Черно море върви към златните медали

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

s.s..
Контакти:

Re: Черно море върви към златните медали

Мнениеот s.s.. » 09 юли 2009 10:43

морето и берое са ми най-симпатичните отбори в България (разбира се след любимия ми клуб ;) )

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 юли 2009 10:49

ZYKLON написа:Вярвайте си.Изпяхте си песента.Скоро,пак ще си се борите за оцелявате.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 09 юли 2009 10:55

ZYKLON написа:Вярвайте си.Изпяхте си песента.Скоро,пак ще си се борите за оцелявате.

Ти си виж твоя отбор вашите бивши кадри вече не искат да работят в клуба.От мненията ти личи какъв невежа си радвай се на жалкото си съществуване.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 юли 2009 11:31

Абе що не си гледаш Левскито а?Или искаш да ти развия сега тука в няколко реда кратка презентация на героичните ви евробитки с отбори от ранга на българската Б група донесли на България най-големите позори?Що не си гледаш твоето канче и какво те бъркат нашите цели?Какъв заводски отбор може да бъде Черно Море бе хахо,ние сме клуб на 96 години,пръв шампион на България,пръв носител на Купата?Ай си избивай комплексите другаде.Кажи ми,кофти ли е,когато някой ви нарушава статуквото?Кажи ми....кофти ли ти е,че не пуснахме Кривия в Левски а?Кафти ти е.Нека ти е кофти,свиквай,скоро така и титлите няма да ви пускаме.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 юли 2009 12:09

Sagittarius написа:Абе що не си гледаш Левскито а?Или искаш да ти развия сега тука в няколко реда кратка презентация на героичните ви евробитки с отбори от ранга на българската Б група донесли на България най-големите позори?Що не си гледаш твоето канче и какво те бъркат нашите цели?Какъв заводски отбор може да бъде Черно Море бе хахо,ние сме клуб на 96 години,пръв шампион на България,пръв носител на Купата?Ай си избивай комплексите другаде.Кажи ми,кофти ли е,когато някой ви нарушава статуквото?Кажи ми....кофти ли ти е,че не пуснахме Кривия в Левски а?Кафти ти е.Нека ти е кофти,свиквай,скоро така и титлите няма да ви пускаме.

Точен си, Sagittarius. Когато във Варна се е играл първият футболен мач, в София още не са чували за такова нещо като футбол. Явно това момченце с пъпките още е далеч от тази игра щом слага Моряците в категорията на "заводските отборчета". Пуберче, Черно море не е, никога не е бил и никога няма да бъде "заводско отборче"! Това, защо няма толкова титли колкото шопските отбори е ясно на всеки трезвомислещ човек в България. Комунизмът задушаваше всичко що е инако мислещо и извън столицата. Не искам да се впускам в повече подробности - ти самия ще разбереш всичко като пораснеш. И когато шампионските титли ще бъдат все по-рядко и по-рядко в София.
А за Данчо - благодаря ти за играта, а след тези топли думи за отбора и феновете вече си завинаги един от нас. Успех!
Последна промяна от зеления на 09 юли 2009 12:50, променено общо 2 пъти.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 юли 2009 14:48

greengaga написа:Разликата между глупака и оптимиста е че оптимиста вярва в реални и изпълними неща,а глупака В утопий! в този форум само глупаци! Цървулитиииии шампиони! Смях без комиентар уа!

Разликата между такива като теб и някои други е, че такива като теб се дразнят на други, които също постигат успехи. Ти като фен на Левски, искаш само Левски да е шампион и дори не искаш да допуснеш, че няма да бъдеш... и злобееш срещу тия, които са евентуална заплаха. Самото ти изказване тук показва, че чувстваш Черно море като заплаха. Иначе дори нямаше да обърнеш внимание, на мен, Цървула - шампион.. и другите ми колеги, Цървули-Шампиони 8-)
В крайна сметка човек е голям колкото са големи мечтите му, нали така казват някои заблудени цървули, батка... :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 09 юли 2009 15:57

Черно море много ми харесват като отбор и много се надявам да успеят да влязат в групите на Лига Европа. Мисля си, че след 3-4 години ако продължат с тази политика ще успеят да станат шампиони на България! През последният шампионат се видя, че с няколко по-опитни играчи като Алекс в Черно море, Владо Манчев и Тошко Янчев в ЦСКА, Гонзо в Левски и още много такива примера се видя, че отборите върват нагоре и с налагането на по-млади играчи до тях скоро ще има доста сериозни успехи в Европа и вече няма само да гледаме Шампионската лига по телевизията! Мисля, че тази година ЦСКА, Литекс и Черно море ще успеят да влязат в групите на Лига Европа, а сините отново ще се издънят от някое малко отборче(дано не се окажа прав).

Потребителски аватар
zeleno-beli
Контакти:

Мнениеот zeleno-beli » 09 юли 2009 16:38

Харесва ми разбирането ти, RedForever. Макар и да си "Red" дори и на вечния ви съперник пожелаваш успех в Европейските турнири. Само едно не съм съгласен с теб, че Морето ще бъде шампион след 3-4 г. Моряците ще вдигнат купата на шампиона тази или най-късно другата година. Помни ми думата! :oops:

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 09 юли 2009 17:30

Добре ако е така ще се радвам. Защото честно да ти кажа стана много скучно все ЦСКА и Левски да спорят за титлата! Трябва да има разнообразие! Тази година много се зарадвах на титлата на Фолсбург.

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 10 юли 2009 18:58

RedForever написа:Черно море много ми харесват като отбор и много се надявам да успеят да влязат в групите на Лига Европа. Мисля си, че след 3-4 години ако продължат с тази политика ще успеят да станат шампиони на България! През последният шампионат се видя, че с няколко по-опитни играчи като Алекс в Черно море, Владо Манчев и Тошко Янчев в ЦСКА, Гонзо в Левски и още много такива примера се видя, че отборите върват нагоре и с налагането на по-млади играчи до тях скоро ще има доста сериозни успехи в Европа и вече няма само да гледаме Шампионската лига по телевизията! Мисля, че тази година ЦСКА, Литекс и Черно море ще успеят да влязат в групите на Лига Европа, а сините отново ще се издънят от някое малко отборче(дано не се окажа прав).

Приятелю, не мисля че на този хал, на който са почти всички отбори в Бг Черно море ще ги трае цели 3год. за да стане шампион.Трябва си и късмет за тази работа де ''само с добра игра не става'' ,но при условие, че ЦСКА- взимат 7-9 нови футболисти и тепърва ще обиграват отбор, Левски - почти никаква селекция като качество, Литекс - там са определено с добри попадения, но при тези условия не виждам защо Моряците да чакат цели 3год.ЧМ взеха нови попълнения на ''болните'' постове от пролетта и ми се струва, че ако не тази година то поне до година ще се окичат със златото ;)

Върни се в “Черно море”