от сините фенове в това правителство,извиваше ръцете за наеми,при положение,че държавата не е дала и една стотинка за подържането на стадиона.Май по време на това правителство ни взеха школата на 4-ти километър за да строят зала Армеец,а сега Нейков иска да плащаме наем за паркинга на съоръжението,за да ни даде стадиона на концесия.Ако наричаш това отношение помощ,по добре да ви помага на вас.И без това ви търси спонсор.Май не си разбрал за какво става въпрос.Като частно лице той има право да бъде фен на всеки отбор,но няма право да използва служебното си положение,за да помага на някой.Него го е избрала цяла България за премиер и трябва да се държи като такъв,защото на следващите избори май само вие ще гласувате за него и тогава ще ви броим какъв "отбор на народа" сте!

Аз за него няма да гласувам,ако ще и Абрамович да докара при нас! :) :) :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 ное 2011 15:19

Синьо сърце написа:
Old_death написа:

Аз за него няма да гласувам,ако ще и Абрамович да докара при нас! :) :) :)

Аз не съм гласувал за него,но сега съвсем нямам намерение да направя рая грешка.Не гласувам за полицаи,мутри и комунисти!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 ное 2011 19:23

Ето го изказването на Димитър Борисов.Нека не се правим,че не го е имало!
http://www.dnevnik.bg/sport/2011/11/10/ ... orisov_da/
Нещата малко ми приличат на гола на Какалов-всички видяха,че е от два метра засада,но си мълчат!Но, ако недай Боже, Левски бие с такъв гол, нашто чудо, та ничие!ГА ще го натяква до края на десетилетието,ще са едни писания и прочее...
Последна промяна от Синьо сърце на 26 ное 2011 19:27, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”