Абе В,какво толкова 10 лв е супер цена!
Не виждам нищо нередно , какво искате вход свободен ли? Както е във Варна за мачовете на морето.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- green man
- Контакти:
Re: Цени на билети ЛЕВСКИ!!! БЕЗУМНО
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !
heskey-gb написа:Аве ръководството на Левски вие добре ли сте ве, 10 и 8 лв цена на билета срещу този никакъв отбор. От нас ли искате да печелите в тази криза. Не Ви ли е срам а??? Какви са тези цени, а недей се боже да влезете в шампионска лига 200 лева ли ще сложите цена на билета???
БАТКОВ, РЪКОВОДСТВОТО ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И СЛЕЗТЕ ДО ФЕНОВЕТЕ.. НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ МАЧ, А СЕГА СЕ ГАВРИТЕ С НАС....
Да ви еба в прошляците...Да изпиеш 10 бири пари имаш, а за любимия отбор нямаш. Ето затова ви се смее цяла България. Ебати малоумниците
Единственото, което ме учуди като разбрах цените на билетите беше голямата според мен разлика в цените за Б спрямо А и В. Според мен реално трябваше да са 10-8-5 (А-В-Б) или респективно ако са по-евтини 6-5-3 лв. А иначе много хора са прави в постовете си, че 10 лв в София са нищо ( в Каспичан може да са страшно много, ама тук не е така), но все пак за пенсионерите (семкарите) са доста пари на фона на пансия от 150 лв.
Първо искам да кажа,че колкото и да струва билета,аз съм на стадиона.Обаче мога да кажа,че на софиянци им е много поносима тази цена,отколкото на някой от провинцията,особено от по малките градове и селата.Знаете ли как се ходи на мач в София когато получаваш 200 лв.заплата.Трябва да си похарчиш половината пари за месеца.Мои приятели искат да са на мача,но няма да могат.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
- bigbonusprize
- Контакти:
nekakav написа:valkata_levski написа:A сектор-50 лева
В сектор-40 лева
Б сектор-1-2 лева
За да може семкарите да не ходят на мач...
И семкарите ще се набутат в "Б", а ние ще гледаме по ТВ .........
В сектор А моето момче са едни от най-големите фенове на Левски. Да не говорим колко хора им писна от глупости в Б и отидоха в А.... Ама вие сте малки и не ги знаете тия неща...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
10 лева не са много пари, но наистина малко са прекалили според мен за този смешен мач. От друга страна като се замисля дори само разходите като покрият печалбата ще е смешна, а всички мръкнаме за селекция.
П.П. Това като го чуя за семкарите и ме хващат лудите. Вие "хулиганите" от сектор Б сте на по 1 шамар от "семкарите". За справка тия семкари са викали "Левски" в сектор "Б" когато половината от вас не са били планувани.
П.П. Това като го чуя за семкарите и ме хващат лудите. Вие "хулиганите" от сектор Б сте на по 1 шамар от "семкарите". За справка тия семкари са викали "Левски" в сектор "Б" когато половината от вас не са били планувани.

- bluehooligan
- Контакти:
Nikona написа:10 лева не са много пари, но наистина малко са прекалили според мен за този смешен мач. От друга страна като се замисля дори само разходите като покрият печалбата ще е смешна, а всички мръкнаме за селекция.
Абсолютно съм съгласен с теб! Но въпреки всичко всеки който обича Левски трябва да е на стадиона и да подкрепя отбора до край

БЪЛГАРИЯ И ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО!!!
heskey-gb написа:Аве ръководството на Левски вие добре ли сте ве, 10 и 8 лв цена на билета срещу този никакъв отбор. От нас ли искате да печелите в тази криза. Не Ви ли е срам а??? Какви са тези цени, а недей се боже да влезете в шампионска лига 200 лева ли ще сложите цена на билета???
БАТКОВ, РЪКОВОДСТВОТО ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И СЛЕЗТЕ ДО ФЕНОВЕТЕ.. НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ МАЧ, А СЕГА СЕ ГАВРИТЕ С НАС....
Малко прекалявате бе да му се невиди.. Какъв проблем направихте за един билет 10 лева?? Вярно, че отбора е полу-професионалисти ама ако сте истински левскари и 50 лева цена билет не трябва да ви пречи за да отидете да подкрепяте.. А и с тия "семкари" не се усещате освен дайте да викнем един 70 годишен старец със бастун да държи факли и да хвърля бомбички?

- bluehooligan
- Контакти:
Без Жоб ще се окажем с празен Джоб!
Не знам какво ще правим, ако не подпишем с африканеца, защото то и на пълните футболни лаици е ясно,че с Йовов забит като централен нападетел няма да стане нищо. Не разбрахме ли вече,че за пробив в ЕКТ трябва да се развърже малко тая пуста кесия, защото финансовата изгода за клуба ще е много по-голяма от малката инвестиция която трябва да се направи в качествени попълнения! Не трябва да си финансов спец за да се разбере това.Защото на мен не ми се реве пак след мачовете в Европа...
БЪЛГАРИЯ И ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО!!!
Re: Без Жоб ще се окажем с празен Джоб!
Жоб задължително трябва да го вземем. Той е с доста голям опит и може да помогне много на Левски за влизане в ШЛ.