Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

brusli
Контакти:

Re: Цени на билети ЛЕВСКИ!!! БЕЗУМНО

Мнениеот brusli » 09 юли 2009 00:05

Това е подигравка с привържениците на Левски. Цените на билетите на централните сектори са прекалено високи, да не казвам непосилни. Стадиона ще остане полупразен при тези цени... В групите на ШЛ на стадиона ще присъстват много малко истински левскари, а основно туристи, защото не искам и да си помислям колко ще струват пропуските.

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 09 юли 2009 00:13

Братле,колко да ги сложат?Говориш за истински Левскари и туристи....?Цените били непосилни.......хахахахахха,а в кръчмите как са цените?По силни ли са?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 юли 2009 00:16

Цените според мен са нормални за квалификациите.За пример-мача с Черно море във Варна-цена 5лв! Ама за тия 5 лв сядаш на 2 пръста прах и пикаеш по дърветата около стадиона!Иначе,ако влезем в ШЛ,каквито и да се цените,няма да са като на Цска-Ливърпул преди няколко години...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
non.mollare.mai
Контакти:

Мнениеот non.mollare.mai » 09 юли 2009 00:23

http://www.sector-b.com/index.php?p=show_news&id=59 ето ви и отговор и решение :roll:
[rimg]http://prikachi.com/files/737084T.gif[/rimg]

brusli
Контакти:

Мнениеот brusli » 09 юли 2009 00:24

pe4kata написа:Братле,колко да ги сложат?Говориш за истински Левскари и туристи....?Цените били непосилни.......хахахахахха,а в кръчмите как са цените?По силни ли са?

"Братле", заради глупаци като тебе, които говорят, че цените са нормални билетите са толкова скъпи. Също така, за високите цени на билетите (те ще са по-високи във всички мачове през новия сезон) са виновни и някои крадливи птици от фен клубовете.

Билетите за мачовете на Левски в миналото участие в ШЛ бяха на нивото на цеца Ливърпул !

Потребителски аватар
supportforever
Контакти:

Мнениеот supportforever » 09 юли 2009 00:27

шумналия защо се месиш в наши си теми?за мачове от групите на ШЛ-първо дай Боже да се стигне до тях,естествено че цените ще са доста по-високи,но пак си мисля,че ще са някак поносими и разбираеми,нашето ръководство през годините е доказало,че не слага някакви баснословни цени.А иначе,че повечето ще бъдат туристите за сметка на истинските левскари-не съм съгласен.

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 09 юли 2009 00:27

valkata_levski написа:A сектор-50 лева
В сектор-40 лева
Б сектор-1-2 лева
За да може семкарите да не ходят на мач...

я кажи на теб кво ти пречат семкарите
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 юли 2009 00:31

Manolkata написа:
valkata_levski написа:A сектор-50 лева
В сектор-40 лева
Б сектор-1-2 лева
За да може семкарите да не ходят на мач...

я кажи на теб кво ти пречат семкарите

Пречат му....Чул е,че "коравите" фенове ги псуват,та така...
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател

Мнениеот groti » 09 юли 2009 00:33

Поредната :roll: тема
110 години любов!

brusli
Контакти:

Мнениеот brusli » 09 юли 2009 00:36

supportforever написа:шумналия защо се месиш в наши си теми?за мачове от групите на ШЛ-първо дай Боже да се стигне до тях,естествено че цените ще са доста по-високи,но пак си мисля,че ще са някак поносими и разбираеми,нашето ръководство през годините е доказало,че не слага някакви баснословни цени.А иначе,че повечето ще бъдат туристите за сметка на истинските левскари-не съм съгласен.

Относно туристите явно не идваш често на мачовете, за да можеж да направиш разликата. Досега ръководството на Левски пускаше билети с нормална цена с оглед на икономическата ситуация, като изключим ШЛ. Мен не ме интересува срещу кой отбор играеме, а винаги съм на Герена. В агитката ни има няколко човека, които са от Левски заради материалната им изгода !

Върни се в “Архив”